DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hmm asluında düşüncelerumu yukarda açukladum ama yine daha açuk ve ksa şekilde yazum bir sefgili insanından ayrıldıktan sonra sefgilisnden kıskanacak kadr seiosam ayrılmam ayrılsam sonra sefgilisiyle görsem uyuz labilirm,hatta çock heyvan aga ammo tür bişisyse eh derim zante en baştan BENİ haketmmemiş derim yok illa uyuz olcam nefret etcekasme,çlcuk değilim,duygularınmı kontrol edebilirm milletin ortsında şebeğe çıkartmam adıı,yani çocuğa açıktan bişi yapmam ama yemeğine tükürürürm mesela,öle işte. cool olacaksın benim gibin :p fedaykin heralde herkesin yapusu farklu,hangtisi doğru ?bencce yine herkesin doğrusuda farklu olabülü. sende haklısıın [signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 12 Ağustos 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Proxa seni kınıyorum benım deılde senın çok ızledıın bellı hala forum dakı arkadslarına nası hıtap edıcenı hala bılmıosun!!! ayrıca sen ızlersen belkı akrabalarını gorursun !!! biras haddimi aştıysam kusura bakmayın affola[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fedaykin, 12 Ağustos 2004 16:08 tarihinde demiş ki: ayrılsa bile sahiplenir. Ne kadar artık sevmese bile Ya niye ayrılıyo o zaman??? Ben de ipneyim galiba ehehe[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fedaykin, 12 Ağustos 2004 16:08 tarihinde demiş ki: Ondan nefret etmek veya hala hoşlanmak önemli değildir. İster nefret et ister sev ister bir şey hissetme, erkek dediğin kadınını ayrılsa bile sahiplenir. Ne kadar artık sevmese bile dışarıdan birisi onu rahatsız ederse ona sorun çıkartırsa onu korumaya geçer. Onu bir başkasının kollarında görmeye dayanamaz vs. vs. Ha evrimleşip erkek olmaktan çıkan metroipneler için bu geçerli olmayabilir, modernlik diye feminenleşmek poh pohlanıyor olabilir ama bu gerçekleri değiştirmez. Anlamadım yani sen onu bir zaman sevdin diye o hep senin gözetimindeki bi köle gibimi yaşamak zorunda kalcak hep? Hatta senden ayrıldıktan soora bile ha? İpne mipne ne dersen de ama medeniyet var insanlık var özgürlük var Fedy[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 okê akrabalarımı görürüm ben haha :) anaokulu çocukları seviyesindeki bi laf dalaşına girmem seninle :) kardeşim 5 yaşında bıraktı yoldan inek geçerken "aa bak arkadaşların ehehe" demeyi[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Shagrath, 12 Ağustos 2004 16:06 tarihinde demiş ki: beylerayıp oluo!!! ben burda bışı paylaştım sadece bole yapıorum ayrıca aga mış bısımıs deılım sadece dayanamıorum anladınızmı ben bırısıyle cıkıosam kız benden ayrılıp 1 hafta geçemeden bırısıyle cıkıosa azına bıle sıcarım Niye malınmı o senin nasıl insanlar var yahu nasıl bir hak görüyorsun kendinde ağzına sıçarmış kimsinki sen "eski" sevgilisi[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 super bı yorum helal olsun sana ne dıım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 senin gözetiminde köle olmaması için görüşmezsin zaten gözden ırak olunca sorun kalmaz :) Ki zaten istesende kölelik çalışmaz ayrıldıktan sonra, ya kendini yersin yada birbirinizi yersiniz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 12 Ağustos 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fedaykin, 12 Ağustos 2004 16:08 tarihinde demiş ki: Ondan nefret etmek veya hala hoşlanmak önemli değildir. İster nefret et ister sev ister bir şey hissetme, erkek dediğin kadınını ayrılsa bile sahiplenir. Ne kadar artık sevmese bile dışarıdan birisi onu rahatsız ederse ona sorun çıkartırsa onu korumaya geçer. Onu bir başkasının kollarında görmeye dayanamaz vs. vs. Ha evrimleşip erkek olmaktan çıkan metroipneler için bu geçerli olmayabilir, modernlik diye feminenleşmek poh pohlanıyor olabilir ama bu gerçekleri değiştirmez. sahiplenme duygusu hissetmek farklıdır insanlık adına o duyguları bastırmak farklıdır ipnelik değil insanlık oluyor[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 +1[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ben dayanamam çıktığım kızı başka bi erkekle sarmaş dolaş görmeye ne yaparım bilemem o an aman allah korusun..[signature][hline]Kuzu
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sizene kardeşim senden ayrıldıktan sonra istediğini yapabilir adam olsaydınızda ayrılmasaydınız elinizdekinin değerini bilip kaçırmasaydınız[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sürekli duygularını bastıra bastıra birisinin yanında gezersen bir yerde patlar. O sebepten efendi gibi görüşme o da sorun yaşaması sende yaşama :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ufak bir yanlış anlama varsa düzelteyim, şimdi yanımdan eski kız arkadaşlarımdan birisi erkek arkadaşı veya kocası ile geçse onunla durup konuşurum bile, değil birilerinin kafasını gözünü patlatmak. Benim bahsettiğim gidip sürekli görüşmek.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bide benı yanlış anlayan arkadslar örnek Proxa ve bası arkadslar dırek yargısız ımfaz yaptılar benı bende bırden sınırlendım Proxa ya kotu sozler soledım onun ıcın once tum forum halkından ve Proxa dan ozur dılerım ama Proxa nın dediği laf çok ayır bı laf ve dıerlerının.bi kız ben ayrılııcam dedi aynı okulda yan sınıfında her gun goruosun aradan 5-6 gun geçtıkten sonra en yakın arkadslarından bırısıyle çıksa sız ne yaparsınız??? soleyın ve kız benım arkadsıma yalan söyluyor sız ne yaparsınız soleyın o kızın ayıbı dııp geçiştirmeıın[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Fedaykin sanki çevir kazı yanmasın yapıyorsun gibime geldi benim.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 abazadır.[signature][hline]..yeah..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 neden karışır kıskandığı için neden kıskanır çeşitli nedenlerden.oda kişiye göre değişir.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 (bkz: ayrılalım ama arkadaş kalalım sorunsalı)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 gururdan.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Shagrath, 12 Ağustos 2004 16:33 tarihinde demiş ki: bide benı yanlış anlayan arkadslar örnek Proxa ve bası arkadslar dırek yargısız ımfaz yaptılar benı bende bırden sınırlendım Proxa ya kotu sozler soledım onun ıcın once tum forum halkından ve Proxa dan ozur dılerım ama Proxa nın dediği laf çok ayır bı laf ve dıerlerının.bi kız ben ayrılııcam dedi aynı okulda yan sınıfında her gun goruosun aradan 5-6 gun geçtıkten sonra en yakın arkadslarından bırısıyle çıksa sız ne yaparsınız??? soleyın ve kız benım arkadsıma yalan söyluyor sız ne yaparsınız soleyın o kızın ayıbı dııp geçiştirmeıın senden başkasıyla çıkmak için ayrılıyosa bişey diyemem tabi yada yalan söylüyorsa[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 iyide llaki sizinle çıkıcak ömür boyu diye de bi kural yok[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Shagrath, 12 Ağustos 2004 16:33 tarihinde demiş ki: bide benı yanlış anlayan arkadslar örnek Proxa ve bası arkadslar dırek yargısız ımfaz yaptılar benı bende bırden sınırlendım Proxa ya kotu sozler soledım onun ıcın once tum forum halkından ve Proxa dan ozur dılerım ama Proxa nın dediği laf çok ayır bı laf ve dıerlerının.bi kız ben ayrılııcam dedi aynı okulda yan sınıfında her gun goruosun aradan 5-6 gun geçtıkten sonra en yakın arkadslarından bırısıyle çıksa sız ne yaparsınız??? soleyın ve kız benım arkadsıma yalan söyluyor sız ne yaparsınız soleyın o kızın ayıbı dııp geçiştirmeıın tabiki sinirlenirsin kimse sana niye sinirleniyosun demiyorki benimde hoşuma gitmez ama tepkilerini kontrol etmeyi öğrenmek zorundasın[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Neyi çeviriyorum anlayamadım? said: GE-TA, 12 Ağustos 2004 16:35 tarihinde demiş ki: Fedaykin sanki çevir kazı yanmasın yapıyorsun gibime geldi benim. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 iyide konu erkeklerle alakalı değil mi benmi yanılıyorum :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Öne çıkan mesajlar