Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu sistem oyun oynatirmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar elimde bir sistem var donanimdanda pek anlamiyorum sizce bu sistem oyun oynatırmı oynatmaz ise nelerinin değişmesi gerekir?

Amd Phenom 8450 Triple Core Processor 2.1 Ghz (3 Çekirdek)
Asus m3a Anakart
2 gb ram
250 gb harddisk
Nvidia geforce 8800Gt Sonic 512 'lik ekran kartı ( 256 bitlik )
Mesaj tarihi:
daha güncel bir ekran kartı modifiyesi ile daha düzgün grafiklerle oynayabilirsin ama bu haliyle son çıkan oyunlarda -işlemci+ram fena değil gerçi ama-tüm özellikler açık halde oynamaya kalkarsan pc kasar
Mesaj tarihi:
Başka konu açmıyim dedim, eğer burdan yardımcı olabilirseniz sevinirim.

anakart: Biostar P4M900-M7 SE
işlemci: DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz
ekran kartı: nVIDIA GeForce 9800 GT
ram: 2 gb ddr2

bilgisayar tamamen WoW amaçlı alındı tee zamanında, ama şuan çok performans düşüklüğü hissediyorum. sanırım da anakrt eski model olduğundan parça bulunamıyo artık. buna daha yapılabilecek bişey var mıdır yoksa yeni baştan bir sistem mi yapmak lazım?

ilgilenenlere teşekkürler
Mesaj tarihi:
Ben de bu konuyu uplayayım bari,yeni konu açmaya gerek yok.Donanımhaber'den şöyle bir sistem tavsiyesi aldım:

AMD Phenom II 1090T --- nova
GIGABYTE 890FXA-UD7 --- nova
MUSHKIN Redline 1600MHz 4GB kit --- sanalmarketim
WD 1TB Caviar Black SATA III 6GB/s --- nova
POWERCOLOR HD5970 --- nova
AEROCOOL VS-9 9 Fan Yuvalı Kasa 700w OCZ SthealthxStream PSU --- sanalmarketim
LG E2240S-PN --- nova
Creative SBS A100 2+1 8w hoparlör --- netisparis

3500 tl tutuyor bu sistem.Sizce nasıl?Bu bütçeye daha iyi bir oyun bilgisayarı tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Mesaj tarihi:
Intel QuadCore 6600
2 x 2gb OCZ ReaperX 800mhz
Zotac 8800 GT AMPI 512mb VideoCard

Ben bu pc ile bugune kadar cikan butun oyunlari detail kismadan cok rahat oynadim sahsen. seninkindede cok sorun olmaz kanimca ram takviyesi ile rahatlarsin. 8800GT gayet performansli bir ekran karti.
Mesaj tarihi:
nası yani gta fln oynadın mı yada Cod MW2 1900 x 1280 fln? Oynatmaz o ekran kartı oynatıosa benim 9800 GT AMP'e küfrederim çünkü çözünürlüğü kısmadan güzel fps ile oynatmıyor
Mesaj tarihi:
Senin ekran kac inc bilemiyorum ama o kadar yuksek yaptigina gore 23den buyuk yada 22 benimki 19" 1440x900 gayet calistiriyor bugune kadar kismak durumda kaldigim bi oyun olmadi settlers 7 disinda.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

harddiskini yazar mısn, sistem güzel gibi ama hdd çok düşüc cacheli ve dolu ile sıkınt yaratıyodur belki

nasıl bakıcam ona bilemedim ben, everest'ten falan gözükmüyo sanırım.
  • Yeni Oluştur...