Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fox Kidsde Spiderman cosmus!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun bi actım captan america,kara kedi,ironman,blizzard, blade, x-men hepsi bi aradaydı bu ne simdi ne oluyo anlamadım :)[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
bu bölümü ben 4 kez filan izledim paso aynı bölümleri yayınlıyorlar.Ama kara kedi captan america storm ironman lizardman fantastic four birlikte blade ve morpheus çok az gözüküyor.[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Cafe Sahibi: ???!!!
Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ?
Sahibi : De get hede hödö
Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik.
Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın...
Biz : asdasdas kopar....
Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
  • Admin
Mesaj tarihi:
morpheus kim bre :)[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
Morpheus bi suni vampir. Valla suyu çıktı bence, spidey'in o coşmuş dünya dışı veya büyülü olayını sevmiyorum ben ya, normal hali çok daha iyi... Kaptan Amerika ve Fantastik 4'ten zaten nefret ederim, Blade falan da uymamış bence oraya. Şehir içinde Black Cat ve X-Men'den bi iki kişi (Gambit ve Wolverine, belki kıllık olsun diye Cyclops da girer araya) falan benim için ideal kadrodur eğer böyle "multihero" bişey yapacaklarsa Marvel'da.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
abi biraz ucmus bence de bi baktım hepsi kolkola gezio...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
[spo=Söylemezsem çatlarım!]
Şimdiki seriden sonra (Secret Wars) 2 bölümlük bir seri daha var (I Realy Realy Hate Clones, ama bu bölümün adı da olabilir tam hatırlamıyorum) bu 2 (3 de olabilir, bunu da hatırlamıyorum :)) bölümün sonunda Spiderman boyut değiştiriyor ve kendisinin çizgi roman kahramanı olduğu boyuta geliyor (bizim boyut eheh) ve Stan lee ile tanışıyor. :)[/spo][signature][hline]You can't overdie, you can't overdry.
Mesaj tarihi:
ya asırı costu spiderman orda ben bazen kardeşim izlerken rastlıyorum bi ara 10 tane falan dpiderman vardı uzaydan bi organizma geldipeter parker ı etkisine aldı falan[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim
Dalgalar kadar güçlü olsam
Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni
Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
Mesaj tarihi:
spidy 63 bölüm.. en sonuda spidy nin boyuttan boyuta atlamasıyla bitmaktedir. bu senin bahsettiğin bölüm 58 -59 . bölüm falan sanıyorum. aslında bu cıvıma değil içinde mantığı var captain america dövüştüğü kırmızı suratlı yaratıkla zaman portalı gibi bişeyin içinde sıkışmış bundan 50 sene falan evvel sonra şimdiki zamanda uyanıyo tabi takım arkadaşlarını topluyo çünkü bu kırmızı maskeli adam electro diye bi adam yaratıyo sanırım kızıl maskeli adamın oğluydu. tabi captain americanın eski takım arkadaşları biraz yaşlanmış . electro baya güçlü bi adam çok çok güçlü herkes ondan tırsıyo iyi kötü herkes birleşiyo electroya girişiyo sonra electro bunları elektirikle falan etkisiz hale getiriyo tabi spidy aklıyla bunun üstesinden geliyo ....en sonundada captain america ile kızıl maskeli adam tekrar zaman portalında sıkışıyo ve bölüm bitiyo. daha da ayrıntıya inebilirim
Mesaj tarihi:
bi kadın kişi var zaman boyutları içindeki bütün spidermanların başı hepsini topluyo biyere ve bütün boyutlarda kötülüklere karşı el birliği yapıyolar ve spiderman çizgi filmi burada bitiyor..
Mesaj tarihi:
haaaaaaaaaaaaa(anlama efekti) cok saol :)
peki izlemeye degermi[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Spider Wars izlediğim en güzel bölümlerden biriydi. Her biri farklı boyutlardan gelen Peter Parker'lar var. Birisi Ben Eniştesi (Amcası. Amca diye öğrendik öyle olsun) öldürülmemiş bir Spider Man. adam kendi bilim vakfını kurmuş. Zırhlar falan yapmış. Robotu falan var. Ama biraz bilgisiz. Belli derslerleri almamış şımarık çocuk gibi. Bir tanesi direk çizgi film karakteri. Scarlet Spider ise oldukça güzeldir. Zırhı falan fena değil. hatta şu 2. spiderman filmindeki ağ topları fikri Scarlet Spider'ındı sanırım.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
evet scarlet kendi tasarlamıştı o ağtopu olayını falan
bencede son bölümleri güzeldi son bilümler çocuk çizgifilmi gibi değildi son bölümlerde ufaktan bizim boyutun spidermanına felsefe falan uydurmuşlar
Mesaj tarihi:
Doğru hatırlıyorsam spidey ve madam web (boyuttan boyuta atlayabilen kadın kişi) arasında şöyle bir diyalog geçiyordu.

Spidey- Şu stan lee çok iyi bir adam.
Madam web- Bence çok özel biri.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.

Eeee, doğru söze ne denir.
Mesaj tarihi:
onlar birlik olup birilerine karşı kurtarmaya çalışıolarda sanırım demı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
bugün Spider ın son bölümleri yayınlancak izlemek isteyenler izlesin gene bir çok spider birleşçek orda gerçek spider, zengin spider, mutasyona uğramış spider, kopyalanmış spider, birde gerçe dünyadan gelen spider var :) çizginin sonundada zati spider gerçek dünyaya geilp yaratıcısına tur attırıyor :)[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Mesaj tarihi:
birazdan başlıycak :)[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Mesaj tarihi:
yayın saatine baktım 16.50 spiderların toplandığı ilk bölüm olarak başlıycak baya iyi bölümlerdir.[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Mesaj tarihi:
bütün bölümlerini en az 2 3 defa izlemişimdir :D[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Mesaj tarihi:
beholder kim bu arada ? abi iyice karıştı ha bi spiderman var onun hiç gücü yok onu almıyorlar yanlarına haha çok komikti.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Mesaj tarihi:
abicim seslendirme iyi bence :) çünkü spiderman i seslendiren adamın bi güzel sesi var tam dublajlık yani ben o sesi peter parker le özleştirdim :) bir manyak olarak.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Mesaj tarihi:
yeni bölümleri yok mu bunun avrupada falan yaw aynılarını seyrede seyrede bi hal olduk, dediiniz bölümlerde heral 2 senedir oynuo zati tv'de spoiler falan yazmışlar, ne spoilerı herkes bilio artık[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
  • Yeni Oluştur...