oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bir besiktaslı olarak bile her yönüyle begendiğim adam gene süper bir acıklama yapmıs ama gene biz sacmalamısız Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak özel maç öncesi Alex de Souza'dan ilgi çekici bir açıklama geldi. Brezilyalı futbolcu kendine ait internet sitesinde, "Açıkçası bu dostluk maçını ben anlayamadım. Benim bildiğim Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dostluk yok ki" ifadelerini kullandı. Yarım saat sonra ise bu ifade açıklamanın Türkçe versiyonundan kaldırılırken, Alex yanlış anlaşıldığına dair bir tekzip metni yayınladı. fbye tekzip yayınladı die suc atamıcam hangi takım olsa aynını yapacaktı cünkü "hangi taktik ile oynuyoruz tam anlayamadım" diyen mustafa izzet'de milli takımdan anında sutlanmıstı hissetigini yada dogrubildigini söylemek ne zmn gerceklesek anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bin beter geyiğini taraftarlar yapıyor. olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hatta cinsel içerikli imalar bile oluyor. nedir yani. adamın dediği normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 fairplay hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi adam kendisi twitterdan yeteri kadar duzeltti yanlış anlamayı. 3 kez falan soluorm bunu futbol bolumunde: neden herşeyi götünüzden anlamaya bu kadar kasıosunuz. http://www.tr.alex10.com.br/tr2/news/conteudo.asp?id=1984&categoria=Futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ah canim kiyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 zorla adamı kıvırttırtmışlar bide bu çok iyiyimiş oldun said: cünkü "hangi taktik ile oynuyoruz tam anlayamadım" diyen mustafa izzet'de milli takımdan anında sutlanmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 guiza tam bir jön gibi cıkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 reklam kokan hareketler, yok dostluk maçı yok kardeşlik maçı. hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 adamın kaldırılan yazısında yanlış anlayacak bişey yok ki. Haklı adam. Bizi bizden daha iyi tanıyor yani. Dostluk olduğuna mı inanıyosun bu takımlar arasında. Bi' hazırlık maçı yapılacak günlerdir konuşuluyor. Sahada kan gövdeyi götürmese bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dün aynısını dedim ya, fb-gs maçı var dedi arkadaş ne maçı lan dedim dostluk maçı dedi ne dostluğu lan fb-gs arasına dostluk mu var dedim aferin alex doğru söylemiş salkdsaşlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fikstürdeki ilk mac fb-gs olursa cok cılgın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 nedir bu ya futbolcuları günah keçisi ilan etme :p cıx cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Red said: guiza tam bir jön gibi cıkmıs ahhaha harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 west ham - milwall arasında hazırlık maçı olur mu mesela? olmaz. boca-river arasında da olmaz. gs-fb arasında da olmaz. thats the point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Maç kaçta? Kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Khelben said: west ham - milwall arasında hazırlık maçı olur mu mesela? olmaz. boca-river arasında da olmaz. gs-fb arasında da olmaz. thats the point. Bu biraz farklı bir durum ama...Bu maç bir ölçüde Almanya'da yaşayan gurbetçilere jest amacıyla yapılıyor,hazır iki takımda yurtdışında kamptayken hazırlanmış çok da büyütülmemesi gereken bir maç...Oradaki birçok insan belki ilk defa Galatasaray-Fenerbahçe maçı izleyebilecek... Hem lig öncesi ilgiyi yeniden futbola ve süper lige çekmesi açısından başarılı bir organizasyon... Eskiden TSYD kupası vardı sanki o neydi ki,adı değişmiş hali olduğunu farzet,adına da dostluk kupası demişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Maçı veriyor mu tv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 macı herhangi bir kanal veriyor mu -bide böle soralım belki bi bilen cıkar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 footbo yayınlıcak yazıyordu biyerlerde ama bulamıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ntvspor.net te yazıyordu o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ntv yayınlıyor diye biliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 futbol smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar