elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Seinfeld sevdiysen yine Larry David'den Curb Your Enthusiasm var. BMS önceliğin olsun, kısa sonuçta. Modern Family baya güzel diyorlardı izlemek nasip olmadı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Bizim Kiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 vaniLLe said: it's always sunny in philadelphia kimse FRIENDS dememiş mi yoksa ben mi göremedim? unutulmuşsa pes yani. en çok güldüğüm 3 dizi var. Friends, It's always sunny in philadelphia ve The Big Bang Theory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bella demiş friends'i. bu arada friends sevenler için two guys a girl and a pizza place, fraiser, cheers var. sitcom yani o tarz diziler, ötesi ilgi çekmez sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 mad about you da eski bir dizi oha çok eskiymiş be 1992 ahaha http://www.imdb.com/title/tt0103484/ 7 sezon oynamış bir de ben çok keyif alarak izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 BMS'i insanlar içinde bol karı olduğundan mı tavsiye ediyor, yoksa gerçekten gülüyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 tavsiye edilince izledim bir kaç bölüm bende, ama komedi değil ki bu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 absürd komediden hoslaniyosan bu ikisinde kahkaha garantisi veriyorum it's always sunny in philadelphia Curb Your Enthusiasm (özellikle bunu kesin izle seinfeild' in yapımcısı larry david oynuyo zaten başrolde, son sezonda seinfeild oyunculari falan da eklendi izlediğim en komik dizidir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yazıldı mı bilmiyorum ama "worst week" ve "that's '70s show" bu sene izlediğim ve favorilerim aralarına girenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Weeds iyidir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bone said: two guys a girl and a pizza place, . off çok iyiydi bu da ya. kızda çok güzeldi. daha sorna isminden pizza place atılmıştı. cnbc-e de ne izlerdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 geniş aile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 baya bir dizinin adı geçmiş.. söylenenlere ek olarak The Office (UK) ve absurd comedy seviyorsan Garth Marenghi's Darkplace tavsiye ediyorem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 arcane said: Bored to Death (BMS sevdiysen buna hiç başlama) Tavsiye için teşekkürler. Jason, Zach sevdiğim oyuncular zaten. İlk 1-2 bölüm biraz tutuk başlasa da devamı çok iyiydi. 2. sezonu da olucakmış hatta şaşırdım. Amerika'da pek rating alıcak bir dizi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bms komik lan nasıl komik değil abi? 1 gecede izledim tüm bölümleri suratımda malca bir gülüş bile vardı 1 gece boyunca bored to death e başlıyorum bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar