BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 griz ver bir alt dudak bebişim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Griswold said: Birbirinize şişman, kel vb. dış görünüşü hedeleyecek şeyler söylemeyin. Kırarım o parmaklarınızı :) ben kel olmadığım için ve o şişman olduğu için benim için problem yok iyi günler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ama evet hiç yakışmıyor bize bu tür basit kelimeler, yönetimi çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kellik bir seçim değil şişmanlık bir seçim o yüzden şişmana şişman demekle kele kel demek bir değil. şişmanla dalga geçmek tanga giyen bir erkekle dalga geçmek gibi ama kelle dalga geçmek kolu kopmuş bir insanla dalga geçmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 nası bi seçim diceksiniz şöyle nutella yiyip öküz olmakla yemeyip olmamak arasındaki seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Su içse yarıyor bazı insanlara, öyle diyorlar duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bende nutella yiyorum bişey olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 orçun bravo harika bir bakış açısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Her nutella yiyene öküz demekte ayıp abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bu arada olaya açıklık getirelim, şiman olmak ile suçlanan arkadaşın kel dediği saç şu saç; daha iyi görün diye kuşbakışı olan bir fotoğraf uygun gördüm. nerd olmak ile suçladığı insan yine benim, bilen bilir buna birşey demiyorum :D yani köşeye sıkışınca saldırmayın, geri çekilin ki daha az rezil olun böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 nutella yiyip şişman olmayanlar öküz değil niye öküz olsun. şanslı azınlıktan sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 orçun sen kitap yazsana aforizmalar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bu fotoyla nerdlüğün ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Şakaklar baya dolgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sırf lakostun gözüksün diye koydun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Sparkcaster said: bu fotoyla nerdlüğün ne alakası var? kelliğin alakası var. nerd olmak için bişey demiuyorum tanıyan tanır dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Cons said: sırf lakostun gözüksün diye koydun dimi? EVET ABİ :():(/: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 benim de lacoste'um var lan artistlik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 seninki pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 o kadar sismanlikla dalga gecilmis. ÖKÜZLER. ama fish n chips'e nasil deginmemissiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 fish n chips diye bişey yok çünkü türkiyede belki ondandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bu da üzerimde lacoste olmayan, 3 numara falan kesilmiş halde saçlarım. kankalar kel diye takılıyor gülüyoruz ediyoruz, ama böyle bana laf sokmaya çalışan ezik veya şişman arkadaşlar bundan cesaret alıp kel falan demesin komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 evet taksitle aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Cons said: fish n chips diye bişey yok çünkü türkiyede belki ondandır? ingiltere topigindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 benim bildigim sipeys lakosu saklar birak gostermeye calismai :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar