Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 baya kişiyi ekledim ama atladığım eklemek isteyen [email protected]
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Vingthor said: Sparkcaster said: aras ne kötü bi mailmiş o mailimi duyup 3.kez verdigin ayni tepkiden kutlarim ardacim. boyuna bakmam deviririm seni. Yeter lan. Bide aras kargo esprisi yap tam olsun pis herif HAHAHA PİS HERİF DEDİ.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 realid [email protected] her turlu noob game e ve pro game izlemeye hazırım ekle! bu arada eklediklerimden kabul etmeyenleri acılar icinde bir hayat bekliyor KABUL EDIN LAN
spankyah Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Tırtıl real id erturk.guclu et gemeyl
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 gerçek id iluvatar.ms at gmail.com
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 mithgor real id cancelik at gmail.com
Desu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 EN SON TOPLAMA LİSTE HERKES ID scorch - esaliano et cimeyl fevax - krakilin_lol et hotmeyl tyrannus - taylan.ozbay et hotmeyl seele - celiko et gmx.de bone - qaosbringer et cimeyl kojiroh - xocotlanime et hotmeyl desu - krmkrt et cimeyl dreagloth - elizim2003 et yahoo gladiator - hazan.oz et hotmeyl thraine - thraine et cimeyl cuce - hascuce et yahoo gangren - onurkcan et cimeyl progamer - tigermail22000 et yahoo quel-thul - bahorey et cimeyl skyfire - xeonaquilla2 et hotmeyl uzunkulak - ozfuttu et hotmeyl havalikorna - cengizbayhan et cimeyl di - tozluraflar et hedehodo.com mum_chamber - mumchamber et cimeyl pekaziz - pekaziz et yahoo zodiackiller - zodiac-killer83 et hotmeyl rokstanski - rokstanski.541 perspective - kambak et cimeyl spawn77 - spawn77 et cimeyl stormraiden - denizhan-elbasan et hotmeyl mosquito - araska et cimeyl ucunbiri - ustamert et yahoo lopeth - theahmetg et hotmeyl luniz - can.deger et cimeyl flassh - rajeesh_ et hotmeyl custodem - necromencerieforevil et cimeyl xaenin - kaancakmakci et su.sabanciuniv.edu deacon - yilmaz.ayberk et cimeyl tarcin - zelorath et hotmeyl erukalavera - mertkarakoc et cimeyl reina - rainoo1982 et hotmeyl bordomavi - hamsi et bordoyurekler.com dragonutopia - marshal.nemesis et cimeyl sage - gilquaril et hotmeyl bulletride - bulletride11 et cimeyl deadwoll - semihkaracan et cimeyl tambourineman - merter2004 et cimeyl creus - ozansoylu et istanbul.com hecspartas - hecspartas.195 vuradam - vuradam.172 fixmen - mahsher et cimeyl marinz - sephiroth.482 ozii_x - ozii_x et hotmeyl xelee - baris_degirmencioglu et hotmeyl xenocide - sercan_erturk et hotmeyl spidee - gunes.a et cimeyl cakeonroof - rylian et windowslive.com 7thBreath - alican234 et cimeyl xunn - thekarachsingstrue et hotmeyl vingthor - arastotales et cimeyl proprobe - .370 arnis - arnis77 et cimeyl revangelis - emirsaltuk et hotmeyl screwy - serhat.ersahin et hotmeyl spankyah - erturk.guclu et cimeyl razi - korzay et su.sabanciuniv.edu iluvatar - iluvatar.ms et cimeyl mithgor - cancelik et cimeyl baal - baaluo.675 bakas - Nocturnal.625
Emperor35 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 slm beyler ben emperor eklemek isteyen [email protected] dan eklesin...
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 buraya artık lig&puan da yazarsak insanlar(ben) daha rahat practise partner bulabiler.4gateçiler yazmasın
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Diamond / Platinum seviyesinde 1vs1 custom game oynamak isteyen oyuncular arıyorum. Acıkcası ladder gameler fazla stresli benim için ve bu stres oynayışımıda etkiliyor. İlginen arkadaslar beni ekleyebilirlerse sevinirim. Character Name : Shirazi Character Id : 612 Read Id : [email protected] League : Low Diamond Zerg oynuyorum.
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mortyr eaksoy87 at gmail dot com Bronze League
screwy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Tyrannus said: buraya artık lig&puan da yazarsak insanlar(ben) daha rahat practise partner bulabiler.4gateçiler yazmasınbronze 1k cannon rush beklerim! das:p
faberge Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum sırf SC2 için :) aşağıda mailimi veriyorum ekleyebilirsiniz. 1v1 plat ve diğer tüm liglerde goldum şimdilik :) [email protected]
VoodooRush Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 faberge said: merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum sırf SC2 için :) aşağıda mailimi veriyorum ekleyebilirsiniz. 1v1 plat ve diğer tüm liglerde goldum şimdilik :) [email protected] Aşağı yukarı aynısı :D Read ID için [email protected] Gerisi için VoodooRush - 321
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Real ID o hacilar, read id diye bisey yok =P Hosgeldiniz.
faberge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 di said: Real ID o hacilar, read id diye bisey yok =P Hosgeldiniz. ne fark eder yahu :)
Vongspawn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 vongspawn vongspawn@gmail paso vongspawn da vongspawn yani. kim la bu diyecekler olursa, zamanında odium ya da king_of_loss olarak da bilinir idim. ekleyin, sıcak saatler yaşayalım.
Öne çıkan mesajlar