Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

barnacle said:

regionu yanlış seçtim sanırım türkçe yok ya öf. all region mu seçmek lazım yüklerken?

web sitesinde yer alan sürümünde türkçe yok. 3.23 apk diye aratın googledan. O sürümde türkçe de geliyor

abi sanırım benim telefona uymuyo bu kurdum menüden seçiyorum ama mesajlara girince klavye aynı. wildfire s var. 3.26 çalışmıştı kurunca.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

ShadowFax said:

barnacle said:

regionu yanlış seçtim sanırım türkçe yok ya öf. all region mu seçmek lazım yüklerken?

web sitesinde yer alan sürümünde türkçe yok. 3.23 apk diye aratın googledan. O sürümde türkçe de geliyor

abi sanırım benim telefona uymuyo bu kurdum menüden seçiyorum ama mesajlara girince klavye aynı. wildfire s var. 3.26 çalışmıştı kurunca.

Settingsten swype'i aktif et.ardından input method u swype yap. Bende desire var, bi kere reboot yaptım öyle çalıştı. Dene istersen
Sosyal ağlarda paylaş

Root istemeyen move2sd diye yazılım var. Swype'i değil de ne bileyim internal hafızada olmasa da olur app varsa taşı

Bu arada swype'i öğrendikçe daha bi hoş oluyor kullanması. Kopyala yapıştır falan baya kolay. Swype tuşundan başlayıp sym'ye çiziyorsun, klavye değişiyor ve copy paste arayüzü geliyor. Baya bi kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

benim tel desteklemiyo sanirim, input degismiyo garip baya. kurdum swype a tick attim bi tek inputta secim yok cikmiyor.

edit: basardim acmayi ama hepsi kayik cikti bu surum olmadi bana yani. bzim cozunurluk yetersiz demek. 3.26 icin dil beklicez mecbur

wildfire s var bende de. sorun yok abi çözünürlük olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Fiber optiklerin access pointlere baglanamiyorum sirkette. Adsl'ye baglaniyor. Dune kadar bisi yoktu ama simdi baglanmamaya baslandi. Telefonlardan kontrol ediyorum onlar baglaniyor. Nedir bu tablet in sikintisi acababa ?

şimdi şöyle bişey var. firewall dan şirket güvenlik kameralarınıda bağlayınca ip'ler çakışıyor ve ben bağlanamıyorum tabletten. elle kur diyince ip bilgilerinide girince geçersiz ip diyor. dns falanda ayarlıyorum ama olmuyor birtülü. Otomatikte bağlanmıyor. Varmıdır bunun başka bir ayarı yada app'i?
Sosyal ağlarda paylaş

sorunun yeri uygun olmayabilir ama şu telefon nasıldır?
http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/Vodafone-Smart.php
özellikler said:

İşletim sistemi: Android™ 2.2.1 (Froyo)
İşlemci Hızı 528 MHz
Dahili/Harici Hafıza ROM:512MB, RAM:256MB/ 32GB'a kadar micro SD kart desteği
3G Hız HSDPA 3.6Mbps HSDPA bağlantı hızı
2G Frekans Bandı 850/900/1800/1900 MHz
3G Frekans Bandı WCDMA 2100 MHz
Ekran 2.8 inç kapasitif full ekran otomatik döndürme destekli
Bağlantı WIFI 802.11 b/g/n ve WIFI router, Bluetooth 2.1 versiyon+EDR
Radyo FM Radyo
Kamera 2.0 MP FF Kamera
Navigasyon aGPS desteği (GpsOne Gen7)
Boyutlar: 103.8mm×56.8mm×12.6mm
Ağırlık 100g
Konuşma Süresi 270dakika
Bekleme Süresi 380saat
Uygulama Android Market/ Google Mail/Google Search/Google Talk/Google Maps/Google Calendar/Android Uygulamaları (Latitude,Ses ile Arama, Ses Kaydedici,Haberler ve Hava Durumu,Hesap Makinesi)
Diğer Facebook/Twitter/Proximity/light sensor

telefon olayından zerre anlamam ama dandik bi telefon degildir umarım. diger android işletim sistemli telefona yüklenen uygulamalar vs. buna yüklenmiyor gibi birşeyle karşılaşır mıyım? telefonun normal fiyatı bu değil ama telefonu 100 tl'ye alacağım, eğer alırsam. şu anki telefonum da budur:

dikkat tarihi eser

http://static.alisverisrobotu.com/img/p/525/nokia-3120-classic-1-main.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

aga nasıl bir dhcp var orda öyle de ip çakışıyor yahu. şirketin networküne kim bakıyosa saçma sapan bişeler yapmış o zaman. elle ip verdiğinde çalışmaması çok tuhaf, şirkette kullanılan herhangi bi güvenlik yazılımı/metodu var mı? 802.1x falan olabilir.

draytek'in firewalli kurulu. 2 ayrı santaralin interneti ve güvenlik kameraları var sistemde. Superonline da salak salak dns ayarlarını bozdu ancak 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olduğunda internete çıkış alabiliyorum onun dışında olmuyor. firewall dan otomatikte alıyor ama çok mal bir çakışma oluyor. tabletin ip'yi ayarlayamadım birtürlü invalid ip diyip duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

firewall google dns disindaki istekleri kesiyor olabilir.onun disinda invalid ip olayi sacma geldi, iyice kontrol ettin mi subnet mask, default gateway ip lerini? konuyu dagitmayalim sdf.
ilk olarak elle ip ver ve default gateway neyse onu pinglemeye calis.pingleyebiliyosan bi siteye nslookup sorgusu yap, o da ok ise siteyi pingle.aklima bu geldi simdilik.ha bir de wi fi finder programi vardi, isine yarar mi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...