pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Blizzin dl'sini yükleyenler,sizce salı aksamı activation kod alabilecek miyiz?Dünya abaza gibi yüklenecek siteye,bir patlama falan olur mu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 pharaoh said: Blizzin dl'sini yükleyenler,sizce salı aksamı activation kod alabilecek miyiz?Dünya abaza gibi yüklenecek siteye,bir patlama falan olur mu :d blizz ona göre önlem almıştır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Salı günü sabahtan açılır, akşama kadar alabilirsin. WoW'da mount satılırken fazla sorun yaşanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 sıraya sokuyor adamlar active etmek istediğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ya şöyle bişey var, cd den alanlarda dijitalden alanlar, az cok aynı işlemlerden gecicek yine. billing de sorun olmaz onu bankalar yapıyo nasıl olsa, ama battle.net acclarına yüklenen cok olur, trial falanda varmı dlei gibi ekliycke herkez oyunu acc'ına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 kodu simdiden girdim ben bir sorun cikmadi ama oyunu yükletmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Fiyati hakkinda bilgisi olan var mi download versyonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mad_Wolf said: Fiyati hakkinda bilgisi olan var mi download versyonun %99 ihtimalle , 59,99 Euro'dan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 eee ne anladim ben o isten :D otururum burdan alirim :D ayni paraya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hacıbekir ''$'' demek istedin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yok 50 euro olucakmıs. biz direk europe regional aldığımız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar