Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alex de souza gs-fb derbisi

oldun

Öne çıkan mesajlar

bir besiktaslı olarak bile her yönüyle begendiğim adam gene süper bir acıklama yapmıs ama gene biz sacmalamısız

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak özel maç öncesi Alex de Souza'dan ilgi çekici bir açıklama geldi. Brezilyalı futbolcu kendine ait internet sitesinde, "Açıkçası bu dostluk maçını ben anlayamadım. Benim bildiğim Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dostluk yok ki" ifadelerini kullandı. Yarım saat sonra ise bu ifade açıklamanın Türkçe versiyonundan kaldırılırken, Alex yanlış anlaşıldığına dair bir tekzip metni yayınladı.

fbye tekzip yayınladı die suc atamıcam hangi takım olsa aynını yapacaktı

cünkü "hangi taktik ile oynuyoruz tam anlayamadım" diyen mustafa izzet'de milli takımdan anında sutlanmıstı

hissetigini yada dogrubildigini söylemek ne zmn gerceklesek anlamadım gitti
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

west ham - milwall arasında hazırlık maçı olur mu mesela? olmaz. boca-river arasında da olmaz. gs-fb arasında da olmaz. thats the point.

Bu biraz farklı bir durum ama...Bu maç bir ölçüde Almanya'da yaşayan gurbetçilere jest amacıyla yapılıyor,hazır iki takımda yurtdışında kamptayken hazırlanmış çok da büyütülmemesi gereken bir maç...Oradaki birçok insan belki ilk defa Galatasaray-Fenerbahçe maçı izleyebilecek...
Hem lig öncesi ilgiyi yeniden futbola ve süper lige çekmesi açısından başarılı bir organizasyon...
Eskiden TSYD kupası vardı sanki o neydi ki,adı değişmiş hali olduğunu farzet,adına da dostluk kupası demişler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...