Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dadada said: vaniLLe said: too late caney. fixt. yapma yapmaa ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 of açın bi konu herkesi ingilizce öğrensin.orda burda bu böyleydi gibi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aşk mı para mı ingilizce mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nileppezdel said: Kadınların para için sizi kullanmasını sevgi sanıyorsanız siz daha büyük losersınız ya, troll değilse trajik ama sipeysin trollediğini umuyorum. Ve evet nilin dediği gibi düzgün kadın çıkmamıştır karşınıza bunları inanarak söylüyorsanız. Para için kullanılmayı sevgi sanıp ürettiğnizi argümanın komikliğine girmiyorum bile =) ve nileple aynı argümanı savunan insanlar hatalarını anlayıp yollarına koyuldular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oo orç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oo ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bu topac sizi bekliyordu ne iyi ettinizde geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ailesinin para seviyesinden çok kültür seviyesine bakar. paralarını akla da yatırdılarsa, az biraz kültür eğitim varsa karakterleri de daha iyi şeklillenmiştir belkim. ben karşımdakinin fakirliğinden ziyade iyi niyetine bakarım tabi. bir de devasa mağlikağnede falan oturursanız uşağınız olabilir miyim. çok güzel pizza söylerim :)))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hem ona bakar, hem de senin gelecek ile ilgili planlarina, yapacagin ise ve o iste ne kadar basarili olabilecegine. vasifsiz bi damadi kim ister =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 3-5 atarlar damada. Sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 çons yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar