mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 abi videoda sonlara dogru o da iniyo bole kafasını sallıo falan taraftara asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 gökhan komikmiş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 her ne kadar gazozuna maç olsa bile iki takım içinde alınması gereken mesajlar var bence ; GALATASARAY açısından ; 1. Reykard ile yönetim arasındaki transfer dönemi boyunca süren gerginlik, vaadedilen isimlerin yerine çok daha farklı isimlerin transfler edilmesi, ve geldiğimiz noktada reykardın taraftara ve yönetime verdiği mesaj ; aldığınız adamlar ile oynayacağımız yeni futbol : maçın ilk yarısı geçen seneki kadro ve forvetsiz çektiğimiz eziyet : maçın ikinci yarısı 2. tabiki yeni transferleri değerlendirmek için henüz çok erken ama hani bir futbolcunun kumaşından bahsedilir ya hep, işte bizim şu ana kadar yapılan transferler içerisinde kumaşı iyi olan tek adam mehmet batdal, gerisi çok sıradan ve yeteneksiz geldi bana 3. galatasarayın sarp, ayhan, barış ve ( belki aralarında katılacak olan cana ) bilimum adamlar ile orta sahada top eveleyip geveleyip zaman öldürmesi, rakibe direnç katması ve kendi defansını rakip sahaya yaydıktan sonra topu rakibe kaptırıp arkada deniz deryalar bırakması bu senede takımın lige ve avrupaya erken havlu atmasına sebep olacak 4. ufuk geçen sene transfer edildiğinde uzun süre kaleci sorunumuz olmaz diye düşünüyordum fakat sanırım 1 sene oturmaktan adam çürümüş 5. reykard efendinin redbul sponsorluğunda kanatları kullanma fantezileri bu senede kesintisiz ve çok daha şiddetli devam edecek gibi FENERBAHÇE açısından ; 1. aykut dün maça kredisi tükenmiş bir teknik adam gibi çıktı, kaybedersem giderim... bu korku son 2 maçtır aykutu ve takımı en derinlerden zorluyor fenerbahçe çok yorumlanacak bir futbol seviyesinde değil şu anda, daha doğrusu ne bir sistemi ne de bir oyun anlayışı var, sadece kaybetmemek için herkes elinden geleni yapıyor 2. yeni gelen stoç hemen takımdaki emre, lugano, bilika gibi bilimum futbol kasaplarına uyum sağlamış, daha maçın başında ardanın baldırına bastı ve arkasına bakmadan devam etti 3. genç semih-okçu güzaa-kral gökhan derken bir yeni forvet daha gelecekmiş, bu da sanırım fenerin ileri uçta hangi hoca olsa hangi forveti oynatır polemiklerini daha da körükleyecek sonuç : iki takımında geçmiş 2-3 sezondur başarıya olan açlıklarına rağmen şu andaki formları ve oynadıkları oyun vasatın çok altında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 harrykewell said: FENERBAHÇE açısından ; 1. aykut dün maça kredisi tükenmiş bir teknik adam gibi çıktı, kaybedersem giderim... bu korku son 2 maçtır aykutu ve takımı en derinlerden zorluyor fenerbahçe çok yorumlanacak bir futbol seviyesinde değil şu anda, daha doğrusu ne bir sistemi ne de bir oyun anlayışı var, sadece kaybetmemek için herkes elinden geleni yapıyor 2. yeni gelen stoç hemen takımdaki emre, lugano, bilika gibi bilimum futbol kasaplarına uyum sağlamış, daha maçın başında ardanın baldırına bastı ve arkasına bakmadan devam etti 1.her ne kadar ne yaptığı belli olmayan bir yönetimimiz olmasına karşı 3 hazırlık maçına bakıp t.direktör şutlamazlar 2.her maçta 30 defa olan olayı daha kampa katılmamış luganoya neden bağladığını anlayamadım ,dünya kupası finalini izledin mi acaba? emrenin luganonun bi ilgisi var mıydı analiz edebildin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 aykutun tedirgin oldugu konusunda hem fikirim fenerin cok fazla yalpalama sansı yok rıdvan olayına dönmesi cok cabuk gelişebilir ŞL katılamamak bile yol ayrımı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 S-H said: harrykewell said: 2. yeni gelen stoç hemen takımdaki emre, lugano, bilika gibi bilimum futbol kasaplarına uyum sağlamış, daha maçın başında ardanın baldırına bastı ve arkasına bakmadan devam etti 2.her maçta 30 defa olan olayı daha kampa katılmamış luganoya neden bağladığını anlayamadım ,dünya kupası finalini izledin mi acaba? emrenin luganonun bi ilgisi var mıydı analiz edebildin mi benim izlediğim maçlarda rakibin baldırına arkadan ve sakatlama amacıyla basan bir adam hakem tarafından hemen oyundan atılıyor, yani 30 defa olma şansı yok, en fazla 4+5 = 9 defa olur, hadi 1-2 tane de hakem ıskalasa 11 olur, 12. olmaz ayrıca bir insan yanlışlıkla rakibine çok tehlikeli girmiş ise hemen yanına gider özür diler, sırtını dönüp yürümez bu işlerin ustalarıdır lugano ve emre, bilikayı da çok iyi yetiştirdiler geçen sene, dostluk maçında bile yaptıklarını bütün avrupa izledi, benim Türkiye futbol federasyonundan bu adamın lisansını iptal etme beklentim gerçekleşmeyecek belki ama sanırım Brezilya bu adama verdiği nufus cüzdanını iptal edecek, çünkü bu hareket ve tavırlar bir insanınkilere benzemiyor, daha değişik bir yaratık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bilica'nın özel hayatında da çok düzgün bir herif olmadığını söyleyeyim de bilginize... Edit:iğrenç kelimesini rahatsız buldum,değiştirdim,ama hakikaten karaktersiz bir adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yıl 2010 ve hala harrykewell'ın yorumlarını okuyanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sevgili fiz, sadece okumakla kalmayıp hemfikir olan üyelerimiz bile var wowwww kendimi bir an bay J gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 -ler çoğul eki hem de. çok enteresan işler oluyor ömer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 macla ilgili en güzel dogru tarafsız hede hödö yorumu yapmıstır kendisi offf cok heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 harrykewell'ın title'ına ne oldu ya =) gerçi hıncal 1-2 doğru şey yazdı geçenlerde ---- deivid bu sene çok daha iyi, normalde deli top kaptırırdı.. şimdi çok deli top saklıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 harrykewell said: S-H said: harrykewell said: 2. yeni gelen stoç hemen takımdaki emre, lugano, bilika gibi bilimum futbol kasaplarına uyum sağlamış, daha maçın başında ardanın baldırına bastı ve arkasına bakmadan devam etti 2.her maçta 30 defa olan olayı daha kampa katılmamış luganoya neden bağladığını anlayamadım ,dünya kupası finalini izledin mi acaba? emrenin luganonun bi ilgisi var mıydı analiz edebildin mi benim izlediğim maçlarda rakibin baldırına arkadan ve sakatlama amacıyla basan bir adam hakem tarafından hemen oyundan atılıyor, yani 30 defa olma şansı yok, en fazla 4+5 = 9 defa olur, hadi 1-2 tane de hakem ıskalasa 11 olur, 12. olmaz ayrıca bir insan yanlışlıkla rakibine çok tehlikeli girmiş ise hemen yanına gider özür diler, sırtını dönüp yürümez bu işlerin ustalarıdır lugano ve emre, bilikayı da çok iyi yetiştirdiler geçen sene, dostluk maçında bile yaptıklarını bütün avrupa izledi, benim Türkiye futbol federasyonundan bu adamın lisansını iptal etme beklentim gerçekleşmeyecek belki ama sanırım Brezilya bu adama verdiği nufus cüzdanını iptal edecek, çünkü bu hareket ve tavırlar bir insanınkilere benzemiyor, daha değişik bir yaratık 4+5 daha 9. 30 kere olmaz desek ama toplasak 30+9 = 39. 1-2 kere demeyelim 1 kere yeter. 39+1 = 40. MHP nin 40. yılı kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yine mi yendik yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 80 dakka 10 kişi oynayıp yendik hem de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 hosgeldin harrykewell :) gs ye yakısan buyuk kaptan arda turan hakkındaki yorumların nedir? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 andre santos da fenerli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bizde taraftar futbolcuları dövüyo azarlıyo,gsdede futbolcular taraftarları dövüp azarlıyo.Yürü be ARDA kim tutar seni kapağıda atamadın bi avrupa takımına 2 sene sonra eskişehirsporda falan oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Zegna said: hosgeldin harrykewell :) gs ye yakısan buyuk kaptan arda turan hakkındaki yorumların nedir? hehe hoşbulduk zegnacım, arda turan için söylenmesi gerekenleri geçen sene söyledim, bir an önce satılmalı takımda arda turan var olduğu sürece ne oyun sistemi olabilir ne de futbolcular arasında iyi bir bağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar