Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Ben anlamadım bu işi. o kadar tvye reklam veriyolar haberler çıkıyo korsanla savaş cart curt yok şunlara ceza bunlara ceza. Hepsi mi hava civa bunların. Bugün tekin ozalite gittim işim vardı şöyle bi pc ekranından baktım adobeun cs5 serisi döşenmiş fln. Dedim ne kadar ödediniz bunlara toplamda. Adam bana ne ödemesi korsan kullanıyoruz biz dedi.Bi de tanıdık değilim bişey değilim öle çat diye söyleyiverdi korku fln da yok hiç. Hoşuma gitmedi değil ama benim kitabımda programdan gelir kazanıyosam para vermeliyim kazanmıyosam korsancıyım yazıyo. Bu da böyle bir anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 tekin ozalite bende o konuda çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oha firma kötülüyo (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bu durum tekin bey'in hiç hoşuna gitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bence her şekilde kitabında korsan yazmaması lazım. Para kazanmasan bile birikim elde ediyosun. Para kazanabiliten her dakika artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 adam misilleme yapıp okul kütüphanesinden aldığın kitabının kopyasını almaya çalışırken polislerle birlikte çıkagelicek dostum.. dişe diş, kana kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Adobe'a bildirin. %25 discount vardı bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Birikim bile olsa bi yazılıma amatör bile değilken 1000$ vermek bana az bişey kerizlik geliyo. 30 günlük trialları bile yetmez newbielikten apprenticeliğe geçmeye. neye discount ispikçiliğemi :D Bi de %25 olsa nolcak 1000 dolarlık ürün olsun 750 dolar gene kazık gene kazık. Ha parasını haketmiyomu mesela photoshop. Köküne kadar hakediyo. Param olsa her cs yenilendiğinde direk aynı gün yenilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 korsanla ilgili tr de yaptırım varmı?Mesela burdan açık açık korsan yazılım kullanıyorum desem başım belaya girermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 arkadaşlar size kötü bi haberim var, adobe adob diye okunmuyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oha hayır ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bunu atlatın daha başka haberlerim de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 nasi okunuyo ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 edob diye okunuyo benim bildiğim. adamlar videolarında fln da edob diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar