Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayıt yaptıran her öğrenciye macbook pro

Loex

Öne çıkan mesajlar

balon said:

Yalnız Gaziantep'in kendi üniversitesi de Zirve üniversitesi de hakikaten İstanbul'daki veya Ankara'daki okullarla eğitim yönünden gayet kapışır onu söylim.

zirve'de örgün eğitim başlamadı, neye göre kapışır ki? ortada eğitim kadrosu mu var ki? ileride iyi olur/olmaz bilemiyorum ama daha bu sene okul açıldığında hiç bir tarafı hazır olmayan üniversitenin İstanbuldaki okullarla kapışması imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

Friedman said:

Şu hayatta dinci, zenci ocu bucu demiycen neresi sana kıyak bi hayat sunuyosa onların koynuna gitcen

1 ay sonra eve gelincede her lafında, hz peygamberimiz şöle derdi, bir gün hz peygamberimiz demiş ki, bakın size bir olay anlatayım hz. peygamberimizin başından geçmiş gibi kalıplarla başlarsın.

başına gelen arkadaşımdan görüp söylüyorum.

ibretlik paylaşım yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

aklıma bi fikir geldi ama olur mu ki?
öss'ye gireyim, en dandik %100 burslu bölümünü kazanıp kayıt yapayım. macimi alıyım sonra gidiyim..
nası ?

kadirhas'da da macbook veriyorlar pro olmayanından. sözleşme imzalıyorsun, 4 yıldan önce herhangi bir sebeple okuldan ayrılırsan aynen geri vermek durumundasın. 4 yıl sonra senin oluyor o ayrı. ama burslu olunca hakkaten çok tatlı geliyor macbook ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...