Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe işin tadını kaçırdı

Odeon

Öne çıkan mesajlar

FENERBAHÇE çok kötü bir şey yaptı.
İki takım arasındaki maçların önemini azalttı. Biz Galatasaraylıları rahatlattı.
Şaka yapmıyorum.
Galatasaray-Fenerbahçe dostluk(!) maçını Galatasaraylılar Derneği’nde izledim.
Selçuk oyundan atıldığında Galatasaraylıların yorumu şu oldu: “Bunlar bizi 10 kişi ile bile yenerler.”
Nitekim öyle oldu.
Galatasaray tek kale oynadığı maçı kaybetmeyi başardı.
Ama ilginçtir, Galatasaraylılardan hiçbiri üzülmedi.
Şaka yapmıyorum.
Kimse umursamadı bile.
Bundan birkaç sene önce olsa, Galatasaray, Fenerbahçe maçını kaybetse, millet yemeden içmeden kesilir, yemekler masada kalır, ortalığı derin bir keyifsizlik, tatsızlık bürürdü.
Ama bu kez öyle olmadı.
Maç bitti. Millet biraz Galatasaray’a kızdı. Sonra herkes muhabbetine döndü.
Çünkü Fenerbahçe’ye yenilmek, Galatasaraylılar arasında vakayı adiyeye dönmüştü.
Hep olan ve pek de önemsenecek bir şey değildi.
Eve döndüğümde ben bile maçı hatırlamıyordum.
Normalde uykum kaçar, sinirden uyuyamazdım.
Hiç öyle olmadı.
Yattım uyudum.
Sabah da hiç sinirli uyanmadım.
Fenerbahçeliler bile benimle dalga geçmediler. Çünkü onlar da artık sıkıldılar bizimle dalga geçmekten.
Yazık oldu.
Ben Fenerbahçe’nin yerinde olsam, arada bir Galatasaray’a yenilirim.
Çünkü böyle olunca işin tadı kaçıyor.
Gerçekten.

Fatih Altaylı
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha fener 10 kişi kalınca evde 3 fanatik galatasaraylı bizde aynı şeyi söyledik

haydaa gitti maç :)

fenere selcuğu koy onu cıkar sunu koy bunu cıkar farketmez

adamlar bize karşı inanmış artık yani.her maça öyle cıksalar dunya futbolunda devrim olur o derece

yani ben fener maçlarında artık iyi oynadık mı diğer maçlar için umut verdik mi ona bakıyorum.yenersek extra olur :)

fenerbahçe 1 maç o inancla cıkmazsa 5-6 olucak o derece yani :)

ardanın kaçırdıgı kafayı görmediniz mi ?.burdaki herkes atardı yani.

santos 100 defa vursa galatasaraya gol olur.arda 100 defa vursa 100 üde girmezdi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya rezil bi skor alsak üzülürdüm, yada ne bileyim böyle çok kötü bi futbol oynasak ezilsek falan.
Ama 1-0 yensek de sevinmezdim yani,yine aynı şekilde sahadan silsek domine etsek 6-7 atsak anca sevindiğime değer bişey olur.
Hazırlık maçı bu, 2 büyük klübün aradaki rekabeti de değerlendirerek para kazanması. Pino'nun 2 yıllık maaşı çıktı o maçtan
Sosyal ağlarda paylaş

inan fenerliyim artık galatasaray maçından sonra kimseyle dalga geçmek gelmiyor içinden, o kadar baydı ki artık gs'lilerinde argümanı kalmadı ki kızdıralım adamlarda artık herzamanki gibi yenildik size ezildik filan diyor... düşen adama vurmanında bi adabı var.. bayıldık biz artık gs li yenmekden cidden artık rekabet filanda kalmadı 2 takım arasında fener bu rekabeti 1-1 maçlarda çooooooook açık ara yenerek keyif bırakmadı olayda

hani go card yaparsın arkadaşına tur atınca zevki kalmaz işin aynı o tad olmaya başladı..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...