sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=unO5whIUF-M&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 vay be dedirtiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kim bilir neler yapıyo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 once maviye gidip sonra dönüp kırmızıya gittiğinde bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 papagan iyiymis liquid tension experimenti de ozlemisim yaf duyunca simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Cuce said: once maviye gidip sonra dönüp kırmızıya gittiğinde bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SNgprLrvMVY&feature=related haha süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 neler yapmıiştır bunları öğretmek için :( bende istiyorum papağan ama arkadaş pek önermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bi adamda bi papağan gördüm sokakta inanılmaz güzeldi çok güzel bi hayvan, gittim sahibine dedim bi tane almak istiyorum yurtdışına götüreceğim nasıl olur, adam çok ukala bi şekilde "hayatını bir kuşa adayabilirmisin" dedi uyuz oldum bye dedim gittim hep aklımdadır bi papağan almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar