Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ne zenginler varmiş la burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dadada ne mezunusun cok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 + çocuklarımızı düşündüğümden diyen bi hatun bu kadar gerçekçiyse, maddi olarak yetemeyeceğinin farkındaysa belli bir süre çocuk yapmayı erteleyebilir. welcome to real love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: dadada said: Rasmon said: abi yeni mezunun aldığı 1.500 tl maaşı beğenmeyen hatun uzak dursun zaten. Burası da Türkiye, aha gerçek bi bakış işte. yeni mezunum 7k alıyom. evlen benimle. gıdıdan öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 trollversity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 herşeyi geçtim züğürt tesellisi diye bir atasözü var arkadaş, boş mu konuşmuş atalarımız? saşldkasdşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeyskeyk said: o sevginin ömrü ne kadar sence ? kaç tane bozulmadan devam eden ilişki gördün, maddi zorluklar içinde? para yoksa o çok büyük aşklar 3-5 seneye yalan oluyor, istisnaları tenzih ediyorum. keşke dediğiniz gibi olsa ama değil, olamaz çünkü. tüketime dayalı yaşıyoruz, herkes herşeyin daha iyisini istiyor. ben mütevaziyim diye maval okuyan insanların büyük çoğunluğu daha iyi ev, daha iyi araba, daha lüks yaşam ister içten içe. Bana lütfen milyonda bir görülen olayları örnek gösterip e böyle de oluyor işte demeyin. Rahat yaşamak için yolları ayırırsın, stres ilişki bitirebilir evet de sevgi için para şart da değil yeterli de değil diyorum. Kaldı ki zenginlikten kastın ne? Tamam yaşama sıkıntısı çekilen ilişki zor yürür yada yürümez de ayda 7000tl maaş alan adam zengin deildir ama pek sıkıntı çekmeden yaşar. Bu adam daha fazla para kazanırsa daha fazla sevilmez, daha fazla talep edilir sadece. Ama hayatını geçim sıkıntısı olmadan sürdürdüğün sürece sahip olacağın sevgi karakterinle alakalıdır. Para için gelen yalandır zaten. Hani zengin diyince ben trilyonerlerden falan girdim konuya, sen aksine örnek olarak 1500tl maaş dedin kaldım. Ayrı kulvarlarda konuşuyoruz sdfsdf neyse ben seni daha iyi anladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Anelor said: dadada ne mezunusun cok merak ettim bilkent işletme. ginaly la ben bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 anaaaa adam cinali beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oha yine mi banlandin sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 olm açmıyolar banımı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 7knın 1ksını bağış yap foruma acsınlar fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Rasmon ilk önce ben gördüm. Sacini basini yolarim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 7k yı hangi şehirde alıyon acep sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 en çok üzüldüğüm de artistik yapıp topik açıp gidemedim. osman yüzünden bok yoluna gittiydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Anelor said: Seele said: paticigin yarisindan fazlasi zengin bebesi. bunu herkez biliyor. bu ne demek abi ahauhahua zengin olmak kotu bisey lan sanki zengin olmak basaridir buda kiskancliktan baska bisey degildir zengin bebesi dedim zengin demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ali Ağaoğlu; “Param mı cezbediyor kadınları, ben mi?” diye düşündüğünüzde işin içinden çıkabiliyor musunuz? Şunu kabul etmek lazım: Gücün ve paranın olduğu erkeklere kadınların daha büyük bir ilgisi var. Üstelik esprili ve yakışıklı bir adamım. Doğal olarak kadınları çekiyorum. Kadınların size olan ilgisi nasıl? Telefon numaralarını kağıda yazıp, arabanızın içine atıyorlarmış, doğru mu? Doğru. Numaralarını veriyorlar, tanışmak istiyorlar, neler neler... Yakışıklı, karizmatik bir adamım, çok sık karşılaşıyorum bu durumla. Telefon numaramı nereden buluyorlar anlamıyorum, valla aramayan yok. Eve gelen de, karadan gelen de, denizden gelen de var. Ben de her zaman, denizden babam çıksa yerim, derim (gülüyor). Playboy musunuz? Hiç değilim, kesinlikle kabul etmiyorum! Çok seçiciyimdir. Hiçbir zaman kadın kovalayan bir adam olmadım, olmam da. Kadınlar beni kovalıyor. Ünlülerden de var mı sizinle tanışmak isteyen, peşinize düşen? Kim yok ki!!! Bir kadında ne arıyorsunuz? Fiziki güzelliğin yanı sıra ruh güzelliği şart! Karadeniz insanı espritüeldir, şakacıdır, oturup iki çift laf edemeyeceksem işim olmaz. Bir de 20- 25 arası ideal, 25’ten sonrası yok bende. Yüzde 50 akıl yüzde 50 güzellik diyelim. /topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 olm ben 5 k maas alıyorum yine de kız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Llama said: 7k yı hangi şehirde alıyon acep sen ya bayburt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 @sipeys: Ben de onu söylüyorum zaten çekmez demiyorum, çekmez demek aptallık olur zaten :D ama sevgi ayrı bir şey ve paradan bağımsız diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 cybersex yapan bir insansin hangi sevgiden bahsediyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: cybersex yapan bir insansin hangi sevgiden bahsediyorsun :D HAHAHAHAAHA CRIT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Sevdiğim uzaktaydı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ayrıca cybersex'le sevgiyi kıyaslamak falan çok aptal bir argüman yani laf sokup prim yapma amaçlı sadece, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bence sana yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar