Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Beyler süper fırsat yapmış ligtv, Digiturk WebTV de yıllık Lig TV 99 TL. Haftada 9 maçmış ve sezonda 306 maç ediyormuş. 23 Ağustosa kadar geçerliymiş kampanyası, kredi kartımın limit dolmasa direk alcaktım ama bi dahaki aya artık:) http://digiturkwebtv.com.tr/ProductDetails.aspx?productID=21878&productType=SUBSCRIPTION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 sorunlu değil mi bu? netten düzgün izlenmiyo diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 izlenmiyo maç falan net uzerinden. ayrıca netten maç izlicem diosanız beleş izlemek için milyon tane yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 webtv ayağı ciddi failmiş evet, hatta arkadaşım hakkı olduğu halde izlemeye izniniz yok yazısıyla karşılaşıp boş boş izlemişti ekranını hehe Tivibu rlz bu konuda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 izleniyo diyolardı, bi de deneme linki var sitesinde ondan denedim ben ama bilmiyorum eğer cok sorunluysa değmez tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bir an sevindim genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 3 büyüklerin maçları yoğunluktan yalan olur kesin. hala şu internetten düzgün hizmet veremiyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gecen sezon derbi maclarda almistim gayet iyiydi.bu fiyatta iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 1 maçın kotaya etkisi ne kadardır tahmini? yazıyomuş 500 müş ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ıyyyyyyyyyyyyyyyy kota mıııııııııııııı?? yıl 2010 hala kotalı internet kullananlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok evde olmazsam vınn dan girer izlerim diye soruyorum canımcımbebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 tivibudan bi tahmin yapmak gerekse, 400-500 mb civarıdır diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ahah abi adamların siteleri warez sitesi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 video not found :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Müthiş bir kampanya ama maalesef Mac'te olmuyor bu webtv...Yoksa kesinlikle değer,artık çok sorunu da düzelttiler güzel izleniyor,eskiden kötüydü...Kaçmaz bence yurtdışındakiler için, netten her zaman düzgün link bulmak ayrı dert çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yannız taksit yapmışlar aylık 10 TL düşünülebilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 oha be aylık 10liraysa gideri var baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bana bu paket hediye geldi geçen, bilmem kaç yıldır spor paketi üyesisiniz diye mailları karıştırırken denk geldim, insan bi arar falan haber verir. Siz de bir bakının gelmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 satsana şifreyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Sık seyahat ediyorum ya, kullanırım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hazır 4mbite geçmişken işe yarar mı acaba :) paramızla rezil olmayalım denildiği gibiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 8 mb nin altından kalkabileceğini düşünüyorum ve alıyorum, haydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Yurtdışından izlenebiliyor mu acaba? Mesela tivibu yurtiçi kullanıcılar için sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 1 mbit le bu işe girişmek ne kadar akıl karıdır sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar