Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bu cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 1 civarında ıslak terlemiş ayakla ayakta çorap çıkartırken birazda laubali hareketle mermer zeminde kaydım ve dolabın sivri tutacak yerlerine kafam geldi. sonuç olarak saç ile sakalın karıştığı o yer ile kulak arasında 7 cm civarında kulağın tepesinden kulak memesine kadar yırtıldı ve 7 tane dikiş atıldı. ve benim 6-7 ağustos ta düğünüm var. düğün de damadın sağdıcıyım. şimdi sorum şu( sorunum) bu yara nasıl çabuk iyileşir, beslenme önerileriniz veya başka çözüm yolları diğer konu yüzümde yara kalacak bunu azaltma veya yok etme yolu var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 fondoten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kertenkelemisin abi 10 günde iyileşçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ahahah iylesmez. ama söyle bisi var ezhaneye gidip krem alabilirsin. yara ilestirmek icin var. Onu kullanmip dügün günüde makyaj yapican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 10 günde düğünde oynar pozisyona gelirmiyim. gece üstüne yatmışım da uyurken kanadı. düğünde kanama falan uğraşırmıyım , diğer konu uzun vadede izi kalacak yaranın bunu engelleme yolu varmıdır tıp o kadar gelişiyor ve yüz nakli bile yapıldı ispanya da daha dün ( ilkmi bilmiyorum tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7JDnKS1vyjc :p çok geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yara dan iz kalmasın 10 güne kadar diyemiyorum ama bu yaranın iyileşmesi için mutlaka birşeyler olması lazım doktor a nasıl besleneceğim dediğim de bundan önce nasıl sa öyle dedi. estetik cerrraha gideyim mi bir süre sonra dediğim e yok artık o kadar görünüşü bozmuyor falan diyor. ama bana hiç öyle gelmiyor sol kulağım ile saç arasında 7- 8 cm çizgi kalacak bunun bir çözümü olmalı ilerleyen zamanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 iz kalmaması için bundan sonra yapılacaklardan ziyade ilk müdahele de çok önemli, 'anam kanıyo lan durdur şu kanı' tarzı bi müdahele mi yapıldı yoksa estetik dikiş falan atıldı mı, müdahelenin en başından estetik kaygılar göz önünde bulunduruldu mu, bunlar çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 wolverine olsan iyilesmez 10 gunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 adam dikmiş geçici dediler bana doktor açacak bakacak ameliyat sa ameliyat değil se dikiş atıp çıkarsın dediler. o geçici dikiş kaldı yarada. ben dikişten anlayan birisi değilim ama güzel gibi duruyor. hatta sağlık ocağı doktor da güzel dilmişler dedi. ama benim sıkıntım. orada koyu kırmızı şekilde kalacak yara izini ilerleyen dönemlerde yok etmek. bunun bir yolu olmalı sanırım. mesela hep silikon takarken memeye dikiş oluyor mu. o durumlarda nasıl yapıyorlar. veya estetik ameliyatlardaki dikişlerin izleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bi de estetik cerraha git mutlaka bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 senko said: wolverine olsan iyilesmez 10 gunde. orada kalacak dikiş izini yok etmek amacım ilerleyen dönemlerde ( 3 ay- 6 ay belki de 1 sene ) bu mümkünmüdür. 10 güne kadar da normal hareket eden birisi olurmuyum ki. yürürken aklı orada kalan olmayacak şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Hagii said: mesela hep silikon takarken memeye dikiş oluyor mu. o durumlarda nasıl yapıyorlar. memede az da olsa dikiş izi kalır, alt tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Dikiş izi bir süre sonra azalıyor. Hele estetik dikiş yapıldıysa, zaman geçince çok daha iyi oluyor görünüm, ama 1-2 sene sürüyor sanırım. Bir de doktora danışmadan sakın fondöten falan sürme yaranın üstüne. 10 gün geçse de sürme yani...Gereksiz iltihap işleriyle uğraşmak zorunda kalırsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Hagii said: senko said: wolverine olsan iyilesmez 10 gunde. orada kalacak dikiş izini yok etmek amacım ilerleyen dönemlerde ( 3 ay- 6 ay belki de 1 sene ) bu mümkünmüdür. 10 güne kadar da normal hareket eden birisi olurmuyum ki. yürürken aklı orada kalan olmayacak şekilde bunu 10 gün sonra öğreneiblirsin.. bir de orada kanın çabuk pıhtılaşması için yapay kan gibi bir şey vardı genelde şeker hastalarının kanı çabuk pıhtılamışmıyor diye açık yaralı şeker hastalarına veriyorlar.. eczaneye gidip onu sorabilirsin ama yarada herhangi bir kamana yada kabuk bğlama durumu yoksa gerek yok hani yara ne kadar şabuk kabuk bağlarsa iyişelme süresi o kadar hızlanır senin durumunda beklemekten başka çare yok keza 10 gün de çok kısa bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ya unutmuşum, çok geçmiş olsun Hagii, bir de 10 güne şimdikinden daha iyi olursun merek etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Köpeğe yalat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Barınaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Xaenin said: Köpeğe yalat. kötü bir tavsiyye değil.. kedi de oaliblir her ikisinin salyasında antiseptik özellikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 et ye, balık ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 boşver ya kalsın iz, güzel de bi hikaye uydurursun nasıl olduğuyla ilgili anlatırsın kızlara . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 nasi diktiklerine bakar, 13 yasindayken kolum yarilmisti.1-2 cm eninde ve 10 cm uzunlugunda, normalde incecik cizgi halinde olmasi gerekirdi. ve 10 senedir cok pis iz kaldi. dikis yerleri bile gözüküyo nokta halinde eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kaşımda var benim de 7 dikiş, çok dikkatli ve yakından bakılmadığı sürece belli olmuyo. adam çok iyi dikmiş. (15 yıl falan oldu yarılalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 BabacumMostors said: Xaenin said: Köpeğe yalat. kötü bir tavsiyye değil.. kedi de oaliblir her ikisinin salyasında antiseptik özellikler var. bakbunu bana demişti annem de ben de dalga geçiyor zannetmiştim. ama bi arkadaş vardı benim dudağında yaralanma hiç gitmiyordu bunu da sürekli dudağını yalamasına ve yalayınca nemli kalmasına balamıştık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yara kurudu dikişleri sağlık ocağı ( yeni adı ile tsm mi artık neyse) al bugun dedi. hastane de doktor cumartesi dedi. ben sıında yara ile uğraşırken kulağın içi de yırtılmış. aben de içi kan oluyor diye kabuk bağlayan kuruyan yarayı alıp duruyordum. çarşamba onun için kontrle gideceğim. ney se estetik cerraha+cildiyeye gittim. adamlar 2 tae krem yazdılar bana contractubex diyediğeri bepanthen bunları dikşler alınınca kullanacağım. göze de gideyim dedim sevndiğim haber gözden geldi numaralarım düşmüş. 1,5 tan 1 e gözlük te kulllanmadım hiç.! lens alacağım renkli bakalım onu da deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar