KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 o tekkenXsf de olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Haggardaki karımıydı bu? en son trans idi değiştirmedilerse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Yok crapcom kestirdi, artik problemi kalmadi diye aciklama yapmisti en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Kaynak lütfen. Ben öyle bir şey duymadım. Edit: Street Fighter wikisine göre Poison Amerika'da kestirmiş olarak , Japonya'da da kestirmemiş olarak sayılıyormuş. Ne kafa karıştırıcı olaydır bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ekim ayında psn plus üyeleri oyunu bedava indirebileceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Osirix said: Kaynak lütfen. Ben öyle bir şey duymadım. Edit: Street Fighter wikisine göre Poison Amerika'da kestirmiş olarak , Japonya'da da kestirmemiş olarak sayılıyormuş. Ne kafa karıştırıcı olaydır bu arkadaş. Oha adama dert olmuş Poisonun şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 traps = srs bzns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 quixef said: Osirix said: Kaynak lütfen. Ben öyle bir şey duymadım. Edit: Street Fighter wikisine göre Poison Amerika'da kestirmiş olarak , Japonya'da da kestirmemiş olarak sayılıyormuş. Ne kafa karıştırıcı olaydır bu arkadaş. Oha adama dert olmuş Poisonun şeyi tam tersi, japonyada normal kadın poison. final fightın amerika versionunda kadınalra şiddet diye bık bık ediyolar, adamalrda kitapcığa trans yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 murica yüzünden güzelim karakteri trans yaptılar ya, sanki karılar dövülmüyor ülkelerinde hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 poison'ın hikayesi tam bir yanlış yönlendirilmiş moralfaggotry nasıl daha beter sonuçlara yolaçar öyküsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Poison cok iyi cunki kadife sesiyle atsuko tanaka seslendirio, shousaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar