Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 arkadaşlar ya böle dışarıya motor koymayı gerektirmeden soğutma sağlayabilcek klima var mı ? böyle bişey olabilir mi veya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ufo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 var ama sürekli cam kenarında olması gerekiyor. baca gibi bişeysi var, dışarı sarkıtılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ya oda soğtur mu ki bi klima tadı yaratır mı ya,500-600 liralar ha bide ucuz diiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 böyle kule gibi olan ufolar gayet güzel soğutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bizim apartmanda mantolama yapıldığı için bütün klima motorlarını söktüler, bizde işyerinde duruyordu birtane motorsuz klima, onu getirdik eve. Açıkçası beklenenden çok daha fazla iş gördüğüne emin olabilirsin :> Bir borusu var camdan dışarı sarkıtman gereken, ek olarak bir su haznesi var, doluyor zamanla çıkartıp boşaltıyorsun çok pratik. Sıcak eziyetine değmez, klima koyamıyorsan kesinlikle al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 tükanlarda ufoları deneyin bence. iyonizerli olanları klimadan daha da sağlıklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ha şmdi o ufolara bakındım az bu bu güzele benzio da 150 kayme bunlar,değer mi hakikaten ? 3-4 metrelik bi mesafe olucak max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 su soğutmalı vantilatör wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kesinlikle değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Sorum şu o uzun kule denilen ufo hakkında: oda gerçekten de soğuyor mu? yani mesela bütün camları kapattık dışardan hava gelmiyo vs. bunu çalıştırdık sonra kapattık diyelim oda soğumuş oluyomu? veya normal vantilatör gibi çalıştığı sürece serinlik mi veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hiç öyle klima gibi çalıştırmayı denemedim. duvara dönük duruyor, duvardan bana geliyor hava ve ben serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar