fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abi bi de ildeniz bizden olmus yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben arkamda serhat olmadan oynayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ağlamayalım.Koca adam bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 öyle bir dünya yok lan hem ilhanı hem serhatı almak yok. değişelims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Lan neyine ağladınız bu kadar..Amma korktunuz be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Beni rage'e sokucaksınız, sonra 3 kişi elinde bacakla çıkacak sahadan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Marifet vurarak sakatlamakta değil. Bak güneş'e adam hala dönemiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yigit beni arkana almak istedigine emin misin? (luk wut i did ther!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kaleciler değişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ya da eser kaleye ildeniz oyuna geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oha ne diyosun be! Allah çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 screwy said: yigit beni arkana almak istedigine emin misin? (luk wut i did ther!)çok güvende hissediyorum sen arkamda olunca <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 En son yazılmış kadroları beğendim ben. Çok müdahale edemeyecem genel olarak da, değişiklik yapılacaksa defans/forvet dengelerine falan dikkat edin, gerisi çok abuk olmadığı sürece güzel maç oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Dizliği olan biri varmı?varsa da getirebilirmi?dizim rahatsız biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 takımlar dengeli olmuş en zıdan hani bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Typolama sanatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bence ildeniz klavyeye rastgele vuruyor, biz oradan anlamlar çıkartıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Kadroların son hali: babacum tolga arcane kaspar patpoker wishmaster pha konn --- screwy aquila bitch_of_bat holy dreagloth cavanagh fizban sertaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 emrahlar fena ezicek gibi geliyor bana da hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bizim takımın yaş ortalaması çok yüksek amca gibi adam var bi tane 3-4 tane de 25 yaş üstü var yığılıp kalıcaklar sahada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 takımlarda değişiklik yapabiliriz kendime geliyim de hele bi olmadı sahada konuşuruz ama değişiklik olmalı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tecrübemizle yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Hakan hiç anlamıyosun bu futbol işinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Geçen kadroları sen kurduktan sonra bence birşey deme Sercan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 cavanagh said: takımlarda değişiklik yapabiliriz kendime geliyim de hele bi olmadı sahada konuşuruz ama değişiklik olmalı dahayok lan benim mesajım geyikti :) sercan amca güzel oynuyo siz de +25'ler olarak fena sayılmazsınız bence kadrolarımız güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Typolama sanatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bence ildeniz klavyeye rastgele vuruyor, biz oradan anlamlar çıkartıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Kadroların son hali: babacum tolga arcane kaspar patpoker wishmaster pha konn --- screwy aquila bitch_of_bat holy dreagloth cavanagh fizban sertaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 emrahlar fena ezicek gibi geliyor bana da hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bizim takımın yaş ortalaması çok yüksek amca gibi adam var bi tane 3-4 tane de 25 yaş üstü var yığılıp kalıcaklar sahada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 takımlarda değişiklik yapabiliriz kendime geliyim de hele bi olmadı sahada konuşuruz ama değişiklik olmalı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tecrübemizle yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Hakan hiç anlamıyosun bu futbol işinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Geçen kadroları sen kurduktan sonra bence birşey deme Sercan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 cavanagh said: takımlarda değişiklik yapabiliriz kendime geliyim de hele bi olmadı sahada konuşuruz ama değişiklik olmalı dahayok lan benim mesajım geyikti :) sercan amca güzel oynuyo siz de +25'ler olarak fena sayılmazsınız bence kadrolarımız güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar