shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ahah öyle bişey olsa adama nasıl gitmiştir acaba haber abi iyi polis kötü polis yaptık. ben kötü polisi oynadım, yıldırım abi iyi polis oldu. rest falan çektim masada az kalsın gülüyodum lan ehueh neyse yıldırım abi araya girdi de tamam 100 bin benden falan kurtardı durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 OHAHAHAHA xD gece gece iyi geldi bu yaaa. O çapta bir adam kalkacak diyecek ki "Rus klüplerinden 5 milyon teklif ettiler". Bu lafın üzerine bizimki de "Sana 2 bile fazla bee" diye trip atacak xD Ahahahah sanki erkek arkadaşına tavır koyuyor gibi olmuş xD Serin hikaye birader xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Dün hürriyette gördüm yarıldım gülmekten, bu kadar saçma sapan bir cümle dizisini haber diye koyan büyük gazete utansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar