reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bunlardan herbirinin bayiliklerini almak ne kadar? acilacak olan yer izmirde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Burger 600 diye duymuştum bikaç sene önce... tamamen sallama olabilir ben olsam inanmam hatta o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 600 bine herşeyi veriyolar. sen sadece yönetiyosun orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 baska bir soru daha, su izmirde fuarin karsisindaki mcdonalds kendini ne kadar zamanda amorti etmistir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 750 yanlış hatırlamıyosam burger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yada taksimdeki ilk burger degilde istiklali inerken sagdaki 2. burger king de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Pazar araştırmasını bu şekilde yapıyorsan zaten amorti edemezsin bence o tükkanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 her türk genci bir kere bu işe girer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 strbux bayi vermez, kendi açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi ilerde iste bi bar acarım, istedigim muzik falan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 600 lira denkleştirdim bir burger açayım tarzıysa girilmez.yani hali hazırda ztn bu tarz işletmesi olan adamların başka yere açmaları daha mantıklı böyle paranın çöpe gitme riski var.sürüyle açılır sürüyle kapanır bu bayiler hep.1-2 tanesi ayakta kalır yer seçimi önemli o sermayelerle daha mantıklı işletmeler açılabilir yani ha birde evet paticiğe sormak iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 600 ytl sermaye ile 3 tane restorant açıp 1 mc den fazla para kazanırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 600 ytl sermaye ile 2 ay yemek yersin anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 burger k.d.v hariç 500k $ mış kaynak site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 1 2 yani zaten adamakıllı düşünen adam gider, bir tane yatırım bankasına veya market research yapanlara, sorar soruşturur en kötü. ciddi değil demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 600.000$ sermaye yeterli değil yalnız baya yanılıyorsunuz merkezi bir yerde olması lazım ve bk veya mcd'ı ikna etmeniz gerekiyor herkeze bayilik hakkı vermiyorlar 1 aylık mı ne eğitimi var + mekanı sizin tahsis etmeniz gerekiyor şartlarından biri de cadde üzerinde olması minimum m2'si de var şartlarda ayrıca mekanın kirası size ait (edit:evet kendimi tekrarladım ama atlanan ve en önemli olan nokta bu), elemanların maaşları da mekanın kirası minimum aylık 5.000$-10.000$ olarak düşün cadde üzerinde güzel yer + büyük mekan (tabi istanbul'a göre konuşuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Ben kendi yerimi açtıkdan sonra veririm size franchising. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 esas soru şu: Kazancın % kaçı işletme sahibinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ayrıca bildiğim kadarıyla 600k $ yetmiyor aynı zamanda bilmem kaç k dolar'da param war ulan zenginim ben demen gerekiyor bayilik alabilmen için. Yani 600k $ denkleştirdim bana bayilik verin deyinca al canım demiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yunusemre said: ayrıca bildiğim kadarıyla 600k $ yetmiyor aynı zamanda bilmem kaç k dolar'da param war ulan zenginim ben demen gerekiyor bayilik alabilmen için. Yani 600k $ denkleştirdim bana bayilik verin deyinca al canım demiyorlar bunu okuma ben 2 kelime ile özetleyeyim, teminat istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yunusemre said: ayrıca bildiğim kadarıyla 600k $ yetmiyor aynı zamanda bilmem kaç k dolar'da param war ulan zenginim ben demen gerekiyor bayilik alabilmen için. Yani 600k $ denkleştirdim bana bayilik verin deyinca al canım demiyorlar danaya girer gibi 60 kişide mcdonaldsa girse iyi olurmus biz hede hödö mezunlar platformu olarak paramızı denklestirdik mcdonalda giriyoz bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hah işte neydi o kelime diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sorumu cevaplayın hesap kitap yapcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 http://www.thefranchisemall.com/franchises/details/10059-0-Burger_King.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 %4.5 alıyomuş burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar