vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 git sen kendi eksiklerini doldur lan. kapatirmismis.hiyar adam ol önce lsdfkkdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 editten önce farklı mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 evet. ahlaksiz teklifte bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi kızlar paralı erkeği seviyo ayaklarını geçin lütfen, kızlar para erkeklerden daha çabuk hoşlanıyo daha makul ancak kendinize deli gibi aşık ettiğinizi sandığınız hatun 2 hafta sonra sıkılınca "ulan her istediğini yaptım, su gibi para akıttım ne eksikti de terketti beni" diye topak açıyosunuz sonra kişisele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yok aynıydı. kim ne derse desin; para. paran olduktan sonra içkin de olsun sigaran da olsun gece hayatın da olsun, kadınlar ay çok hareketli çok yaramaz ama çok tatlı yaaaaaa :):):): modunda kovalarlar malesef hayatın kuralı bu. paran olmadıktna sonra çoğu insanın gözünde losersın, istediğin kadar düzgün bir insan ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 why did i get married diye bi film var izleyin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nil kaç para istiyosun delikanlı gibi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paranız varsa tek bir kadınla işiniz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 henüz dogru dürüst bi kadina denk gelmemissiniz, böyle demeniz normal tabi ki. para bir öncelik degil, ama olsa kimse hayir demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sen bişey söyle ki ortak biyerde buluşalım. sen biraz düşersin ben biraz çıkarım orta yolu buluruz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeyskeyk said: nil kaç para istiyosun delikanlı gibi?? 500k gold istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 http://www.botego.com/merveyitavla/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 500 bin tane çeyrek altın. selam selam cem, naber ? iyidir Sevindim :) çok sevinme o kadar çok mu? çok azla çok birbirine karıştı bu devirde sorma sordum bile anlıyorum Anlamana sevindim. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeys yine incilerini döküyosun bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dreagloth said: sipeys yine incilerini döküyosun bakıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeyskeyk said: Seele said: param yok gücümde yok. ama insanim dogru düzgün adamim. Duygusalim anlayisliyim ick sigara yok. sorumluluk sahibiyim. adam gibi adamim. Yinede olmuyormu anasini satayim. lesser bir bayanla birlikte olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benim hic sansim yok anlasilan. fakirim bu bir güc desen oda yok. bide bunun üstüne acayip seyler yasiyoru. daha gecen cumartesi yari ciplak bahcede uyandim sabahin 5'de. ulan ne ara gittim ben oraya ve neden ciplaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 noldu delüanli yemedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: bide bunun üstüne acayip seyler yasiyoru. subtext: kari ariyorü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dreagloth said: sipeyskeyk said: Seele said: param yok gücümde yok. ama insanim dogru düzgün adamim. Duygusalim anlayisliyim ick sigara yok. sorumluluk sahibiyim. adam gibi adamim. Yinede olmuyormu anasini satayim. lesser bir bayanla birlikte olabilirsin. e abi öyle ne yapabilirim, ben çok zengin olduğumdan falan böyle konuşmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ne güzel celebrityler birbirlerine ada fln satın alıyo imreniyorum benim de olsa ben de alsam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yok kiz kari aramiyorum. hayatim cok sacma. milf tarzi kadinlarla yatiyorum sacma sapan isler yapiyorum. gecen rhein'da ciplak yüzdüm icki felanda yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 napcan olm adayı temizliği zor olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 vaniLLe said: henüz dogru dürüst bi kadina denk gelmemissiniz doğru dürüst bir kadına/erkeğe denk gelme ihtimalinin çarpıcı düşüklüğü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar