jediutku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 paticik serverindeydim 7 yıl önce 5 yıl ara verdim tek hatırladığım oydu zaten ama simdi yok bulamıyorum yeni ıp sini verirmisiniz?=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 SİTHMEMET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Oha adam Return of the Jedi, kayip devam filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 padawanasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jediutku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 arkadaslar serverin ıp sinni verirmisiniz =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Wookieetalat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jediutku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ya oyunun adını sölemeyi unuttum star wars jedi knight jedi academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jediutku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 arkadaslar yardım ya lütfen hadii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ağaca bağlayın arkadaşı, durduramıyoruz krizde..X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Adamin force lightning kusmasi lazim acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sithtir sith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Berkovich said: sithtir sith bundan bi sithim olmaz :D da ne abi bu troll attack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 jediutku sevişelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 hani sunucudan bahsediyor arkadaş? UO fln değil herhalde? 7 sene önce UO vardı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 7 yıl önce 5 yıl ara verdiyse aradaki 2 yıllık dönemde noldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jediutku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ARKADASLAR LÜTFEN YA =( VE OYUNDAKİ ADIM JEDI UTKU HATIRLAYAN VARSA sizden sadece türkseerveri ıp si istiyom bukadar yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Kayıp iki senenin hesabını ver önce! ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 çok sithindirik bi durumla karşı karşıyayız hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jediutku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kayıp 2 yıl derken ?? ben 5 yıl bırraktım 2 yıl oynadım aga ama sorun vasa sor lütfen hesabda veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben seni hatırlıyom aga, sen utku değil misin? hani jediutkuydu nikin hatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 jediutku said: paticik serverindeydim 7 yıl önce, 5 yıl ara verdim tek hatırladığım oydu zaten ama simdi yok bulamıyorum yeni ıp sini verirmisiniz?=( Virgülsüz post mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jediutku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 tatar nasıl hatırladın la ben bile hatırlamıyom =) paticik sw sindeydim hep oraya giriyodum küçüktüm yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Haaa bu jediutku yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jediutku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben oyum ama nasi taniyonuz len duygulendim msn [email protected] tanıyan veya bu konuyla ilgili olanlar eklesin=)=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar