Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nileppezdel said: Friedman said: Ya da bi kadına çok güzel ve rahat bir hayat yaşatılır çok güzel ve rahat bir hayat yaşatılır da kadının senin yanında olma sebebi sadece para ve güçse sevgiye sahip değilsindir, öyle olduktan sonra da benim için pek bir anlamı yok geri kalan şeylerin. Demode bir romantikim ama soyum tükenmedi çok şükür benim gibi başka insanlar da var fakirliğine katlanıcak bi kadın bulursan eyw. Ama ben olsam kendi fakirliğime bile katlanamam kadından mı katlanmasını beklerim. En iyi kadını bile kaçırır be fakirlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Kadınlar başarılı ve güçlü erkeklerden etkilenirler ama sevgi için başarı ve güç şart da değil yeterli de değil diye mantıklı bir cümle kurmak ne kadar zor ki arada bir sürü alakasız cümle kuruyorsun? Hayır param da var yani :D demek istediğim ben beni param olmasa da sevecek kadınla olurum, gerisi de uzak olsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 paticigin yarisindan fazlasi zengin bebesi. bunu herkez biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 O KADAR PARANIZ VAR HALA FAKİR EDEBİYATI YAPIYONUZ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nileppezdel said: Yok ikisi de aynı şey sipeysciğim, sevgi duygusal bağlarla, karakterlerle olur, gerçek dünyada güce tapan insanların çokluğundan dolayı az rastlanır ama yok demek değildir. Bir kadının bir erkeği sadece gücü ve parası için sevdiğini sanması da hayat kadınlığıyla eşdeğer bir şeydir zaten. Karakterler sevilir, sevilmez. Para ve güç bunların yanında tuzdur biberdir. Önceliği yanlış veren sevmeyi bilmiyordur ve sevgisi değersizdir. Yani sadece paran var ve gücün var diye seni seven kadın aslında sevmiyordur ve dünyanın en eski mesleğini unofficial olarak yapıyordur türkiyede 400.000 tane iPhone var, sen hala karakter sevilir diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Alakaya yetemedim dadada kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Rasmon said: abi sexle sevgiyi karıştırıyosunuz diycem, sonra sene 2010 herşey sex değil mi diycek sipeys o yüzden demedim. ya hocam ne alakası var, bakın size bir hikaye anlatayım. çok büyük aşk, uzun süredir devam eden bir ilişki. çok yakınımda gerçekleşmiş bir olay. çocuk gayet düzgün, fiziksel olarak da karaktere olarak da. mezun oldu okuldan, 1500 tl ile işe girdi çalışıyor. kız da 1500-2000 arası bir parayla işe başladı, aralarında evlilik muhabbeti oluyor. kızın dediği şu ; 1500 tl maaş alıyorsun, nereye evleniyoruz? kız bunu çocuğu sevmediği için mi söyledi? hayır. "Yaşamak" için paraya ihtiyacımız var, çocuklarımızı iyi yetiştirmek için paraya ihtiyacımız var. Sistemi kapitalizm olan bir dünyada mutlu olmak için paraya ihtiyacımız var, bunun başka yolu yok. En sabırlı bir insan bile sürekli para sıkıntısı çekilen bir hayata ne kadar dayanabilir ki ? ne kadar pembe bakıyorsunuz ya gerçekten imreniyorum, hele sen nillep; 80 lerden kalma gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: paticigin yarisindan fazlasi zengin bebesi. bunu herkez biliyor. 3/4ten falza zenginlerin orani gozlemledigime gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeyskeyk said: Rasmon said: abi sexle sevgiyi karıştırıyosunuz diycem, sonra sene 2010 herşey sex değil mi diycek sipeys o yüzden demedim. ya hocam ne alakası var, bakın size bir hikaye anlatayım. çok büyük aşk, uzun süredir devam eden bir ilişki. çok yakınımda gerçekleşmiş bir olay. çocuk gayet düzgün, fiziksel olarak da karaktere olarak da. mezun oldu okuldan, 1500 tl ile işe girdi çalışıyor. kız da 1500-2000 arası bir parayla işe başladı, aralarında evlilik muhabbeti oluyor. kızın dediği şu ; 1500 tl maaş alıyorsun, nereye evleniyoruz? kız bunu çocuğu sevmediği için mi söyledi? hayır. "Yaşamak" için paraya ihtiyacımız var, çocuklarımızı iyi yetiştirmek için paraya ihtiyacımız var. Sistemi kapitalizm olan bir dünyada mutlu olmak için paraya ihtiyacımız var, bunun başka yolu yok. En sabırlı bir insan bile sürekli para sıkıntısı çekilen bir hayata ne kadar dayanabilir ki ? ne kadar pembe bakıyorsunuz ya gerçekten imreniyorum, hele sen nillep; 80 lerden kalma gibisin. olay bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Abi evlenmek için para lazım, bir şey demiyorum. Benim tek dediğim sevgiyle paranın alakası yok. Etkilenmeyle paranın alakası var, iyi yaşamakla paranın alakası var, ama sevgiyle bir alakası yok. Daha çok parası olan daha çok sevilmez, daha çok talep eedilir orası ayrı. Ama daha çok sevilmez yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi yeni mezunun aldığı 1.500 tl maaşı beğenmeyen hatun uzak dursun zaten. Burası da Türkiye, aha gerçek bi bakış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: paticigin yarisindan fazlasi zengin bebesi. bunu herkez biliyor. Dedemin harası vardı konyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Friedman said: sipeyskeyk said: Rasmon said: abi sexle sevgiyi karıştırıyosunuz diycem, sonra sene 2010 herşey sex değil mi diycek sipeys o yüzden demedim. ya hocam ne alakası var, bakın size bir hikaye anlatayım. çok büyük aşk, uzun süredir devam eden bir ilişki. çok yakınımda gerçekleşmiş bir olay. çocuk gayet düzgün, fiziksel olarak da karaktere olarak da. mezun oldu okuldan, 1500 tl ile işe girdi çalışıyor. kız da 1500-2000 arası bir parayla işe başladı, aralarında evlilik muhabbeti oluyor. kızın dediği şu ; 1500 tl maaş alıyorsun, nereye evleniyoruz? kız bunu çocuğu sevmediği için mi söyledi? hayır. "Yaşamak" için paraya ihtiyacımız var, çocuklarımızı iyi yetiştirmek için paraya ihtiyacımız var. Sistemi kapitalizm olan bir dünyada mutlu olmak için paraya ihtiyacımız var, bunun başka yolu yok. En sabırlı bir insan bile sürekli para sıkıntısı çekilen bir hayata ne kadar dayanabilir ki ? ne kadar pembe bakıyorsunuz ya gerçekten imreniyorum, hele sen nillep; 80 lerden kalma gibisin. olay bu işte lan 700 le ben nasıl evlencem ailemle çok fazla geliyor ama evlenince hakket olmaz karı 1.400 beyenmiyor yuh :) ulan anne duy duy bide diyon bana evlen ben sana bakıcam nereye bakıyon ya sen bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 said: kızın dediği şu ; 1500 tl maaş alıyorsun, nereye evleniyoruz? Allah senin gibi kizin belasini versin demek istiyorum ama kizda hakli senko said: Seele said: paticigin yarisindan fazlasi zengin bebesi. bunu herkez biliyor. 3/4ten falza zenginlerin orani gozlemledigime gore. tam bir rakkam veremecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: paticigin yarisindan fazlasi zengin bebesi. bunu herkez biliyor. bu ne demek abi ahauhahua zengin olmak kotu bisey lan sanki zengin olmak basaridir buda kiskancliktan baska bisey degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Aylık 5bin liradan aşşası rahat bi yaşam için yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Zengin çocuğu olmak başarı değil yalnız, orada öyle bir fark var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Anelor said: bu ne demek abi ahauhahua zengin olmak kotu bisey lan sanki zengin olmak basaridir buda kiskancliktan baska bisey degildir baba parası değilse tabi neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 o sevginin ömrü ne kadar sence ? kaç tane bozulmadan devam eden ilişki gördün, maddi zorluklar içinde? para yoksa o çok büyük aşklar 3-5 seneye yalan oluyor, istisnaları tenzih ediyorum. keşke dediğiniz gibi olsa ama değil, olamaz çünkü. tüketime dayalı yaşıyoruz, herkes herşeyin daha iyisini istiyor. ben mütevaziyim diye maval okuyan insanların büyük çoğunluğu daha iyi ev, daha iyi araba, daha lüks yaşam ister içten içe. Bana lütfen milyonda bir görülen olayları örnek gösterip e böyle de oluyor işte demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Rasmon said: abi yeni mezunun aldığı 1.500 tl maaşı beğenmeyen hatun uzak dursun zaten. Burası da Türkiye, aha gerçek bi bakış işte. yeni mezunum 7k alıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 CRİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Friedman said: Aylık 5bin liradan aşşası rahat bi yaşam için yeterli değil oha kılpayı kurtarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dadada said: Rasmon said: abi yeni mezunun aldığı 1.500 tl maaşı beğenmeyen hatun uzak dursun zaten. Burası da Türkiye, aha gerçek bi bakış işte. yeni mezunum 7k alıyom. benimle evlenir misin, para için değil sadece çocuklarımız daha iyi bi hayat sürsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dadada said: Rasmon said: abi yeni mezunun aldığı 1.500 tl maaşı beğenmeyen hatun uzak dursun zaten. Burası da Türkiye, aha gerçek bi bakış işte. yeni mezunum 7k alıyom. evlen benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DxpysSnR7pE şunu gene koymak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar