draedan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 selamlar hotfile a uye oldum da , flashget ile coklu download ediyorum, copy ederek. fakat dosyalar %99 da takilip kaliyor, benim pause edip tekrar play etmem gerekiyor, download un bitmesi icin. sebep ne olabilir ? flashget ile rapidshare i cok rahat kullaniyorken, hotfile da yukardaki sorun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 flashget'ten kurtul bence. idm ve benim bir türlü alışamayıp sildiğim jdownloader en iyileri ikisinden birini kur cok daha işine yarıycaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 idm çok daha iyi bi hız sağlıyor. (normalde 110kb/s görürken 130kb/s gördüğüm oluyo çoğu zaman) Ama yanında jdownloader da kullanıyorum, rapidshare/hotfile/netolad linklerini copy ederken daha yakalayıp çatır çatır indiriyor. İnen .rar dosyalarını da extract ediyor üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Bana her tür downloadda oluyor, firefox'tan çekerken özellikle. Chrome'da iyice battığından geçmiyorum hatta. JDownloader sıkıntı çıkarmadı henüz allahtan da çözümünü ben de bulabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 hotfile'ı IDM ile kullanıyorum, ben de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 0ne said: (normalde 110kb/s görürken 130kb/s gördüğüm oluyo çoğu zaman) bağlantın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 jdownloader i tavsiye edenlere tesekkur, muhtesem bir app mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 xaty said: 0ne said: (normalde 110kb/s görürken 130kb/s gördüğüm oluyo çoğu zaman) bağlantın ne? TTNet 1MB/Sınırsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 o baglantiyla o hizi gorsem, o dlmanager'a guvenmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar