Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk-Maddi Farklılıklar

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

o sevginin ömrü ne kadar sence ?

kaç tane bozulmadan devam eden ilişki gördün, maddi zorluklar içinde?

para yoksa o çok büyük aşklar 3-5 seneye yalan oluyor, istisnaları tenzih ediyorum.

keşke dediğiniz gibi olsa ama değil, olamaz çünkü.

tüketime dayalı yaşıyoruz, herkes herşeyin daha iyisini istiyor.

ben mütevaziyim diye maval okuyan insanların büyük çoğunluğu daha iyi ev, daha iyi araba, daha lüks yaşam ister içten içe. Bana lütfen milyonda bir görülen olayları örnek gösterip e böyle de oluyor işte demeyin.

Rahat yaşamak için yolları ayırırsın, stres ilişki bitirebilir evet de sevgi için para şart da değil yeterli de değil diyorum. Kaldı ki zenginlikten kastın ne? Tamam yaşama sıkıntısı çekilen ilişki zor yürür yada yürümez de ayda 7000tl maaş alan adam zengin deildir ama pek sıkıntı çekmeden yaşar. Bu adam daha fazla para kazanırsa daha fazla sevilmez, daha fazla talep edilir sadece. Ama hayatını geçim sıkıntısı olmadan sürdürdüğün sürece sahip olacağın sevgi karakterinle alakalıdır. Para için gelen yalandır zaten.

Hani zengin diyince ben trilyonerlerden falan girdim konuya, sen aksine örnek olarak 1500tl maaş dedin kaldım. Ayrı kulvarlarda konuşuyoruz sdfsdf neyse ben seni daha iyi anladım şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Ali Ağaoğlu;

“Param mı cezbediyor kadınları, ben mi?” diye düşündüğünüzde işin içinden çıkabiliyor musunuz?
Şunu kabul etmek lazım: Gücün ve paranın olduğu erkeklere kadınların daha büyük bir ilgisi var. Üstelik esprili ve yakışıklı bir adamım. Doğal olarak kadınları çekiyorum.

Kadınların size olan ilgisi nasıl? Telefon numaralarını kağıda yazıp, arabanızın içine atıyorlarmış, doğru mu?
Doğru. Numaralarını veriyorlar, tanışmak istiyorlar, neler neler... Yakışıklı, karizmatik bir adamım, çok sık karşılaşıyorum bu durumla. Telefon numaramı nereden buluyorlar anlamıyorum, valla aramayan yok. Eve gelen de, karadan gelen de, denizden gelen de var. Ben de her zaman, denizden babam çıksa yerim, derim (gülüyor).

Playboy musunuz?
Hiç değilim, kesinlikle kabul etmiyorum! Çok seçiciyimdir. Hiçbir zaman kadın kovalayan bir adam olmadım, olmam da. Kadınlar beni kovalıyor.

Ünlülerden de var mı sizinle tanışmak isteyen, peşinize düşen?
Kim yok ki!!!

Bir kadında ne arıyorsunuz?
Fiziki güzelliğin yanı sıra ruh güzelliği şart! Karadeniz insanı espritüeldir, şakacıdır, oturup iki çift laf edemeyeceksem işim olmaz. Bir de 20- 25 arası ideal, 25’ten sonrası yok bende. Yüzde 50 akıl yüzde 50 güzellik diyelim.

/topic

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...