dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nileppezdel said: Ayrıca cybersex'le sevgiyi kıyaslamak falan çok aptal bir argüman yani laf sokup prim yapma amaçlı sadece, yazık hadi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Baya saçmalıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dur kizma hemen sonundaki gülücüge odaklan. isin sakasi bi yana sende bir yerde haklisin elbette dogru dürüst kizlar vardir. Öküz gibi paraya güce tapmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yancılarımın yardımıyla yendim seni, şimdi çık bu topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ben kimseye yancı olmam gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 pardon dai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 @Seele: Sonra fark ettim senin yazdığını, başta sinirlenmiştim :D @sipeys: Karaktersiz kadınlarla mutluluklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 neyse bir başlığın daha boku çıktı, iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 pis troller. aslinda bütün suc dadadaÄnin bir girdigi topige olan oldu. Ban lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ilk 4 sayfayı okudum da.. arkadaşıme vet zaman içinde aranızdaki gelir farkı kendini hissetirecek cicim ayları sonrasında özellikle hani ayrıntılı oalrak girmiyorum ama.. eğer kızın babasının şirketine kapağı atarsan bu ilişki gider sonuncunda sen damat olarak girersin o haneye ve uzun vadede sıkıntı olmaz, yoksa sen gurur yapacaksın bir ayndan da kızın yaşam tarzı hafiften değişeceği için o rahatsız olacak vs.. ha kız kolay uyum sağlayan bir yapıya sahipse hiç sorun yok aynen devam ama henüz erken bunun tespiti için biraz daha süre geçsin şimdilik günlerinizi güzel geçirmeye bakın ileride zaten sıkıntı olursa daha fazla iteklemenin bir anlamı olmayacağını görürsün ayrıca o kadar rahat yaşayan birinin iyi bir anne olması konusunda şüphelerim var ehe kızı tanımam etmem o yüzden çok ortadan konuşaibliyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kitlenmeden post kasalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeyskeyk said: "Yaşamak" için paraya ihtiyacımız var, çocuklarımızı iyi yetiştirmek için paraya ihtiyacımız var. Sistemi kapitalizm olan bir dünyada mutlu olmak için paraya ihtiyacımız var, bunun başka yolu yok. En sabırlı bir insan bile sürekli para sıkıntısı çekilen bir hayata ne kadar dayanabilir ki ? Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: pis troller. aslinda bütün suc dadadaÄnin bir girdigi topige olan oldu. Ban lütfen. olum bu ekantım da banlanırsa yeminlen internetinizi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 pek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Cons masallah seni aratmiyor. Ama sende kal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 @nilep, biz de senin şerefine kadeh kaldırarak aşkı aradığın bu çetin yolculukta başarılar dileyelim, GRŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Param olsun teknemi alayım da fakir rp'si yapıp hak eden hatunu sokucam o tekneye (:P) Zaten sınavım var birazdan para kazanmak için lazım tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bu ne abi koskoca yata çocuk havuzu koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 one lan, 1 metrekarelik küvet, ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bunu bulabildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bagyan yok yoksa erkekler icinde grafigim var koyacam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aşk yapcan o kuvette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: cybersex yapan bir insansin hangi sevgiden bahsediyorsun :D adam dürüst en azindan senin 10 postundan 7si ''SEKS YAPTIM, NAZLI YARIM VERMEDI'' icerikli. birak da bahsetsin sevgiden. sen seksten bahsetmeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ahh canim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nil ve muayyen-day mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar