Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 FENERBAHÇE çok kötü bir şey yaptı. İki takım arasındaki maçların önemini azalttı. Biz Galatasaraylıları rahatlattı. Şaka yapmıyorum. Galatasaray-Fenerbahçe dostluk(!) maçını Galatasaraylılar Derneği’nde izledim. Selçuk oyundan atıldığında Galatasaraylıların yorumu şu oldu: “Bunlar bizi 10 kişi ile bile yenerler.” Nitekim öyle oldu. Galatasaray tek kale oynadığı maçı kaybetmeyi başardı. Ama ilginçtir, Galatasaraylılardan hiçbiri üzülmedi. Şaka yapmıyorum. Kimse umursamadı bile. Bundan birkaç sene önce olsa, Galatasaray, Fenerbahçe maçını kaybetse, millet yemeden içmeden kesilir, yemekler masada kalır, ortalığı derin bir keyifsizlik, tatsızlık bürürdü. Ama bu kez öyle olmadı. Maç bitti. Millet biraz Galatasaray’a kızdı. Sonra herkes muhabbetine döndü. Çünkü Fenerbahçe’ye yenilmek, Galatasaraylılar arasında vakayı adiyeye dönmüştü. Hep olan ve pek de önemsenecek bir şey değildi. Eve döndüğümde ben bile maçı hatırlamıyordum. Normalde uykum kaçar, sinirden uyuyamazdım. Hiç öyle olmadı. Yattım uyudum. Sabah da hiç sinirli uyanmadım. Fenerbahçeliler bile benimle dalga geçmediler. Çünkü onlar da artık sıkıldılar bizimle dalga geçmekten. Yazık oldu. Ben Fenerbahçe’nin yerinde olsam, arada bir Galatasaray’a yenilirim. Çünkü böyle olunca işin tadı kaçıyor. Gerçekten. Fatih Altaylı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 aferin iyi düşünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 efsanevi alex yazısından sora fatih altaylıyı futbol konusunda ciddiye alan varsa yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ahaha fener 10 kişi kalınca evde 3 fanatik galatasaraylı bizde aynı şeyi söyledik haydaa gitti maç :) fenere selcuğu koy onu cıkar sunu koy bunu cıkar farketmez adamlar bize karşı inanmış artık yani.her maça öyle cıksalar dunya futbolunda devrim olur o derece yani ben fener maçlarında artık iyi oynadık mı diğer maçlar için umut verdik mi ona bakıyorum.yenersek extra olur :) fenerbahçe 1 maç o inancla cıkmazsa 5-6 olucak o derece yani :) ardanın kaçırdıgı kafayı görmediniz mi ?.burdaki herkes atardı yani. santos 100 defa vursa galatasaraya gol olur.arda 100 defa vursa 100 üde girmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 galatasaray kazanmasın hep öle gitsin bir ömür boyu bana neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 fatih altaylı ne gereksiz adamsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Fatih Altaylı itiraf etsin artık Fenerli olduğunu of, aristokrat duracam diye yamandı bize o da rahatlasın biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abi kusura bakmayın ama örovizyon daha heyecanlı. daha bi kıran kırana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ama orda da hep komşu komşuya oy veriyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ama fener biz hep yeniyyoooeeerr yaaa!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 galatasarayin recetesi turkiye kupasi finali her sene final yaparim her sene 5 atarsiniz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 fener işte derbilerin takımı, onlarda ne arraar istikrar falan, anca derbileri alırlar başka icraat yok... sonra türkiyenin en iyi takımıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 vazgeç artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Abi adam haklı ya ben de üzülmedim 1 kişide konusunu açmadı nileple de güldük geçtik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Doğru yazmış evet, ha ama yeşil forma yapmış fener, onla cıksınlar yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ne kadar gereksiz bir yazı olmuş ki bu . oturup hiç bir şey ifade etmiyen maçta yenildi galatasaray diye aglıcakmıyım ne yensek sevinirdim ne de yenilince üzüldüm . aynı durum fenerbahcelilerde de vardır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ya rezil bi skor alsak üzülürdüm, yada ne bileyim böyle çok kötü bi futbol oynasak ezilsek falan. Ama 1-0 yensek de sevinmezdim yani,yine aynı şekilde sahadan silsek domine etsek 6-7 atsak anca sevindiğime değer bişey olur. Hazırlık maçı bu, 2 büyük klübün aradaki rekabeti de değerlendirerek para kazanması. Pino'nun 2 yıllık maaşı çıktı o maçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 500k euromu alıyormus pino yıllık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 inan fenerliyim artık galatasaray maçından sonra kimseyle dalga geçmek gelmiyor içinden, o kadar baydı ki artık gs'lilerinde argümanı kalmadı ki kızdıralım adamlarda artık herzamanki gibi yenildik size ezildik filan diyor... düşen adama vurmanında bi adabı var.. bayıldık biz artık gs li yenmekden cidden artık rekabet filanda kalmadı 2 takım arasında fener bu rekabeti 1-1 maçlarda çooooooook açık ara yenerek keyif bırakmadı olayda hani go card yaparsın arkadaşına tur atınca zevki kalmaz işin aynı o tad olmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sevgili altaylı fatih, senin gibileri deşifre etmek için tam da söylediğin şeyi yapıyoruz arada bir fenere yeniliyoruz yanlız bazıları geç idrak edebileceği için o araları biraz uzun tutuyoruz sana da tavsiyem, bırak sen Galatasarayı, altayı tut altayı sayın altaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 harrykewell said: senin gibileri deşifre etmek için tam da söylediğin şeyi yapıyoruz arada bir fenere yeniliyoruz yanlız bazıları geç idrak edebileceği için o araları biraz uzun tutuyoruz Ben de Galatasaraylıyım da, bu çok komik bir mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Arada bir derken ehahah : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 said: arada bir fenere yeniliyoruz alzheimerlı hastalarının gözleri yaşartan dramı.. yazı dizisi yarın hürriyet spor'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar