Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkeklere bi sorum var

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şunu annamıyorum aslında yani kıza sahip diilizki sadece sevgilimiz herşeyine karışmak cinnet geçirtir :-P düşünsenize dışarı çıkıosunuz kız size bu gömlei giyme önü çok açık diyo :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Mesaj tarihi:
kız arkadaşına ev hayvanı muamelesi yapan adamların herzamanki alışkanlıklarından biri.. Üst başa müdahale etmek yada arkadaşlarını beğenmeyip izin vermemek sahiplenmek demek değildir.
Mesaj tarihi:
hehe biraz ortalığı karıştıralım bakalım :D

eski kız arkadaşından ayrıldıktan sonra onunla arkadaş kalan, yanında yeni sevgilisi varken rahat rahat oturabilen kişiye bizim cemaatte erkek değil ipne derler[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
hala senı sevıyo olabılır cunku ben eskı cıktıım bı kızın baskasıyla çıktıını gorunce kımle cıkıosa once bı azına s.cıorum sonra da ayırttıyorum[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 12 Ağustos 2004 15:38 tarihinde demiş ki:

eski kız arkadaşından ayrıldıktan sonra onunla arkadaş kalan, yanında yeni sevgilisi varken rahat rahat oturabilen kişiye bizim cemaatte erkek değil ipne derler

Delikanlı yapalım senin title'ı? =).[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 12 Ağustos 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Shagrath, 12 Ağustos 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
hala senı sevıyo olabılır cunku ben eskı cıktıım bı kızın baskasıyla çıktıını gorunce kımle cıkıosa once bı azına s.cıorum sonra da ayırttıyorum

hahah yuh?[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?

[Bu mesaj Chiptech tarafından 12 Ağustos 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:

eski kız arkadaşından ayrıldıktan sonra onunla arkadaş kalan, yanında yeni sevgilisi varken rahat rahat oturabilen kişiye bizim cemaatte erkek değil ipne derler

Vakti zamanında istiklalde yürürken 10 aylık sevgilim adamın biriyle sarmaş dolaş yürüyorken gördüm. Arkadaşlar "delikanlılık" yapacam diye tutturdu yine de bastım gittim.
Şimdi ben ipne mi oluyorum ? Vay be şüpeheleniyordum uzun zamandır.[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Mesaj tarihi:
said:
hala senı sevıyo olabılır cunku ben eskı cıktıım bı kızın baskasıyla çıktıını gorunce kımle cıkıosa once bı azına s.cıorum sonra da ayırttıyorum

Belgesel izledinmi hiç[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
said:

Ne tür bir organizmasın sen?[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
said:

E hakkaten oha yani...[signature][hline]Himiney...
Mesaj tarihi:
said:

ben şindi ipnamiyim?

sefgili insanından ayrılabilir tamam ama kimiylek avga eerek kimiyle sefgili olamadığım için onu yeterince tanımadığım ortaya çıkınca,aramızda çooook farklar olduğu ve ben bu farkların üstesinden gelemiyorsam,onlarla yaşaymıyorsam anlaşırım,konuşurum ya birlikte üstesinden geliriz yada ayrılırız nedir yani atla devemi?

yok yani sefgili insanınyla ii kötü bişiler paylaşabilmişsem o kötüleri göz onundane çıkarıp iyilerin hatrına arkadaş kalabilirm yada nötr davranabilirim o kişiye karşı,ama sıf sefgiliğimiz bozuldu diye nefret etmem .

e eğer arkadaşımsa yeni sefglimi görmesinde yada taımasında bir sakınca duymam yada eğer nötr durumdaysak onlada efgilmi görüp görmemeini iplemem.

tabi bazı durumlar olur o sizden ayrılır,giderken çok şey götürür,,o zamn üzgünlüğünz bir süre sorna nefrete dönüşür,öfkeye dönüşür,bu o üzgünlüğün üstesindfen gelmenin bir yoludur sahjen benimde başıma geldi,ayrılıpda o eks sefgiliye nefret duyduğum oldu yanuuu.

aşk meşk olayında ne kadr becerikssizsem ayrılma unuma,unutmama konusunda o kadr becerikli yada tecerübelüyüm ühü.

neye konudan kotuk[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Mesaj tarihi:
said:

gr@lısın
ammosun
agasın[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 12 Ağustos 2004 15:59 tarihinde demiş ki:
said:

gr@lısın
ammosun
agasın

heyvansın ı unutmuşun PuppyMeat :-P (yannış anlama Sha hepimizin soyu hayvandan geliyo ne de olsa ;) )[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?

[Bu mesaj Chiptech tarafından 12 Ağustos 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende benden ayrılan sevgilinin yeni sevgilisi olursa düerim. Bah gırarım kafasını gözünü yararım. Bağa bah hele... Bah senin yedi düvenini keserim. Bah yeğeenim. Düverim...[signature][hline]Himiney...
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 12 Ağustos 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
said:

Belgesel izledinmi hiç
[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
beylerayıp oluo!!! ben burda bışı paylaştım sadece bole yapıorum ayrıca aga mış bısımıs deılım sadece dayanamıorum anladınızmı ben bırısıyle cıkıosam kız benden ayrılıp 1 hafta geçemeden bırısıyle cıkıosa azına bıle sıcarım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 12 Ağustos 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
said:

Ne tür bir organizmasın sen?

bılmıorum ben sadece bana yapılan yanlıslıklara katlanamıorum oké?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
Mesaj tarihi:
Ondan nefret etmek veya hala hoşlanmak önemli değildir. İster nefret et ister sev ister bir şey hissetme, erkek dediğin kadınını ayrılsa bile sahiplenir. Ne kadar artık sevmese bile dışarıdan birisi onu rahatsız ederse ona sorun çıkartırsa onu korumaya geçer. Onu bir başkasının kollarında görmeye dayanamaz vs. vs.

Ha evrimleşip erkek olmaktan çıkan metroipneler için bu geçerli olmayabilir, modernlik diye feminenleşmek poh pohlanıyor olabilir ama bu gerçekleri değiştirmez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...