SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 la, laptopun 2 ses çıkışı var, biri normal biri mikrofon şeysi. 5+1 bağlamak için bi aparat vardı galiba adı ne onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 PCMCIA ses kartı o ayrı aparatın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 abi karttan başka bişey vardı yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 external ses kartı kullanabilirsin http://www.terratec.net/de/produkte/Aureon_5.1_USB_MK_II_2119.html gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 5+1 in 3 çıkışı var benim ama 6 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 normal cisiki coklaya coklaya 3 tane giris elde edersinde ne kadar performansli calisir supheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ZUAAAA pardon açılmamış daha konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 manyak mısın nesin, zaten stereo çıkışı olan şeye çoklaya çoklaya 15 tane taksan ne olur takmasan ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 onu diyorum bende iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 spdif olmasın arkadaşın bahsettiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sadece yeşili takarsan ona göre ayarlar makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 5+1 takıp sadece stereo kullanırsan lol oluyo biras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dolbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benim lol mesela monitörümün dibinde merkez hoparlör öyle boş boş duruyo 5+1'i 4+1 olarak kullandığımdan (onu da stereo kullanıyorum zaten ama olsun) sahi en ucuz ne kadara 5+1 yaparım ben bu işi kartla martla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 external ses kartlarina bakcan, 5+1 olanlara. bayagi ucuza var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Abi şimdi laptop için 5+1 desteklettirecek bi ses aparatı nedir yani? Birde link falan verirseniz uygun aparat için aşk-ı memnu olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 spdif ses çıkışı varmış laptopun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Yok mu lan acaba özelliklere baktım da netten var yazıyo ama normal kulaklık çıkışı mic girişi var o kadar hdmi çıkışı var bide bide elektrik girişivar ama onun konuyla bi ilgisi yok evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 açılmıştı. git bi tane bilgisayarcıya al 10 milyonluk şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Abicim adı ne aletin, bilgi verin netten falan alıcam. Lütfen lan, dürüm ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bu topiği de sinsice takip edeyim. sigıl biri bişey diye tıklayıp hayal kırıklığına uğrasın bu mesajı görüp. ama bi nevi upladığım için teselli bulsun. ben de istiyorum bu aparattan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi ucuz oluyo her yerde var diyonuz da bi link gösterin alalım allaşkına amcanız dayınız satıyosa onu zengin edelim hatta şimdi kim gitcek arşatırcak bulcak soruşturcak da ohoo armut piş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 cengiz, hocut bunun gibi bişey lazım sanırsam http://www.hepsiburada.com/Liste/s-link-slx-u51-usb-20-ses-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd50138&categoryId=218 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bu alet de pek dandik bişeye benziyo ya yani bunu tutup takıp 5+1 home tihıtır gibi film izleyebilemeyiz heralde di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi işte olayımız 5.1 desteği vs demesi. yoksa creative in falan vardır elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar