barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 boş vaktim vardı şöle bişi yaptım. glasgow kiss solo %75. tırt oldu ama olsun, kaydettik o kadar paylaşalım. http://www.youtube.com/watch?v=YGgjW1cktJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi emeğine sağlık da zor kısımlarını atlamak coverlamak olmuyor sdfasdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 cover dümdüz çalmak değildir heralde dimi ? yani ben mi yanlış biliyorum yoksa millet mi yanlış kullanıyo onu bi anliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tirt mirt deil mis gibi kayit olmus. petrucci sarkisiysa atlayabilirsin gonul rahatliyla zor yerleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tapping bilmiyorum ondan atladım ya. oturup çalışmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tapping kolaydır aslında genelde sweep te tıkanmalar olur genc gitaristlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sweeping kabuslarima girecek yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ton filan nasıl onları söyleyin ya. acemiyim o konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sweep kolaydır legatoyla birleşince zordur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Friedman said: cover dümdüz çalmak değildir heralde dimi ? yani ben mi yanlış biliyorum yoksa millet mi yanlış kullanıyo onu bi anliyim cover dümdüz çalmaktır. sen mi yanlış biliyosun millet mi yanlış kullanıyo orasını bilemem. ben de yanlış kullanıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ruh da katmak lazım ruh. dümdüz çalarak cover olmaz. farklı bir yorum da getirebiliyor olman lazım. ha, aynen bir şarkıyı çalmaya da cover denilir mi tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Becerememişsin, baya kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 O değilde dinamikte kötü geçti lan, şov yapıyorum resmen ikincilerde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar