Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 PC'ye de çıkacakmış yeni haberim oldu. Dead Rising 1 oynadığım en iyi zombili oyundu eğer ilki kadar güzel olursa PC'de oynamak harika olacak. Maalesef ilkini yapan firma bunu yapmıyor oyunu daha batılı oyunculara yönelik yapmak istemişler de açıkcası ilk oyunun bazı amerikalılarla dalga geçmesi gayet komikti(redneckleri felan). Bi de bilmeyenler için dead rising'in olayı ekranda 100'lerce zombi görmenize rağmen aslında zombilerin gayet yavaş ve zararsız olmasıdır asıl tehlikeli olan psikopat insanlarla karşılaşmaktı. Bakalım aynısını ikinci oyunda da görebilecek miyiz. http://www.youtube.com/watch?v=ceMXstiNg-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Kimse beklemiyor mu ya :) Çıkıyor 20 güne, merakla bekliyorum hehe İlk oyunu hiç oynayamamıştım Xbox'ım olmadığından ve çok içimde kalmıştı. Umarım bu oyunda ilki kadar başarılı olurda o açlığımı tatmin edebilirim :) Birde sadece Avrupalı oyunculara göre şöyle bir set çıkarmış Capcom; http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3DE14-Dead%20Rising%202%20Zombrex%20Edition%20Steel.html http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/110/1106376/dead-rising-2-20100715114941677_640w.jpg Zombrex Edition diye özel bir koleksiyoner seti, üstelik oyunun normal versiyonundan 4 pound fark ediyor :) Her ne kadar yine sadece Amerika'ya özel çıkan şu özel versiyondan, bence iyi olmasa da idare eder :) http://backoffice.ajb.com.au/images/news/OutbreakEdition2.jpg Aslında alma imkanım olursa Amerikan versiyonunu alırımda yoksa Zombrex ile idare edeceğiz hehe, ne olursa olsun çok güzel setler hazırlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 online var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Online Co-Op ve Multiplayer var ama Multi modları ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 27 sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 xbox'ta oynuyorum ama nedense birincisi kadar begenmedim. birincisi super bi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 drea ben zamanda ileriyim o zaman :) cok fazla video girisi var ama eglenceli bir seye benziyor. oynayacagimdan degil de .... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ilk oyunu oynamıştım biraz,pek sarmamıştı. 2. oyunu da oynadım bugün,bunda da durum aynı.ilk başta şöyle 1 saatliğine filan oha ne zevkli deyip, envai çeşit ıvır zıvırla zombi parçaladıktan sonra bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 en son hatırladığımda ilk oyunu single oynayıp yorum yapıyordun, inşallah bunu multiplay olarak oynamışsındır abi xD fail editi: başlıkları karıştırdım, mesajı da silmedim. bu fail ibret olsun, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ya bu oyun fazla aksiyonlu gibi.bana böyle daha sakin yavaş tempolu zombi oyunu lazım.zombilerden kaçalım ama fazla aksiyona girmeyelim resident seriside bozdu arkadaş aksiyon oldu.nerde o re 2 ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 felfecir said: en son hatırladığımda ilk oyunu single oynayıp yorum yapıyordun, inşallah bunu multiplay olarak oynamışsındır abi xD fail editi: başlıkları karıştırdım, mesajı da silmedim. bu fail ibret olsun, evet. ahah mal, l4d topiği sandın dimi? l4d'i hiç single oynamadım ki lan ben,1 hafta sırf multi oynadım ve bıraktım.. double failsin yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ee hic oynayan yok mu, oyunu lvl 41de bitirdim bence dead rising 1'den cok daha guzel olmus. Co-op oynamak isteyen olursa live-IDm "Ultra DethNinja" http://i.imgur.com/Wp2h2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oyunun senaryosundan çok yan görevler eğlenceli. hatunları da iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu ne yaw zaman sınırı koymuşlar görevlere koş koş ya yetişemiyom yada niyeyse yanımda getirdiğim kurtardığım adamlar kayboluyor bulamıyorum nereye kaybolduklarını ölüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bilgisayarda oynamamın ana sebebi trainer kullanmam. Zaman olayını ileri geri alıp rahat rahat zevkini çıakrtabiliyorum. Opsiyonel zaman sınırlı görevleri bile hiç sevmezken oyunda çok olması hoşuma gitmedi çünkü. Onun dışında baya zevkli geliyor şu an ilerledim 3. bölüme kadar. Kurtardığın adamalr ya öldürülmüştür yada çok fazla saldırıya uğrarsa infected oluyorlar ve sana saldırmaya başlıyorlar. O zaman kurtaramıyorsun sanırım öldürmen gerek. Genelede ellerine bir shotgun tutuşturduğunda kendilerini iyi savunuyorlar gerçi. Arada kaynayabiliyorsun ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 buldum nie kaybolduklarını kapıdan geçince geride kalıyolarmış.iyice yanıma gelmelerini bekliyorum kapıdan geçmeden önce .ben de training kullanim bari basit basit görevlerde ölmekten/yetişememekten bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bunlardan hangisi daha iyi ki? Off the Record'da DR2'deki o gıcık zaman sınırlaması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar