Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl üstesinden gelirim?

Rasmon

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar burnu havada olmayın yahu, Tarih bölümünde azıcık kendi kültürü ile bilgisi olsun, Hitler'i bilsin, yabancı dili what is this this a hüsamettin olsun yeter yani.

Sizin bildiklerinizi karşıdaki bilmiyor diye "cahil" damgasını yapıştırmayın, çünkü sizin bildiğiniz bilgi değil hobi olma olasılığı var.

Entel olma seviyesi ne kadar yüksekte hiçbir fikrim yok ama bırakın insanlar bazı şeyleri bilmesinler, herif hayatında hiç klasik müzik dinlememiş mesela ama Bach İstanbul'a gelirse tabii ki dinlemeye gideriz diyebiliyor.

oha çok ciddi yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

nietzsche'yi almanca okumamis, katip celebin'nin fezleke-i tarih ini osmanlica okumamis adam kusura bakmayin da cahil degildir de nedir?

senko said:

bir insanla oturup diyalektik materyalizmin proloterya uzerindeki etkisini konusamayacaksam, o insana okuz derim tabii ki de.

onu boşver de starcraft 2 var ne diyorsun o işe?
Sosyal ağlarda paylaş

nasil olunursa, nasil bakilinirsa bakilsin bu duruma,

ne yazikki bu egilimdeki insanlarin hepsi 30 yasini gectikten sonra da belirli bir olgunluk cercevesinde, ama yine bu merkezde ilerliyorlar.

sonuc olarak benim gecen gun daha ortaya attigim bikkinlik durumu ortaya cikiyor, cevrendeki insanlardan hobisel ve bilgisel anlamda daha derin oldugun icin surekli bir senden faydalanilmasi durumu var.

ben artik buna yeter dedim mesela, butun samimi arkadaslarimi filtreliyorum, kazanimlarim ve benligim daha on planda artik.

sen en azindan bunu daha once farketmissin, simdiden o yatirimi yap.. benim gibi 32 de aklin basina gelmesin..

bu arada ingilizce olayina takilma hocam, herkesin telaffuzunu duzeltmeye calistim istisnasiz.. hic kimsede ise yaramadi :)

yorma kendini bosver :)

son olarak da, eger bi gun uzak, bi gun yakin olursan (ki ben boyle biriyim), uzak kalmayi tercih edebilecegin atiyorum 5 gunde yanina gelip, ya neyin var durgunsun falan diye soruyorlar..

ben saklabanmiyim lan, her dakka guldurmek ve gulmek zorundamiyim......... deme.. gerek yok.. bir fayda saglamiyor.. burda denmisi var ;)

yok bisey de gec.. neyse.. dedigim gibi erken teshis hayat kurtarmis :).. ben de bir 10 sene ortalama lag var lol..
Sosyal ağlarda paylaş

abicim kadın dediğin mükemmel olmasın sevilmez öylesi, çok kültürlü, çok bilgili filan olmamalı

kadın dediğin sevimli olsun yeri geldiğinde ağır olsun güzel olsun işveli bakımlı filan olsun, sc2 ne canım dediğinde ben anlatırım ona hiç sorun değil..

sevmiyorum öyle kültürlüyüm şuyum buyum kadınlarını kadınsan sadece kadın ol gerisini ben hallederim...

"onu benim beyime sormak lazım" bile diyebilir hiç sorun yok
Sosyal ağlarda paylaş

hatta mümkünse bol bol saçmalıklar yapsın sevimli sevimli benim sevgilim sahilde köpeği yakalıyım derken düşüp bileğini burkmuştu bi hafta bakıp bakıp güldüm ne güzel işte böyle olsun mümkünse

ha bi kerede telefonunu cebinde unutup yıkamıştı kirlilerle... bide "darling why my telephone cannot swim ^^" diye şirinlik yapmıştı ne güzel eğlenmiştik telefona bakıp bakıp gülüyorduk

şimdi kız bana sanat tarihinden girse ne olur girmese ne olur
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de tam tersiyim lan.Polyanna gibiyim.Herşeyi kabul ediyorum lan.Mesela olumsuz birşey olsun hayatımda mutlu oluyorum yine de.Her durumdan kendime iyi birşey çıkartıyorum.Ne oldu mesela abi üniversite tutmuyor mu abi e iyi baskası da güzeldir o da mı tutmuyor?E zaten orası kötüymüş ya tutmaması daha hayırlı falan diye geçiştiriyorum.Param yok mesela dışarı gidemiycem aman zaten sıcak salla falan diyip kendimi kandırabiliyorum lan.Ego falan da yok demiycem bunu dersem zaten egom vardır di mi lan?Hahayt egom yok der gibi.Pis insanlar hepiniz egoistsiniz bende yok ama falan gibi evet olmaz o iş.Herşeyi kabullenmeye başladım artık anlamadığım bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...