Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 cumhuriyet muhafızları hemen gelmişler :) özür dilerim topic sizindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 galatasarayın 10 sene once tr'nin en basarılı futbol klubun olmadığını soleyen varsa aptaldır kesinlikle. ama solede bişi var ki su soruma cevap versin sayın avrupa devi galatasaray klubunun taraftarları. gs kaç senedir şampiyonlar ligine gidemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Coder said: abi adamlar o cümleyle net bi şekilde GS önemli değilki bizim takımımızı yenmek başarı sayılamaz diyip kendilerini hor görüyorlar ona gülüyorum... sizin için bizi yenebilmek büyük bir başarı olabilir ama şunu unutma ki hemen her sezon küme dşen takımlardan biri de mutlaka bizi yeniyor yani bizim biraz vicdani bir yanımız var, başkasını hor göreceğimize kendimizi hor görüyoruz :) yanlız sevgili fenerli gençler, görüyorum ki üstadın cümlesini kendinize yontabilmek için galatasarayı yenmeyi bir başarı olarak adlediyorsunuz, bu konuda size bir şey diyemeyiz tabi, başarı göreceli bir kavramdır, yani çap ile doğru orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Aklı başında olan her insan bu kadar başarılıysan niye bu kadar başarısız gördüğün takıma eziliyorsun diye sorar. Bel altını forumdan uzak tutarsın kimse vurmaz. O karaktersiz lafı hakarettir de ben seni kaile alıp sana hakeret etmem kardeşim(tabi bi sınırı var), herkez kendinde eksiği arar yok benim öyle sorunlarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 mokoko said: galatasarayın 10 sene once tr'nin en basarılı futbol klubun olmadığını soleyen varsa aptaldır kesinlikle. ama solede bişi var ki su soruma cevap versin sayın avrupa devi galatasaray klubunun taraftarları. gs kaç senedir şampiyonlar ligine gidemiyor? asalete vekaleten gönderdiği fenerbahçe bu süre zarfı içerisinde ne yaptı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Yahu basit mantık, bunun tartışılıcak bi yanı yok zaten Konu:Futbolda sportif başarı Şampiyonluk: eşit Türkiye kupası: selam Avrupa kupaları : selam Şimdi bunun aksini iddia edebilmek için istatistiği falan redetmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 çeyrek finalde chelsea ile oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bişey var burada şimdi siz diyorsunuz ki FB başarısız GS ise süper bizde diyoruz ki çıkın lan karşımıza, e her çıktığınızda yeniyoruz bi de üstüne bıdı bıdı yapıyorsunuz... yeter artık şunu kabul edin biz saha kenarındaki top toplayan cocuklara giydirsek formayı sizi yener, daha neyi konuşuyorsunuz ki daha geçen günde tarih tekrarladı yine aynı muamele ben kadıköye maç izlemeye gelen hiçbir galatasaraylının "bu maçı alacaz" diye geldiğine inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Coder said: Bişey var burada şimdi siz diyorsunuz ki FB başarısız GS ise süper bizde diyoruz ki çıkın lan karşımıza, e her çıktığınızda yeniyoruz bi de üstüne bıdı bıdı yapıyorsunuz... genç, bizim burada GALATASARAY olarak bahsettiğimiz klüp bir futbol takımı senin çık karşıma diyeceğin yer güreş meydanı o senin kabadayılıklar ancak yağlı güreşlerde söker futbol aleminde çok çeşitli rakiplerden oluşan bir fikstür vardır, başarı da bir takıma olan üstünlüğüne göre değil, lig genelinde veya o şampiyona genelinde aldığın sonuçlara göredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 FB başarısız demiyoruz, FB'nin tek maçı kazanması başarı değil, sezonda en çok takımı yenen, kupa alan takım başarılı diyoruz. Futbolda başarı kupaları almaktır, senede 2 maç kazanıp orgazma ulaşan erken boşalma sorunu yaşıyordur. Ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 10 senede 26 mac 14 fener galibiyeti , 7 galatasaray galibiyeti var 25 e 1 değil durum . kurulustan bugune 20 fazla galibiyet almak bu anlatılan hikayeler kadar büyük farklar değil tek anlatmaya çalıştıgım sey bu benim . kaldı ki bu dönemde biz şampiyonluk olarak daha öndeysek .. beyin travması yaratıyoruz hunharca eziyoruz .aman zaten tadı kaçtı hep yeniyoruz ah ulan cok kralız gibi söylemler anlamsız . gel gör ki .. son 10 yılda fenerbahcenin galatasaray A KARŞI bariz bir üstünlüğü var mı var ama bu sadece kendi aralarındaki maçlar içinde. ha bu arada futbol başlığı altında futboldan bahsediyoruz . basketbol da fenerbahce ÜLKER in eziyoruzzzz adammısınız deme lüksü vardır elbet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 mokoko said: çeyrek finalde chelsea ile oynadı. ufffff ne diyorsun, maç kaç kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 - Genel olarak ve direkt somut başarılara baktığımızda Türkiye'de kupa ve başarı açısından öne çıkan takım Galatasaray. - GS olmadan FB, FB olmadan GS olmaz zaten. - Fenerbahçe yine de uzunca bir süredir iki takım arasında maçlara baktığımızda GS'ye çok büyük üstünlük kurmuş durumda - En ciddi rakibini yenmek ufak da olsa bir başarıdır, ama yıllar boyunca karşılıklı oynanan maçlarda en ciddi rakibine ciddi bir üstünlük kurmak ve bunu sürdürmek önemli bir başarıdır. - Eğer biz 10 senedir FB'yi yeniyor olsaydık ben de bu konuda dalga geçerdim. Geçmeleri gayet doğaldır. - Bu durumda bugün FB'yi bu kadar övüp dalga geçen fenerliler de aynı şekilde "bunun nesi başarı önemli olan kupadır. yendiniz de ne kazandınız" diyeceklerdi. - GS UEFA'yı aldı, FB 6-0 yendi, GS'nin Tromsö faciası, Fener CL'den 0 çekti bla bla bla, fazla uzatmaya gerek yok bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 harrykewell said: mokoko said: çeyrek finalde chelsea ile oynadı. ufffff ne diyorsun, maç kaç kaç ? AHAHAHAHAHAH bizde çıkmış bu adamla tartışıorz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konu GS - FB arasında oynanan maçlarsa eğer ki Altaylı'nın yazısı o FB'nin GS a özellikle son yıllarda olmak üzere zaten başarılı olduğunu söylemeye gerek yok zaten biri bunu iddia etse de anlamı yok istatistikler gösteriyo işte herşeyi. Yok ama eğer konu genel başarıysa onda da GS'ın FB'den başarılı olduğu çok açık ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 harrykewell said: Coder said: Bişey var burada şimdi siz diyorsunuz ki FB başarısız GS ise süper bizde diyoruz ki çıkın lan karşımıza, e her çıktığınızda yeniyoruz bi de üstüne bıdı bıdı yapıyorsunuz... genç, bizim burada GALATASARAY olarak bahsettiğimiz klüp bir futbol takımı senin çık karşıma diyeceğin yer güreş meydanı o senin kabadayılıklar ancak yağlı güreşlerde söker futbol aleminde çok çeşitli rakiplerden oluşan bir fikstür vardır, başarı da bir takıma olan üstünlüğüne göre değil, lig genelinde veya o şampiyona genelinde aldığın sonuçlara göredir üstadım yaşın kaç bilmiyorum ama ben neredeyse 30 yaşındayım bana genç diye hitab ettiğine göre yaşın 40 filan olması lazım sanırım siz GS olarak güreşe de gelin orada da çarparız sizi sorun yok 2 takım arasındaki galibiyet farkına rağmen hala nasıl konuşuyorsunuz, elinizde argüman yok sadece biz önceden iyi bi takımdık diyorsunuz... şimdi buraya bi cümle var da cuk oturacak ceza alırım diye yazamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 mokoko said: harrykewell said: mokoko said: çeyrek finalde chelsea ile oynadı. ufffff ne diyorsun, maç kaç kaç ? AHAHAHAHAHAH bizde çıkmış bu adamla tartışıorz. nereye çıktın ??? çıkma öyle yükseklere döner başın düşersin alim allah yarılır sonra kaşın bu işler böyledir vardır muattabı her yaşın ama sen sen ol, konuşmadan önce iyice düşün taşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 battıkça batıosun dicem ama heralde daha fazla batamazsın burdan sora. neyse yeter bu kadar. senle muhattap oldukça kendini çok buyuk otorite falan sanıosun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Coder said: harrykewell said: Coder said: Bişey var burada şimdi siz diyorsunuz ki FB başarısız GS ise süper bizde diyoruz ki çıkın lan karşımıza, e her çıktığınızda yeniyoruz bi de üstüne bıdı bıdı yapıyorsunuz... genç, bizim burada GALATASARAY olarak bahsettiğimiz klüp bir futbol takımı senin çık karşıma diyeceğin yer güreş meydanı o senin kabadayılıklar ancak yağlı güreşlerde söker futbol aleminde çok çeşitli rakiplerden oluşan bir fikstür vardır, başarı da bir takıma olan üstünlüğüne göre değil, lig genelinde veya o şampiyona genelinde aldığın sonuçlara göredir üstadım yaşın kaç bilmiyorum ama ben neredeyse 30 yaşındayım bana genç diye hitab ettiğine göre yaşın 40 filan olması lazım sanırım siz GS olarak güreşe de gelin orada da çarparız sizi sorun yok 2 takım arasındaki galibiyet farkına rağmen hala nasıl konuşuyorsunuz, elinizde argüman yok sadece biz önceden iyi bi takımdık diyorsunuz... şimdi buraya bi cümle var da cuk oturacak ceza alırım diye yazamıyorum... 2 takım arasındaki kupa farkına rağmen hala nasıl konuşuyorsunuz? Siz bizi yenmekle övünürsünüz, biz aldığımız kupaların sizi ezişiyle, avrpa başarılarımızın sizi baya bi ezişiyle övünürüz. Alıngelin Avrupa'dan bi kupa, o zaman görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 iş iyice sidik yarışına döndü. daha lig başlamadan kavgalar başladı. insanlar iyice abartıp sonunda ceza almasın diye kilitliyorum. bir yüzünüze su çarpıp sakinleşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Coder said: harrykewell said: Coder said: Bişey var burada şimdi siz diyorsunuz ki FB başarısız GS ise süper bizde diyoruz ki çıkın lan karşımıza, e her çıktığınızda yeniyoruz bi de üstüne bıdı bıdı yapıyorsunuz... genç, bizim burada GALATASARAY olarak bahsettiğimiz klüp bir futbol takımı senin çık karşıma diyeceğin yer güreş meydanı o senin kabadayılıklar ancak yağlı güreşlerde söker futbol aleminde çok çeşitli rakiplerden oluşan bir fikstür vardır, başarı da bir takıma olan üstünlüğüne göre değil, lig genelinde veya o şampiyona genelinde aldığın sonuçlara göredir üstadım yaşın kaç bilmiyorum ama ben neredeyse 30 yaşındayım bana genç diye hitab ettiğine göre yaşın 40 filan olması lazım sanırım siz GS olarak güreşe de gelin orada da çarparız sizi sorun yok 2 takım arasındaki galibiyet farkına rağmen hala nasıl konuşuyorsunuz, elinizde argüman yok sadece biz önceden iyi bi takımdık diyorsunuz... şimdi buraya bi cümle var da cuk oturacak ceza alırım diye yazamıyorum... peki sana genç demeyeyim, sevili orta yaşlı coder ; şimdi biz hep diyoruz ki fener-galatasaray maçları bizim için genel geçer bir maç, fakat sizin bazı genç fenerbahçeliler diyor ki biz bu maçları hep kazanıyoz, ana sizi nası eziyoz, bu ne yaaaaa, yiter yaaaaaa , vs. vs. vs. e bizde diyoz ki hatta bunun lafı da var ; dam üstünde saksağan, vur beline bilica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar