Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl üstesinden gelirim?

Rasmon

Öne çıkan mesajlar

özümde mütevazıyım kısmı bana egonun kendini koruma mekanizması sonucu oluşmuş bi yargı olarak geliyo, yani özünde mütevazi olmadığını kabullenmen gerek bence, ya da yoksa cidden ukela mıyım lan falan gibi hafif bi kendini sorgulama pozisyonuna geçsen iyi olur bence, gerçi bu topiği açmış olman da buna biraz biraz başlamış olmanın işareti olabilir. profesyonel yardım alabilirsin, iyi gelicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlık ilişkileri ve kızlarla olan duygusal ilişkiler toplumsal normlara göre öğretildi bize. toplumsal normlar da bütün toplumu kapsadığı için ortalama bir yaşam tarzına converge eder. sen ortalamanın üstünde bir insansın, sıkıntı bu. dert etme, egoistliğe devam et, hiç de mütevazi olma. lider ruhlu insanların çoğu topluma adapte olmak istediği için yok olur gider. sen diren, kendi yolunu çiz. millet seni takip etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bende kadında 1-2 şeye çok takılırım,

1) eğer bi kadın şarap içip kendini elit göstermeye çalışıyor kadehi de avuçlar gibi tutuyorsa direk gider ezerim tanıyıp tanımamam farketmez alırım kadehi elinden düzgün şekilde tutmasını gösteririm.

2) bi kadının eğer ojesinde dibi filan çıktımışsa o kadın direk çapulcudur gözümde ne yapsa farketmez kraliçe olsa umursamam

3) kadın kendine büyük gelen ayakkabı giyiyorsa(topuklu böyle arkada yarım parmak boşluk var) o kadın bi anda hiç olur yok olur

ha bu kadıların nesinedir bilmem ama ben bakarım
Sosyal ağlarda paylaş

oha ilk 4 paragraf falan aynı ben (sonrasını sıkıldım okumadım gerçi ehe)
ama ben iyi bastırıyorum sanki ki çok problemmiş gibi gelmiyor. Burun kıvırıp kendi işime bakıyorum.
Çoğu kıza da içimden aptal salak derim bu bazen kendi kız arkadaşım bile olabiliyor maalesef o zaman da ama onlar kız onlar başka diyip kurtarmaya çalışıyorum kendimi kendi kendime sdfsd

çok özledimm seni cnmmmmmmmmm
:S
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

Tanıştığım bağyan arkadaşlarda aptal saptal takıntılarım var bir türlü aşamadığım. Mesela yazışma ortamında gerek sms olsun gerek internet ortamında, noktalamadır, "v" lerin "w" yazılması veya yapıorum, iiilikk sndn nbr gibi kısaltmalar, yawrummm, canımm, öpüouurmmm gibi anlamsız uzatmalar vs gibi şeyler acayip takıyorum ve tiksiniyorum kaçarak uzaklaşıyorum. Bu illa sevgili olmak zorunda değil uzun süredir arkadaş olduğum insanlarda da olunca bi soğuyorum bi süre konuşmak/görüşmek içimden gelmiyo.

haklısın

Rasmon said:

Diğer bir mevzu da ingilizce olayı. Hatun bariz ingilizce telaffuz hataları yapınca delleniyorum direk cahil damgası basıyorum kafamda. Uzun süre oyunlardan mıdır nedir bilmiyorum ama gündelik yaşam içerisinde çok ingilizce kullanmamama rağmen arkadaş ortamlarında olan ingilizce espri veya ünlemleri anlamayınca darlanıyorum dağ tepe kaçasım geliyo o ortamdan.

haksızsın

Rasmon said:
arkadaş grupları içerisinde azcık aptal birini buldum mu her açığında vuruyorum golü, engel olamıyorum hiç istemesem de "ukela" damgası yiyorum, böyle beni çok iyi tanımayan insanlar "artiz", egoist falan gözüyle bakıyolar hiç hoş olmuyo.

haksızsın

Rasmon said:

Diğer bi konu genelde sessiz sakin dururum yeni ortamlarda. Misal arkadaşımın arkadaşı geldiğinde meraba meraba olur sonra göz teması bile kurmam. Ancak 2. buluşmalarda direk bi açılma oluyo bende, aşırı samimiyet değil de istemediğim halde samimi davranıyorum, bu da kimisinin hoşuna giderken kimisi de ne dengesiz çocuk diyo.

haklısın, kişilik özelliğidir normaldir.

Rasmon said:

Bir diğer issue hakkate yoğun olarak çalıştığım halde çoğu öğrenci olan arkadaşlarımla takılırken sunduğum iş bahaneleri sebebiyle millet yine bana egoist, artist damgası vuruyo, sudan yere kendimi göstermek için sunduğum bahaneler olarak değerlendiriyolar.

Haklısın, boş boş gezeceklerine çalışsın ibişler

Rasmon said:

Kızlar özeline de gelirsek, bu sıra ciddi bir ilişki istiyorum çünkü bugüne kadar hep heves edip, uğraşıp binbir takla atıp elde ettikten sonra ilk haftasında sıkılan taraf oldum. Sıkılan taraf olsam dahi hep kenarda dursun mantığıyla hareket ettiğim için insanlar bir anda değiştiğimi düşünüp haklı olarak yine "egoist" bencil damgasıyla ayrıldılar benden. Birlikteyken haz etmediğim ilişkiler olsa da terk edilme psikolojisiyle de hep üzüldüm anlamsız bi şekilde. Tabi üzülmem de 1 haftayı geçmedi bi kaç durum dışında. Çok şıpşevdi de değilim ama birisiyle sıradan bişeyler yaşamayı bi türlü beceremiyorum. İlla ortada bi risk, tehlike, güçlü izler bırakacak bişeyler olsun da başlasın istiyorum. Dolayısıyla etrafımdaki çoğu insan belki de anlaşabileceğim gibi birileri iken göremiyorum. Hep bi bencillik hep bi kendini düşünme var gibi aslında hiç öyle değil. Özümde gayet mütevazi hissediyorum, mesela ev içinde falan çok farklı davranıyoken dışarı çıktığım anda sapıtıyorum. Daha önce de bahsettiğim gibi dişime göre birisini buldum mu illa ego savaşına başlıyorum ve en zeki benim ezerim moduyla ver yansın vuruyorum belden aşağı. Çok rahat falan bi adamım ama yanımda kızların cinsel muhabbetler etmesi beni çok rahatsız ediyo. Keza erkeklerin de. Böyle de bi yer yer deli gibi mutaaassıp oluyorum. Ama buna karşı bi kızın kaba konuşması, küfretmesi falan çok hoşuma gidiyo dozunu kaçırmadıkça. Tabi aksi olarak direk %100 kız gibi davranan ve mıymıy konuşan insanlardan koşarak uzaklaşıyorum. Falan filan böyle garip bişeyler nasıl aşabilirim bunları.

Saygılar.

haklısın burda da, beğenilerin var doğal olarak

özet olarak bursa'dan gol haberi var ve 4-2 haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...