Loex Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yok artık baya iyiymiş http://www.zirve.edu.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yıllık 20 bin lira olsa okul 2500 liralık notebook çok koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 fetuhlah abden yolluyor demek macleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 5 sene önce Dell İnspiron 510m'e kandırmışlardı beni :) şanslı şimdiki gençler. Ayrıca ilk 100'deki öğrencilere 1500 tl gibi bir MAAŞ bağlıyor okul da neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Yalnız Gaziantep'in kendi üniversitesi de Zirve üniversitesi de hakikaten İstanbul'daki veya Ankara'daki okullarla eğitim yönünden gayet kapışır onu söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Şu hayatta dinci, zenci ocu bucu demiycen neresi sana kıyak bi hayat sunuyosa onların koynuna gitcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adam haklı beyler hanımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 balon said: Yalnız Gaziantep'in kendi üniversitesi de Zirve üniversitesi de hakikaten İstanbul'daki veya Ankara'daki okullarla eğitim yönünden gayet kapışır onu söylim. zirve'de örgün eğitim başlamadı, neye göre kapışır ki? ortada eğitim kadrosu mu var ki? ileride iyi olur/olmaz bilemiyorum ama daha bu sene okul açıldığında hiç bir tarafı hazır olmayan üniversitenin İstanbuldaki okullarla kapışması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aklıma bi fikir geldi ama olur mu ki? öss'ye gireyim, en dandik %100 burslu bölümünü kazanıp kayıt yapayım. macimi alıyım sonra gidiyim.. nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Isınma problemi olan macbookları veriyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 saydım, üniversitede 3 profesör var. 3. sırf benim tez jürimde 3 profesör vardı yüksek lisansta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Orada okurken cemaatçilerden duyduklarımı söylüyorum, kasıtlı bir cemaat okulu projesidir bu. Güneydoğu için böyle bir projeleri vardı. Çok farklılaşır yani , kurulum aşaması normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Friedman said: Şu hayatta dinci, zenci ocu bucu demiycen neresi sana kıyak bi hayat sunuyosa onların koynuna gitcen zaten o sayede gelişti hep. "özal dönemi tosuncuğu" diyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Friedman said: Şu hayatta dinci, zenci ocu bucu demiycen neresi sana kıyak bi hayat sunuyosa onların koynuna gitcen aynen öyle. senin yerine onlardan biri kullanacağına o olanakları sen kullan, kârınla kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 senin yerine başka biri kullanacakken sen onun yerine kullanmıyorsun işte sorun orda. adamın kontenjanı bol nasılsa, seni de alıyor onu da, sen "kâr" ettim diye sevinirken asıl adam senin üstünden "kâr" elde ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Adam ilk 100 e girene maaş veriyomuş o 100 kişiden biri olsam üzerimden kâr yapsa kaç yazar ben paramı aldığım sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Amma panik yaptiniz be olm feto feto diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 3 profesor yine iyiymiş, profesoru olmayan universite vardı lan bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Giovanni said: Amma panik yaptiniz be olm feto feto diye aman tanrım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Friedman said: Şu hayatta dinci, zenci ocu bucu demiycen neresi sana kıyak bi hayat sunuyosa onların koynuna gitcen 1 ay sonra eve gelincede her lafında, hz peygamberimiz şöle derdi, bir gün hz peygamberimiz demiş ki, bakın size bir olay anlatayım hz. peygamberimizin başından geçmiş gibi kalıplarla başlarsın. başına gelen arkadaşımdan görüp söylüyorum. ibretlik paylaşım yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Oce4n said: aklıma bi fikir geldi ama olur mu ki? öss'ye gireyim, en dandik %100 burslu bölümünü kazanıp kayıt yapayım. macimi alıyım sonra gidiyim.. nası ? kadirhas'da da macbook veriyorlar pro olmayanından. sözleşme imzalıyorsun, 4 yıldan önce herhangi bir sebeple okuldan ayrılırsan aynen geri vermek durumundasın. 4 yıl sonra senin oluyor o ayrı. ama burslu olunca hakkaten çok tatlı geliyor macbook ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 universite secimlerinizi okulun verdigi laptopa gore yapiyorsaniz okumayin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gidip orda mı okusak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 senko said: universite secimlerinizi okulun verdigi laptopa gore yapiyorsaniz okumayin lutfen. o dönemde insan gaza geliyo ama. ben etkilenmiştim tobb'un laptopundan, iki bölümü yazdım, 8er puan da üstündeydim, hayvan gibi yükselmişti puanı kazanamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 pro öğrenciler için hazine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar