ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: sms arayüzü değiştirecek bi app tavsiye edebilecek ? Handcent sms vardı, bak istersen bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ikisine de bakayım hemen, saolun patidaş ve androiddaşlarım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bir app daha önereyim, Unified remote Pcnize sunucusunu kuruyorsunuz. Mouse hareketleri dahil istediğiniz gibi uzaktan kontrol ediyorsunuz. Film dizi izlerken uzaktan durdur başlat, yapmak için çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 oo harika ya, geçen film izlerken çok lazım olmuştu =)) saol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ShadowFax said: barnacle said: regionu yanlış seçtim sanırım türkçe yok ya öf. all region mu seçmek lazım yüklerken? web sitesinde yer alan sürümünde türkçe yok. 3.23 apk diye aratın googledan. O sürümde türkçe de geliyor abi sanırım benim telefona uymuyo bu kurdum menüden seçiyorum ama mesajlara girince klavye aynı. wildfire s var. 3.26 çalışmıştı kurunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 barnacle said: ShadowFax said: barnacle said: regionu yanlış seçtim sanırım türkçe yok ya öf. all region mu seçmek lazım yüklerken? web sitesinde yer alan sürümünde türkçe yok. 3.23 apk diye aratın googledan. O sürümde türkçe de geliyor abi sanırım benim telefona uymuyo bu kurdum menüden seçiyorum ama mesajlara girince klavye aynı. wildfire s var. 3.26 çalışmıştı kurunca. Settingsten swype'i aktif et.ardından input method u swype yap. Bende desire var, bi kere reboot yaptım öyle çalıştı. Dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 deniyim. inputa girince swype seçeneği çıkmıyo çünkü. 3.26 da çıkmıştı sen söyleyince hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 lanet telefonda hafıza yok bi de 30mb öldürücü baya 8mb kalıyo geriye. tüm uygulamalar taşınmıyo sd'ye 150 mb dahili hafıza konur mu ya insafsızlar. hadi koydun bari uygulamalar taşınabilsin, kısmi taşınabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Root istemeyen move2sd diye yazılım var. Swype'i değil de ne bileyim internal hafızada olmasa da olur app varsa taşı Bu arada swype'i öğrendikçe daha bi hoş oluyor kullanması. Kopyala yapıştır falan baya kolay. Swype tuşundan başlayıp sym'ye çiziyorsun, klavye değişiyor ve copy paste arayüzü geliyor. Baya bi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 benim tel desteklemiyo sanirim, input degismiyo garip baya. kurdum swype a tick attim bi tek inputta secim yok cikmiyor. edit: basardim acmayi ama hepsi kayik cikti bu surum olmadi bana yani. bzim cozunurluk yetersiz demek. 3.26 icin dil beklicez mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Onun da versiyonları var. Ekrana göre değişiyor. wildfire s için olanını ara istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 barnacle said: benim tel desteklemiyo sanirim, input degismiyo garip baya. kurdum swype a tick attim bi tek inputta secim yok cikmiyor. edit: basardim acmayi ama hepsi kayik cikti bu surum olmadi bana yani. bzim cozunurluk yetersiz demek. 3.26 icin dil beklicez mecbur wildfire s var bende de. sorun yok abi çözünürlük olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Telefonu yeni aldim gmail accountumu girdigimde contactslara gmailden nekadr gereksiz kisi varsa eklemis buni nerden kapayabilirm yada varmi bi cozumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ok hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Forum 101 bişey sorduğunda cevabı kendin bulduysan da yaz. başka birinin işine yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 şimdi adam haklı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bourbon said: Telefonu yeni aldim gmail accountumu girdigimde contactslara gmailden nekadr gereksiz kisi varsa eklemis buni nerden kapayabilirm yada varmi bi cozumu? Contacts>display options> only contacts with phone Nexus s kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Dragonfire said: Fiber optiklerin access pointlere baglanamiyorum sirkette. Adsl'ye baglaniyor. Dune kadar bisi yoktu ama simdi baglanmamaya baslandi. Telefonlardan kontrol ediyorum onlar baglaniyor. Nedir bu tablet in sikintisi acababa ? şimdi şöyle bişey var. firewall dan şirket güvenlik kameralarınıda bağlayınca ip'ler çakışıyor ve ben bağlanamıyorum tabletten. elle kur diyince ip bilgilerinide girince geçersiz ip diyor. dns falanda ayarlıyorum ama olmuyor birtülü. Otomatikte bağlanmıyor. Varmıdır bunun başka bir ayarı yada app'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 aga nasıl bir dhcp var orda öyle de ip çakışıyor yahu. şirketin networküne kim bakıyosa saçma sapan bişeler yapmış o zaman. elle ip verdiğinde çalışmaması çok tuhaf, şirkette kullanılan herhangi bi güvenlik yazılımı/metodu var mı? 802.1x falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 sorunun yeri uygun olmayabilir ama şu telefon nasıldır? http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/Vodafone-Smart.php özellikler said: İşletim sistemi: Android™ 2.2.1 (Froyo) İşlemci Hızı 528 MHz Dahili/Harici Hafıza ROM:512MB, RAM:256MB/ 32GB'a kadar micro SD kart desteği 3G Hız HSDPA 3.6Mbps HSDPA bağlantı hızı 2G Frekans Bandı 850/900/1800/1900 MHz 3G Frekans Bandı WCDMA 2100 MHz Ekran 2.8 inç kapasitif full ekran otomatik döndürme destekli Bağlantı WIFI 802.11 b/g/n ve WIFI router, Bluetooth 2.1 versiyon+EDR Radyo FM Radyo Kamera 2.0 MP FF Kamera Navigasyon aGPS desteği (GpsOne Gen7) Boyutlar: 103.8mm×56.8mm×12.6mm Ağırlık 100g Konuşma Süresi 270dakika Bekleme Süresi 380saat Uygulama Android Market/ Google Mail/Google Search/Google Talk/Google Maps/Google Calendar/Android Uygulamaları (Latitude,Ses ile Arama, Ses Kaydedici,Haberler ve Hava Durumu,Hesap Makinesi) Diğer Facebook/Twitter/Proximity/light sensor telefon olayından zerre anlamam ama dandik bi telefon degildir umarım. diger android işletim sistemli telefona yüklenen uygulamalar vs. buna yüklenmiyor gibi birşeyle karşılaşır mıyım? telefonun normal fiyatı bu değil ama telefonu 100 tl'ye alacağım, eğer alırsam. şu anki telefonum da budur: dikkat tarihi eser http://static.alisverisrobotu.com/img/p/525/nokia-3120-classic-1-main.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 huawei 8160 sanırsam vodafone smartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 iyidirler ama piller biraz kısa ömürlü muadillerine göre, bir de fotoğraf kalitesi daha düşük yine muadili telefonlara göre. ama fiyat/performans telefonları içinde en iyilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 kozalak said: aga nasıl bir dhcp var orda öyle de ip çakışıyor yahu. şirketin networküne kim bakıyosa saçma sapan bişeler yapmış o zaman. elle ip verdiğinde çalışmaması çok tuhaf, şirkette kullanılan herhangi bi güvenlik yazılımı/metodu var mı? 802.1x falan olabilir. draytek'in firewalli kurulu. 2 ayrı santaralin interneti ve güvenlik kameraları var sistemde. Superonline da salak salak dns ayarlarını bozdu ancak 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olduğunda internete çıkış alabiliyorum onun dışında olmuyor. firewall dan otomatikte alıyor ama çok mal bir çakışma oluyor. tabletin ip'yi ayarlayamadım birtürlü invalid ip diyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 firewall google dns disindaki istekleri kesiyor olabilir.onun disinda invalid ip olayi sacma geldi, iyice kontrol ettin mi subnet mask, default gateway ip lerini? konuyu dagitmayalim sdf. ilk olarak elle ip ver ve default gateway neyse onu pinglemeye calis.pingleyebiliyosan bi siteye nslookup sorgusu yap, o da ok ise siteyi pingle.aklima bu geldi simdilik.ha bir de wi fi finder programi vardi, isine yarar mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar