mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Shagrath, 12 Ağustos 2004 15:41 tarihinde demiş ki: hala senı sevıyo olabılır cunku ben eskı cıktıım bı kızın baskasıyla çıktıını gorunce kımle cıkıosa once bı azına s.cıorum sonra da ayırttıyorum Odun olmak başka şey efendi, medeni olmak başka şey pati üyesi organizma. Uyuz oldum bak burdan sana tanımam etmem, tek mesajda şalterleri attırabildin ya helal olsun.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bira zhormonal bir durum sanirm bizden abska hayvanlardada disileri kontrol altinda tutuma ic gudusu var belki onunla ilgilidir veeeeyaaaaa eleman hala ilgi duyuyodur.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 alışkanlık meselesi diyorum....alışkanlıklardan kurtulmak zordur kız arkadaşın hayatının bir parçası olmakta alışkanlıktır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Ardeth, 12 Ağustos 2004 15:14 tarihinde demiş ki: eğer kendini terk eden kadını bir zamanlar çok sevdiyse ona çok alıştıysa hayatından birden öyle nerdeyse tamamıyla çıkıp gitmesini kabullenemez bazı şeylerin ve alışkanların değişmesini kaldıramaz bu yüzdende hala hayatında bir yeri olsun isterç Bu benim gibi kronik ve ilişkiler konusunda duygusal erkekler için geçerli ama sanırım. Bence yeni bir kız bulunca biter... Canim benim kiyamam ne zaman bole duygusallastin lan?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 etrafa kılıç kalkan fırlatan biri duygusal olamaz diye bir kuralmı var :) ayrıca ben orda benim gibi kronik yarı-cümlesinin altını çizdim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 gururdur diyorum. tartışmayın. o kadının yanında bi zaman o adam vardı. ve şimdi onun yanında başka biri var. kendisi ile kıyaslar. beğenmez vs. mesele kız değildir. kızın hareketlerine de bir zamanlar kendisinindi onu beğendi diye karışır. ayrılsa bile yanlış bir kararla onu seçmediğine en azından kendini ikna etmek için. mesele asla o kız değildir. kendisi ve erkeklik gururudur.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fedaykin, 12 Ağustos 2004 15:38 tarihinde demiş ki: hehe biraz ortalığı karıştıralım bakalım :D eski kız arkadaşından ayrıldıktan sonra onunla arkadaş kalan, yanında yeni sevgilisi varken rahat rahat oturabilen kişiye bizim cemaatte erkek değil ipne derler Oha ikileme bak simdi bi kizdan (demekki eskiden ipbe degilmis) ayriliyo sonra yaninda baska bi kız (ki bu noktada ipnelik zor)eski evgilisiyle bulusuyor. Yok ole adamdan pek kolay ibne olmaz[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yanlış anladın sen sevgilisinden ayrılan sonra eski sevgilisinin yanında yeni erkek arkadaşı varken rahat rahat oturan demek istemiş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Infeqted, 12 Ağustos 2004 15:13 tarihinde demiş ki: onu yapan erkegin yilan+ yada delikanli- mertebesinde olmasi lazim, yeditepe, bilgi yada st.benoit de okumuyorsa beklenmez oyle birsey st benoit ne alaka ya bizde o kadar kro yok! sadece artislik olsun die bence[signature][hline]
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Infeqted, 12 Ağustos 2004 15:13 tarihinde demiş ki: onu yapan erkegin yilan+ yada delikanli- mertebesinde olmasi lazim, yeditepe, bilgi yada st.benoit de okumuyorsa beklenmez oyle birsey oo bu okullarda okumayan insanlar kro kategorisine giriyo vay be ben bir kroyum dolayısıyla bu okullarda okumadığım için lol mantıklı düşünüpte yazsanız bişiler ne güzel olur[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
edi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Trojanmistress, 12 Ağustos 2004 15:11 tarihinde demiş ki: bi erkek kendi terkettii eski kız arkadaşının hayatına neden hala burnunu sokar (şunu giyme, şununla gezme vs. gibi)? bu erkek olmanin dogasinda var galiba, karisacak yeni birini bulana kadar sahiplenme icgudusu calismaya devam ediyor. ki seni hala seviyo olabilir ayni sekilde takinti ediyor da olabilir. ben cok uyuz olurum kiyafete karisilmasina mesela: - canim o etek cok kisaymis ya - e tatlim sen almistin o etegi bana hatirladin mi - (bir an susar) evet.. almistim ama bana giyersin diye dusunmustum - e eveeet, zaten senle cikiyoruz simdi canim - yok oyle degil yani nebiliim - hiii, anladim ben seni, ben bu deri etegi evde tv izlerken nebliim temizlik yaparken falan mi giyecem yani? - oyle degil... neyse hadi cikalim, bi yamuk olmaz insalla[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yav karışacak birini bulsa daaa bulmasa da aynı. ha kadın aklını çeler gururunu öyle bi okşar ki gerek görmez o ayrı. lakin müsebbib gururdur. biliyoz da konuşuyoz olm.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hehe komik olmus Ama unutmayin, Sonucta hayvanlardan evrimlesmis olan biz her erkegin harem kurmaya calistigi ancak sadece toplulukdaki en guclunun harem kurdugu disilere sahip oldugu maymun aslan kaplan gibi hayvanlarin evlatlariyiz. Ha bi bir mazaret mi? Degil ama bahsedilen durumlarda soylenen sozler beynin sag sol veya orta lobuyla uzun uzun dusunubilp sar efilmiyor genelde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 walla o erkek ark. ilginc geldi bana.cunku ben ayrıldıgımda o kızın yuzune bıle bakmam , adını bıle agzıma almam ve onun oldugu ortamlara gıtmem.kısaca silerim kızı. p.s:ilk msj a iltifaten.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bence saçma bir davranış ama tartışmayacağım ilişkinin çeşidine ve kişilerede çok bağlı :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 edi olayı bitirdi...[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: mexinth, 12 Ağustos 2004 17:08 tarihinde demiş ki: said: Shagrath, 12 Ağustos 2004 15:41 tarihinde demiş ki: hala senı sevıyo olabılır cunku ben eskı cıktıım bı kızın baskasıyla çıktıını gorunce kımle cıkıosa once bı azına s.cıorum sonra da ayırttıyorum Odun olmak başka şey efendi, medeni olmak başka şey pati üyesi organizma. Uyuz oldum bak burdan sana tanımam etmem, tek mesajda şalterleri attırabildin ya helal olsun. forumlarda bagirmiyoruz, kabadayilik yapmiyoruz. normal hayatta da eski ciktiklarimizin hayatini karartmiyoruz, yapsak bile utanmamiz gereken bi davranisi boole gogsumuzu gere gere anlatmiyoruz.[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj edi tarafından 12 Ağustos 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ahuahuahua. Geh anam. *!Fıstık atar*[signature][hline]Himiney...
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Aslında drow toplumunda olsak şimdi varya ... İlginç bir deneyim olurdu anaerkil toplum yapısı.[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 shagrat gel sakin ol[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 amanın biriniz kabuklu yemişmi attınız yoksa[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yok abı sakınım ama sabahtan berı ben nedıom adam okumuo forumlarıdırek konusuyo bı tamamen okusun dırek atlıo asıl odun o işte!!![signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 BonePART a tesekkurler benı anlayan bırı daha cıktı ıste benım dusuncemın özeti budur ve bundan sonra biri laf atmasın bundan sonra fıkırlerını bana mesaj olarak gonderın forumları daha fazla kırletmeyelım...[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Edinin editi gördüm oha dedim arkadaş yola gelmiş. Ama altta edi editledi yazıyodu.[signature][hline]Himiney...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bunun tek açıklaması kıskançlıktır. Benim olmayan birşeyi başkalarıda görmesin, sahip olmasın mantığından başka birşey değildir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar