mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 oyuna bağlanma sol alt bolume giriyoruz. mouse'la gosterdiğim yere hamachi'de host olarak seçilen kişinin ip'si yazılıyor ve direct tcp/ip butonuna basarak lobbye giriyosunuz. oyun kurma yine ana menude sol alt bolumden giriyoruz ve ip bolumune bişi yazmadan direct tcp/ip'ye tıklıyoruz ve oyun adı koyuyoruz. şifreye gerek yok. takım kurma ana menude sağ alta giriyoruz. mouse'la gosterdiğim yere giriyoruz. burdanda istediğin ayarı yapabilrsiniz takımınızla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bu arada eğer oyun başlayınca renklerde kayma falan gibi şeyler olursa esc basın ve minimize game yapın. daha sora oyunu tekrar yukarıya alınca duzelio. yanlız bu renk sorununu win 7'de cozemedik arkadaşlarla. minimize olduktan sora yukarı alınmıyomus win 7'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ben indiremedim verdiğin linkten ne yapcaz anlatsana bi mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abi torrent işte nesini indiremedin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Abi eşşek kadar download yazıyormuş görmemişim onu sdf bugün kesinlikle oynuyoruz kafam çok iyi en geç 12 gibi gelirim. Sigiside getiricem ahah süper olucak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bişiyi eklemeyi unutmusum. http://worms.thecybershadow.net/wormkit/ linkinden soldan download bolumune girip accepte basıp 500 kb'lık zip'i indirin ve içinden cıkan herşeyi worms klasorunun içine atın. bunu yapmadan birbirinizin oyununa bağlanamıyosunuz. bu arada buraların modu su ss'leri ve bu post'uda ilk mesaja eklerse cok super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bu son indirilen dosyalarda moduller var alt-tab yapabilme gibi. alt tab kullanabilmek için wormkit modules ve wormkit source dosyalarında ayrı ayrı AntiKeyBoardHook dosyaları var. o dosyaların içindeki dll ve dpr belgelerini ana klasöre aktarın. alt-tab çalışmıyor ama windows tuşu + D çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bittusla oynadık biraz. sorun yok yani çalışıo oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ya öf arkadaş yeni çıkan oyun neden çalışır türde çıkarmıyosun ... ayıp ya. win7 x64, 4 çekirdek, ati ekran kart = oyun çalışmıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 nası fail oldum ya :/ zaten ilk tur en alttaki köprüye dizmiş hepsini random.. hepsinin tek shotgunlık işi var. neyse ısındıkça eski günlerdeki gibi oynamaya başlarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 sorun ne ocean? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 benim kota sorunum olduğundan indiremedim, oynayamıyorum oyunu. benim yerime birileri fail olabilir rahatça. devrediyorum yerimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Bittus said: sorun ne ocean? normal armageddondaki sorunların aynısı. New edition filan yalan yani baya, eskisinden hiç farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bu arada oyun daha abandonware olmadığı için torrent linkini silmek zorunda kalmıs sam. muhtelif yerlerden bulunabildiğini anlamıssınızdır ama heralde. Worms Armageddon - New Edition olarak geçio oyun dunyasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 win7 64bit'te çalışmıyor. Belki ati karttan çalışmıyo. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 var mı worms atacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bende geliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 mokoko said: evet patiler worms armageddon new version adından muhteşem bir worms versiyonu çıktı. 1 2 sene once baya baya guzel oyunlar donuyo diye hatırlıyorum. oynamak isteyen olursa beklerim. oynancak bol insan bulursak turnuva falanda duzenleriz her turlu. hamachi grubu: patiwa şifre: 123456 image'dan cıkan dosyaları direk worms klasorune atılcak. daha sonra oyuna akılıcak. bu kadar basit. bişi olursa sorun yardım edebilceğim kadarıyla ederim. oyuna bağlanma sol alt bolume giriyoruz. mouse'la gosterdiğim yere hamachi'de host olarak seçilen kişinin ip'si yazılıyor ve direct tcp/ip butonuna basarak lobbye giriyosunuz. oyun kurma yine ana menude sol alt bolumden giriyoruz ve ip bolumune bişi yazmadan direct tcp/ip'ye tıklıyoruz ve oyun adı koyuyoruz. şifreye gerek yok. takım kurma ana menude sağ alta giriyoruz. mouse'la gosterdiğim yere giriyoruz. burdanda istediğin ayarı yapabilrsiniz takımınızla ilgili. http://worms.thecybershadow.net/wormkit/ linkinden soldan download bolumune girip accepte basıp 500 kb'lık zip'i indirin ve içinden cıkan herşeyi worms klasorunun içine atın. bunu yapmadan birbirinizin oyununa bağlanamıyosunuz. ok çok güzel anlatmışsın ama overview sayfasında neleri indireceğiz Download W.A'ları indirsek yeter mi wormkit falan şart mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 iniyor, inşallah win7 64 bit de çalışır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 downloadda geliyorum bende birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 @gecko o verdiğim son linkteki sayfada solda download diye bi yer var. oraya gir sadece. direk accept'e bas iniyo ztn ne lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 coder'la oynadık biraz oncede son oyunda sinir hastası oldum resmen. bi tane wormu oldurmek için butun oyun boyunca 4 tane falan worm harcadım. bu kadar şanssızlık olur. vuruorm vuruorm bi tarafa çarpıo skeio yine sahada kalıo. neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 valla sen söylemesen ben söylemeyecektim, mokokoyu fena rencide ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 mokoko said: @gecko o verdiğim son linkteki sayfada solda download diye bi yer var. oraya gir sadece. direk accept'e bas iniyo ztn ne lazımsa. onu indirdim tamam ben şeyi diyorum oyunun kendisi yok bende :D nereden ve hangi sürümü indirmem gerekiyor bu dosya ile uyumlu olması için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 wormkit de eksik yüklenmiş yanlış yüklenmiş birşey yok, colorfix i de yükledim, uyumluluk ayarları ile oynadım, yönetici olarak çalıştırdım dedim ama ne WA.exe ile ne de wormkit.exe ile oyunu açamıyorum, açmaya kalkınca siyah ekran gidip geliyor sonra explorer.exe kendini kapatıyor ve bu error şeysini veriyor çözemedim/çözemedik, bilen biri varsa çok şukela olacak :( sistem win 7 ultimate 32 bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar