Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Fahişelerle ve rakunlarda bir sorunum olmuyor zira onları tatmin etmek gibi bir derdim yok ama diger sexlerimde karsıdakini tatmin etmek zorundaymıs gibi hissediyorum öyle hissedince n'oluyor; dikkatim dagılıyor,performansım düsüyor. Var mı bunun bir caresi ey patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 (td) başarısız trol başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oldukça yavaş hareket et nasılsa 10 dk geçtikten sonra seni odadan kovak biri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 biraz da karşı taraf olarak katıl sekslere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 isminin hakkını veriyorsun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Farinal said: (td) başarısız trol başarısız Sevismiyosun ok,trolleme su topigi. Llama said: oldukça yavaş hareket et nasılsa 10 dk geçtikten sonra seni odadan kovak biri yok 1-2 dakika geçmeden bosalıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 10 dakkadan sonra nolyuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sevişmek ayrı sex yapmak ayrı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sex yapma tüm dünya için en hayırlısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Birini hackleyip/açık account bulup sexli konu açıp komik olduğunu sanmak (td) Kendi kendine böyle bişey yapmak (td) (td) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Farinal said: sevişmek ayrı sex yapmak ayrı şeyler yeap +1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Spastik said: 1-2 dakika geçmeden bosalıyorum ben. 4-5 kondom tak üstüste. hissi sıfırla. 20-30 dakka öp dokun xxxXxxXxx yap sonra xxx yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 erken bosaldigin icin boyle psikolojik bi sorun yasiyorsun.tedavi olabilirsin ilac veya yan urunler kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Oce4n said: Spastik said: 1-2 dakika geçmeden bosalıyorum ben. 4-5 kondom tak üstüste. hissi sıfırla. 20-30 dakka öp dokun xxxXxxXxx yap sonra xxx yap. çorap taksın oldu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Small büyük geliyor kondom kullanamıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Erken boşalma zaten bi sorun, tek başına bunu atlatmayı çalışabilirsin zor olur, ama eşinle/sevgilinle de çalışmalar yapabilirsin bu konuda... (sürekli sex yapmak değil, gym'e gider gibi düzenli çalışma deneme alıştırmalar vs.vs.s.vs.) Çeşitli makaleler mevcut gugıl amcada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Spastik said: Small büyük geliyor kondom kullanamıyorum o yüzden. işin zor senin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Spastik said: Small büyük geliyor kondom kullanamıyorum o yüzden. abv... adamınbiri said: sex yapma tüm dünya için en hayırlısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 İlyas Salman'ı düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Hep yapıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kaç sexin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar