Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk-Maddi Farklılıklar

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

ilk 4 sayfayı okudum da..

arkadaşıme vet zaman içinde aranızdaki gelir farkı kendini hissetirecek cicim ayları sonrasında özellikle hani ayrıntılı oalrak girmiyorum ama.. eğer kızın babasının şirketine kapağı atarsan bu ilişki gider sonuncunda sen damat olarak girersin o haneye ve uzun vadede sıkıntı olmaz, yoksa sen gurur yapacaksın bir ayndan da kızın yaşam tarzı hafiften değişeceği için o rahatsız olacak vs..

ha kız kolay uyum sağlayan bir yapıya sahipse hiç sorun yok aynen devam ama henüz erken bunun tespiti için

biraz daha süre geçsin şimdilik günlerinizi güzel geçirmeye bakın ileride zaten sıkıntı olursa daha fazla iteklemenin bir anlamı olmayacağını görürsün

ayrıca o kadar rahat yaşayan birinin iyi bir anne olması konusunda şüphelerim var ehe kızı tanımam etmem o yüzden çok ortadan konuşaibliyorum tabii
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

"Yaşamak" için paraya ihtiyacımız var, çocuklarımızı iyi yetiştirmek için paraya ihtiyacımız var.

Sistemi kapitalizm olan bir dünyada mutlu olmak için paraya ihtiyacımız var, bunun başka yolu yok. En sabırlı bir insan bile sürekli para sıkıntısı çekilen bir hayata ne kadar dayanabilir ki ?

Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...