Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkeklere bi sorum var

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

sadece sen diil hiçbiriniz anlamadıınız için yıkılıoruz işte, şööle bi insanlık tarihine göz atacak olursanız eskiden duygu diye bişiiler olduunu görürsünüz, bende ondan hala var işte maalesef. ne kadar bilgisayar çocuu olsak da insan bazen sıcak bi insan eli de arıo, herşey mousela olmuo ki...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

lütfen genellemelerde bulunma bu büyük bir hata ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 13 Ağustos 2004 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insan başına ne gelirse ondan bahsedebilir ancak, benim başıma bugüne kadar gelenlerden yola çıkarak genelleme yapıorum, evrensel diil yani.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

duygudan o kadarda yoksun degiliz canim abarrtin sende ama bana kızlar hep manasz yere asik olurmus gibi geliyor. Neden biri beni severki. Gul yuzumumu sevdi ruh esimiyiz neyiz yani?

Duygularda sebebplere dayanir yok ole yani "Ben onu seviyorum", "Niye", "ole iste" falan.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

trojan: başına gelenleri başkalarına mal etme böyle yaparsen zaten etrafından soğuyacağın için istediğin gibi birinin bulman zor olur

cüce: aşk için neden yoktur ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

neyse konudan çıkmayalım, ben de yemişim aşkı ama oluo işte anasını satiim. insan bile bile kendini ateşe atar mı? ama engelleyemiosun bazı şeyleri işte.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 13 Ağustos 2004 14:02 tarihinde demiş ki:
Yemisim Askinizi ne demek neden yoktur yalan olm onlar, kimse kimseye nedensiz yere asik olmaz otunu b.kunu bi yerini beyenmistir.

beğenur belkğde sadace o insaa kendini yakun hisseder belki kafa dengidir.ama illa nedenini bilmek zorunlumu yanu?[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Sosyal ağlarda paylaş

eh tabiki aşk engellenemez en fazla inkar edip kendini kandırabilirsin ama o adamı bir daha karşında görürsen yamulursun bu bir gerçek bu yüzden aşık olmak sakıncalı hiç tanımadığın birine aşık olup sonra çok üzülebilirsin ya o kişi seni terk etti diye yada hödük çıktı diye. Bu yüzden birinin olduğunca tanımaya bakın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 13 Ağustos 2004 13:55 tarihinde demiş ki:
duygudan o kadarda yoksun degiliz canim abarrtin sende ama bana kızlar hep manasz yere asik olurmus gibi geliyor. Neden biri beni severki. Gul yuzumumu sevdi ruh esimiyiz neyiz yani?

Duygularda sebebplere dayanir yok ole yani "Ben onu seviyorum", "Niye", "ole iste" falan.

bizde "duygu ehsik" :P

ya bence birinin olay bittikten sonra hala kendini bir b.k sanıyormuş gibi karışması oldukça saçma.tabii ki "ben delikanlıyım,benim kızıma kimse dokunbamaz,hieyt" diye tipler de var ancak bazıları da kendilerini tutamıyorlar sanırım.ancak en genelinde,şekil a'da görüldüğü gibi ilgili kişi başlığı açan kişiye hala ilgi duyuyor olabilir.yada ayriyetten ayrıldığı için de salakça bir saplantı oluşmuş olabilir.yada adam hödüğün tekidir ve karışmaya çalışıyordur.

bu arada o yok eski sevgilimi ayırırım döverim adamı da falan diyen arkadaşa şunu söylüyorum:

:D

[Bu mesaj Zed tarafından 13 Ağustos 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 13 Ağustos 2004 13:55 tarihinde demiş ki:

Duygularda sebebplere dayanir yok ole yani "Ben onu seviyorum", "Niye", "ole iste" falan.

Oo beyfendi bu konularda çok derin düşünceleriniz varmış haberimiz yokmuş. Bence bu soruyu başka birine sorman lazım yoksa yanılıyo muyum? Cinsiyet değiştirme gibi bi durumun yoksa o zaman çok da kurcalama bence niye beni sevsin ki diye. Aynı soruyu bi kız da sana sorabilir.

Bal gibi de var :) Duyguların illa da sebeplere dayanması gerekmez böyle olsaydı duygu diye bişey olmazdı hepimiz fabrikadan seri üretim çıkan cpu'lar ve kollarından ibaret olurduk yanılıyosam soyle.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

bence her erkek böyle şeyler yapmaz ayrıca bu tam bir salaklıktır...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Sosyal ağlarda paylaş

Her iki taraf için de bitmiş ise bir ilişki, arkadaşlık söz konusu olabilir. Sonuçta duygusal ve uzun süreli ilişkilerin çoğunda asgari düzeyde bile olsa zihinsel bir uyum zaruridir, dolayısıyla bir şekilde anlaşabildiğiniz, iletişim kurabildiğiniz bir insanı, ilişkinizin duygusal boyutu sona erdiği için harcamak kanımca çok anlamsızdır.
Kaldı ki eğer ilişki sadece aşktan ibaret değil de sevgi yoğunluğuna sahipse -yani körü körüne girişilmiş mantıksız birşey değilse- zaten bu durumda ciddi bir uyum söz konusu demektir -ki en azından ben, bunu çok fazla insanla yaşamam- ve bu da söz konusu uyumu yakaladığınız insanı ve yakaladığınız uyumu "aşk bitti" diyerek silmeyi hepten anlamsız hale getirir. Dikkatinizi çekerim, duygusallıkmış aşkmış değil bahsettiğim uyum; yakaladığınız iletişimden bahsediyorum.

Eğer taraflardan biri ya da daha fazlası için o ilişki "bitmemiş" ise tabii ki böyle birşey söz konusu olamaz. (Topicte bahsi geçen ilişki gördüğüm kadarıyla her iki taraf için de nihayete ermiş olmadığı için arkadaşlık falan hikaye mesela. =P)

Öte yandan giyimine haline hareketine karışma konusuna gelince; tabii ki devam eder. Ilişkinin daha hayvani olan duygusallık sürecinde nedeni kıskançlık olabilirken, daha sonrasında koruma olabilir, düşünme olabilir, şu olabilir bu olabilir ama devam eder. Ben tüm arkadaşlarıma, ama özellikle hatun kişilere karışırım bu konuda mesela, bunun aşkla meşkle alakası yok ki; düşünmek, ilgilenmek, kaygılanmak da olabilir nedeni, kıskançlık şart değil.

Birisi yazmış zaten; önemli olan mini etek giymemesi değil, yanlış yerde / zamanda yanlış kıyafet giymemesi ve / veya hareket etmemesidir sonuçta.

Böyle ütopik arkadaşlık mı olur derseniz, üstte söylediğim ilk koşulun yerine gelmesiyle olur, var benim elimde bir tane örnek mesela. Üstelikte ben onun erkek arkadaşıyla, o benim kız arkadaşımla gayet iyi tanışır, hatta hep beraber yemeğe çıkmışlığımız tatil yapmışlığımız mevcuttur.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

kzıla erkekden ark olabülüü pek tabü

enim var hiç sefgilim olmamuş yada segililyekn ayrıldığım sonra arkadaş,kenk olduğum bayanlar.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...