mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 heycanlanmış ayar veriyim derken. olur ole arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Yeni bir beyin bedava vakası mascio said: ab i alakası yok bjk fb gs nin maçlarından tek takımı seçtiğinizde de 13.99 aylık tek takım istersen mersin idmanyurdu seç 35 dediğiniz sadece şampiyonların 5 takımın maçları tüm maçların oılduğu paket 44 lira anlaması bu kadar zor değil azcık okuyun. Anlaması bu kadar zor değil ya, azıcık okuyun ya. BEYİN BEDAVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 alalim mi simdi bu webtv yi ne diyosunuz? ttnet 8mbite kadar kullaniyorum 830 la falan dl yapiyorum ne diyosunuz bosa para vermeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 10mbit kablo var bende de, daha once izlemedim pek oyle, kaldırır heralde? goruntu kalitesi nasıl bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Biricik tekelimiz Telekom internetleri kotalı yapmasa şahane bir olay olurdu bu ama tabi netler kotalı olunca her maç 1gb girse ayda 4 maç izlesen 4gb boşa kota gidecek. Onun yerine bi bara git izle, kotan sana kalsın. Kota çok değerli bir şey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Tam heyecanlandim alirim diyodum yurt disi fiyatini gorunce vazgectim 3 buyuklerden teki icin yillik 150 dolar butun maclar 250 dolar yuh turkiyenin tam 4 kati. Zaten yurtdisinda yasakliyamiyolar justini ustreami herkes kacak izlesin demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yahu bu aynı anda olan maçları nasıl izleyeceğiz? lig tv dışında hangi kanallarda olacak maçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Salon kanallarına koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi kaçıncı kanalada mesela şu an gaziantep maçı söyleyebilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ee üyeliğiniz bu kanalın bulundğu paketi kapsamıyor diyor 205 te full sezon üyelikti benim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Her takım için mi, sadece büyükler için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 her takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 205'ten değil 1'den izledim ben antep - kasımpaşa maçını. izledim dediğim arada baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ben de 205'ten natep maçını izleyemedim ama eskişehir maçını izleyebildim fizin dediği gibi başka kanaldaymış demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bi yerlere yazsalar güzel olur, kanal kanal maç aratacaklar yoksa bize :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aldım gitti hadi hayırlısı. sanırım anasayfadan o günkü maçlara tıklayıp değiştirecez kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 dün arkadaşta 19 inç ekran vardı ordan hd olarak izledik. mükemmel bi görüntü vardı. iyi ekran kartı falan istiyor mu? netbookta performansı nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Zegna said: 10mbit kablo var bende de, daha once izlemedim pek oyle, kaldırır heralde? goruntu kalitesi nasıl bu arada? 2mbit den sonrası rahat rahat 16:9 HD kalitesi ile izleyebiliyor , yani 10mbit 100mbit farketmez... Bugün ilk defa izledim HD olarak hiç bi takılma yok bişi yok , sadece görüntü 15 sn felan gecikmeli geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 izledim bende bugun hd, hic takımladı. ha saniyelik takılma yaptı 2 3 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sadece ligtv mi bu, yoksa diğer kanallar da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 diğer kanallar extra ücretle , paket paket yani , senelik tüm maçlar 100 tl idi bugün yarın 150 olacaktı yanlız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bugünkü maçlar nerede bulamadım yav :S pfff buldum: satın aldıklarım kısmında bulabilirsiniz, orada paket adı yazıyor sonra ok var oradan bugünkü maçlar gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Garantisi yok di mi bunun izleyememe durumuna karşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 1 aylık üyelik alcam da, önümüzdeki 1 ay boyunca milli maç ya da başka sebeplerden ligde ara var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar