BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BonePART said: BabacumMostors said: YEĞEN.. finaller zor.. onun icin OZYEGEN universitesi var ildeniz http://www.ozyegin.edu.tr lütfen müstakbel işyerimle iligli bu tarz şakalar yapmayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BabacumMostors said: BonePART said: BabacumMostors said: YEĞEN.. finaller zor.. onun icin OZYEGEN universitesi var ildeniz http://www.ozyegin.edu.tr lütfen müstakbel işyerimle iligli bu tarz şakalar yapmayalım :P Abi git gide kalitesizlesen bi universite ya. Ildenizide ise aldiklarina gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dur lan daha belli değil fölrt halindeyiz daha.. de bir tane daha var ama memur memleketine gitmek istemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Beyler özyeğin mözyeğin dönüyo buralarda hayırdır? asdasd İldeniz bizim okula çalışmaya gelirsen inanılmaz eğleniriz lan, gelsene cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 tabi lan zaten bir metrobüsle doktora dersime girerim bir metrobüzle de öğretmenlik yapmaya gelirim :P ama sıkıntılı işte dış ticaret dersi fln yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 arkadaşlar, bir bölümde 3 profesör bile az, şaka mı yapıyosunuz yahu. bir bölümde 3 profesör nedir, meslek yüksek okulu mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ya seren bolumune bagli abi bole ne biliyim mesela 20 kisilik bi bolumse 3 profesor yeterli biride bolum baskani olur mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi biz o okulu itin götüne soktuk geçtik o konuyu bambaşka yrlerdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fizban said: arkadaşlar, bir bölümde 3 profesör bile az, şaka mı yapıyosunuz yahu. bir bölümde 3 profesör nedir, meslek yüksek okulu mu bu doğru söz. Az valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bi yerde cok prof olunca ne oluyor ki? arastirma fln yok zaten ulkede. prof dedigin de genelde dersi savsaklayan insanlar oluyor. boyle dersin yarisina gelir yarisina gelmez asistanini gonderir sonra boy boy sorular sorar. anlatmayan prof olcagina, adam gibi konulari anlatabilen yar doc. gelsin cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 aynen ya. ne çektiysem proflardan çektim. yar doç lar çok kral insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bizde proflar geliyordu valla inkinci öğretim fln demeden ha mesela acaip ezber dersidir hani anlatılacak yorum katılacak bir şey yoktu o zaman asistan giriyrdu ki yine asistan anlatırken asistanı kontrol etmeye gidip geliyorlar arada lafa karışıyor dayanamayıp fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cake Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 vay anasını bizim okul bundan vermişti. hala da kullanıyorum, hatta şuan ondan yazıyorum. hayatımda daha sağlam bir bilgisayar kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cake Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ki 5 sene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BabacumMostors said: bizde proflar geliyordu valla inkinci öğretim fln demeden ha mesela acaip ezber dersidir hani anlatılacak yorum katılacak bir şey yoktu o zaman asistan giriyrdu ki yine asistan anlatırken asistanı kontrol etmeye gidip geliyorlar arada lafa karışıyor dayanamayıp fln bizde tüm proflar net derse giriyolar. bi iki kere belki işleri oluyo anca öyle ekiyolar. 2. öğretim zaten ekstra para mis gibi hepsi geliyo. örgün veya 2. öğretim arasında hiç fark olmuyo ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 senko said: bi yerde cok prof olunca ne oluyor ki? arastirma fln yok zaten ulkede. prof dedigin de genelde dersi savsaklayan insanlar oluyor. boyle dersin yarisina gelir yarisina gelmez asistanini gonderir sonra boy boy sorular sorar. anlatmayan prof olcagina, adam gibi konulari anlatabilen yar doc. gelsin cok daha iyi. sen gormesende arastrma ve proje cok oluyo. sirf arastirma degil burdan cikan projelerdende parada geliyo okula. ayrica asistanlar yetistiriliyo kurullar seminerler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 cake said: vay anasını bizim okul bundan vermişti. hala da kullanıyorum, hatta şuan ondan yazıyorum. hayatımda daha sağlam bir bilgisayar kullanmadım. Şimdi anlaşıldı neden kötü oynadığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cake Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yok, masaüstümde oynuyorum ben. AMD ATHLON ÇİFÇEKİRDEK PRO X1423 işlemci falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 O zaman aptal olduğun için kötü oynuyosun. MZIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cake Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben de öyle düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Laptop'un üniversite tercih kıstası olması çok fena be. 4 sene okuyacaksınız. Eğer akademik kariyer düşünmüyorsanız her ne kadar okuduğunuz okul, bölüm çok çok önemli olmasa da (kişisel gelişim olarak, herşey sizin kendinizi yetiştirmenizde) etiket sonuçta. CV'de Zirve Üniversitesi yazan adama pek iş vereceğimi sanmıyorum. Bugün laptop için öğrenimini satan, yarın şirketi satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ayrica laptop nedir abi en babasi 2000 dolar bi alet duzgun bi universitede duzgun bi isler 2 3 ayda kazanilcak bi para 4 sene cekilir mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Wispy said: Bugün laptop için öğrenimini satan, yarın şirketi satar. laptop'a satmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 cake said: vay anasını bizim okul bundan vermişti. hala da kullanıyorum, hatta şuan ondan yazıyorum. hayatımda daha sağlam bir bilgisayar kullanmadım. benden bir donem oncelere de bizim okul bunu vermisti. yalniz cok karizma alet. boyle bunla server room'a girceksin ssh terminal vs yardikcasin. tam o tarz laptop :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Macbooktan sonra bütün notebooklar oyuncak gibi geliyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar