Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 geldim ist ye diyom alow 21 de oynayamadım cunku o gun aksam otobüse bindidim ama simdi oynucam toplaşın bakim as kadrodan kimler istde kimler 1 topun peşinden 20 kişi kosmak istiyo çarşamba günü yapalım derim saat 17-18 veya 18-19 (hangisi daha ucuzsa artık)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 avrupa yakası maçı ayarlayalım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 olaablüüüü[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ohooo ugursuz kel gelmi$ çar$amba uyar bana ama gözünü seviyim 13numarayı giyme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 praw sen kolpalama simdi gene avrupa maçı olmaz bu ara kimse yok 3 ettik hadi hülen :) 13 numara giyicem olm sorun yok busefer yencem şanssızlıgı eahu[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ehe umut dünyası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 amn be yrn yazlıga gıdıyorum pff=([signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 karşısı kasış zaten ben gelmem zaten pepelekselmiş almazlar bizi Her maçta oynayan tipler buyursun önce[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 gece olursa bizim dönüş sakat oluyo dela o yuzden ben 17 veya 18 de olsun dedim evet tabikide öncelik eski tayfanın adam eksik kaldıkça ilk defa maça katılmak isteyenlerden topice msj atanları bi sıraya koyup o sekilde ekliyorus yani tirp atıcak bi durumun yok bosuna heveslenme ps: bab the kenkler hiç msj atmasın zaten[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 dyna araba yok mu sende? gideriz almera ile.. ama arabasız çok kasış oluyor kadro çıkmazsa oynayabilirim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben oynarm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 e ben her şekilde varım zaten[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 angelus burda olsaydı bende gelırdım ama burda yok ühüü ühhüüü[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hmms arabayla gelebilirim evet ama bisn arabaya ter kokan leş ayı bi prawleri alma fikri tekrar tekrar gözden geçirilmesi gereken önemli bir hadise[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya oynarım bunda Deodorant getiririm ayrıca Dyna'cığım Trip falan yaptığım da yok ayrıca[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya ben yokum... beni yine ttailden çağırdılar yinen tatil başı yapmama gerekiyor teee ay sonuna dönecem[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya olmuyorki birader biz geliriz diyoruz geliriz diyoruz bi bakıyorum maç kadrosu tamam herşey ok? Hayır yane prawın dediği gibin.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bir gün aslında bayrampaşa çetin emeçi falan kiralayalım sizde gelin diye? Şöle mis gibi 15-15 veya 20-20 bi maç çeviririz he? Hazır İstanbulsporunda paraya ihtiyacı varken yapalım bunu!?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Holyman, 10 Ağustos 2004 06:15 tarihinde demiş ki: Bir gün aslında bayrampaşa çetin emeçi falan kiralayalım sizde gelin diye? Şöle mis gibi 15-15 veya 20-20 bi maç çeviririz he? Hazır İstanbulsporunda paraya ihtiyacı varken yapalım bunu!? ben varım böyle bişeye de, 15 kişi bile fazla olacaktır. 13 veya 14 hadi olmadı max 15 yetecektir diye düşünüyorum. sonuçta futbolcu diiliz de saha da ova diil yani sınırları var. 20 vs 20 nedir ya. otlamaya gitmiyoruz sahanın çimlerini bitirmek için futbol oynamaya gidiyoruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 acizler.. hatta dostoyevski yerinden hortlayıp yeni kitap yazacak "acizler" diye ama bu seferki 10 sayfa olacakmış[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 evet evet bu ver 22 patlatalım bi çim saha planlamasına gidelim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 şimdi durum nedir? Ona göre ayarlayalım kendimizi oynuyormuyuz? oynamıyormuyuz?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben diorum ki bu version ilk post atanlar gitsin bakalım ne kadar hevesliler ne kdr oynamak istiyolar gorelim...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Gordugum kadarıyla: Dyna-prawler-dela-BitchofBath-Zerokull-voic3 war bi de kender-holy-sabo megilli gibiler :) Benim de gelmem zamanına baglı... Bikac gun bagzı saatler doluyum da... :)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben oynayabilirim günü falan bi tam belirleyiniz dela bab ben orayı istememiştim, yanlış hatırlıosun.ama güzel mekandır eşek olduğunu düşünmüyorum..[signature][hline]The test subjects run the experiments... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar