Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Selam, Birden merak sardım bu oyuna, bir kaç sorum var soracak ondan sonra katılacam sanırım =). System req. sitesinde dediği gibi mi_? intel t2300 1.66gig 2gig ram. mobile intel 945GM express chipset familly 224MB zart zurt bir ekran kartım var. Denesem patlar mıyım? İnternet hızı ne kadar önemli? sooora, bu classlar için daha detaylı resimli mesimli hikayeli açıklama nerde bulurum? ( var ana sitesinde ama ben sizden istiyorum , onlar yanıltıcı olabiliyor) en makara class hangisi? Kaç karakter açabiliyorum hesap başına? order-dest ten de açabiliyor muyum aynı anda? Çok sevdiğiniz özellikler ne bu oyunla ilgili? PvP de kayıp kazanca var mı? Anladıgım kadarıyla PvP üstüne kurulmuş bu oyun, bize bir getirisi ( toprak kazanma vs ) gibi oyunu değiştiren getirileri ve götürüleri var mı? 1 haftalık adamda olsam nolifer olmasam WB ye girip 2 senelik adama meydan okuyabilir miyim? çok teşekkürler,
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 En makara class bana göre shaman ve squig herder. Aynı serverda dest ve order açamıyosun ilerde açabileceksin yeni bi patch ile. Oyunun en sevdiğim noktası pvp ile level alabilmek. RVR yapınca bölgeleri ele geçiriyosun 4 bölge ele geçirince düşmanın ana şehrine giriyosun işte ordada pvp yapıyosun sonundada set parçaları veriyo ödül olarak. Valla 2 senelik adam her türlü alır tabi bu classada bakıyo ha rvr de alırmı dersen tamamen senin ve 2 senelik adamın wb sine bağlı kim kime dum duma gidiyo zaten. İnternet hızı tabiki her mmorgta oldugu gibi önemli bu oyundada. bu arada 1vs1 oyunda hemen hemen hiç yok genelde senaryolarda(wow bg tarzı)takılıyosun ordada 12vs12 oluyor.rvr de artık Allah ne verdiyse 50vs50 bazen zerg vs zerg.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Alıntıya üşendim: Anca en düşük ayarda oynarsın ve buna rağmen hoş olmayabilir. Deneyip görmesi bedava gerçi. İnternet hızı önemsiz, ping önemli. Türkiye'deysen oynanılır ping oluyor, Avrupa'daysan daha iyi tabii. Classlar için hikayeli falan oyunla tutarlı birşey bulabileceğini sanmıyorum. youtube'dan video izleyebilirsin veya daha iyisi wardb.com'dan career buildera, abilitylere bak. En makara class Squig Herder. Hem Order hem dest olmuyor. Karakter limiti 8 veya 9. pvp odaklı olmasını ve warhammer evreninde geçmesini seviyorum. pvpde getiri götürü kayıp kazanç var da kayda değer şeyler değil. hep karakter gelişimi. WB'in kalanı senin gibi 1 haftalık adam değilse olur tabii niye olmasın eheh. bi sonraki yama son setler güncellenip çok sağlam şeyler olacağı için yeni başlayan adamla eski oyuncu arasındaki fark açılacak.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Asgard said: Aynı serverda dest ve order açamıyosun ilerde açabileceksin yeni bi patch ile. Caydılar, lafı geçmiyor.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Çok teşekkürler cevaplar için, Karakterler hakkında sorularım var hala ama, Shaman ve o squiq hoşuma gitti şahsen, çok biçimsizler :) talent gibi böyle büyüleri müyüleri gorebileceğim bir yer var mı karakterler için? İndirmeye başlıyorum, umarım iyi olur.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 olm bide bu shadow warrior cok mu ezik class ya :) okcu yakislikli diye onu sectiydim hemen sdfsdf fis bi char mi? olmadi yol yakinken deistireyim lvl 14flnim daha.
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 eğlenceli ama çokta iyi bi karakter deil şuan için eksikleri var.
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 range dps olarak bright wizard tank olarak-ironbreaker-kotbs healer olarak-archmage veya runepriest melee dps olarak-slayer solo karakter:witch hunter genelde bu classlar hakkında ağlayan gormedim tabi forumlarda belli bi sulugöz zümre her zaman vardır her şekilde ağlarlar ama sorunsuz karakterler hemen hemen.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 range dps -> engineer tank -> kotbs healer -> RP melee -> WL solo -> AM böyle de marjinal öneririm
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tank deyince ya ironbreaker ya chosen, kotbs filan açarsan başkasının keyfi için oynarsın ancak.
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 solo WH demişim AM olacaktı kusura bakmayın:D solo için AM aç bol bol küfür ye:)
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Download için bişi indirdim direk patcher açıldı? şimdi açık bırakıp yatıp zıbarıcamda dogru olan bu dimi? Başlamışken sorayım, white lion nasıldır ne yapar? shaman nasıldır ne yapar? bide şu knight var o nası?
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sen soruyorken bende araya bi marauder sıkıştırayım. Marauder açtım daha yeni henüz 34rank. nasıldır iyimidir ? fazlaca nerflenmiş die duyumlar aldım ama şuanki halininde gideri varmdır ?
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hemen yeni sorular -patiler nerede yogunluk olarak? Karakterler daha yavaş yavaş oluşuyor kafamda, da cozemedım hala bazılarını. Şimdi marauder şekil değiştirebiliyor biraz anladığım kadarıyla shaman ne yapıyor? videoda eciş bücüş bişi çıkarıp tokmaklıyordu o hakkaten var mı=) sora casterlar arasında ki temel farklar ne? sadece saldırı ve savunma buyulerımı var bu adamların yahu. yanı ne bıleyım ısık yakar, kurbagaya cevırır falan fılan yok mu? Knight of the hede hödö nasıldır? ilgimi çekti çok=) black guard mı,swordmaster mı knight hede mi? daha keyifli böyle silah ustası delikanlı alayına isyan? white lion bildiğin wow hunter mı? trialda hepsini denicem heralde pff :(
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Abi genel olarak chosen çok op bi class.1.3.6 'da Black Guard'da bu yönde ilerliyor.hiç o şöyle bu böyle deme.Aç ve Ravage spamlamanın tadına var.Maranın mutasyon geçiren kolları combat anında kullanılmıyor işlevsel olarak.Zamanında mara nın aoe si opdu şimdi debuffing olarak buffladılar. Genel olarak charların hepsi iyidir ama evlilik hiç op bi class değil.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 en iyi yardıran tank order'da ironbreaker, dest'te chosen. knight görüntü olarak mükemmel ama onun dışında aurası için takıma alınan bir sınıf sadece.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sanırım kararımı SW veya WL dan kullanıcam, zaten order-pati daha fazlaymış patilerin bulundugu serverda. Sonra başka yerde squiq falan açarım makarasına.
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 valla şu class op bu class op diye karar verme neyden hoşlanıyosan oyna ben bu oyunu releaseten beri oynuyorum chosenim var sw lar sinek ısırığı gibi vuruyolardı ama şuan diğer accountumla sw oynuyorum ve acayip zevk alıyorum
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 SM DPS olarak IB'dan iyi. SW ile WL oynanış çok farklı. En azından 10 rank oynayıp karar vermeni tavsiye ederim. İkisi de bir sonraki yamada bufflanacak.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 vallahi SW açtım şimdi, keyif alıyorum fekat -fanım çalışmaya başlamadı bile? bundan daha kotu bı aletle eve oynamıslıgım var orta grafik + kalabalık bır grup ıle. Neden bu kadar zorlanıyorum ve grafik falan açamıyorum? Yanı tamam texturelar kotu gozuksun ama hızlı aksın yahu oyun bu nıe bu kadar kasıor? fanım calısmıyor bıle, alet zorlanmıyor nedense?
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sureklı glıcthler goruyoum ekranımda =( alt tab yapınca duzelıyor da 5 dakkaya yenıden gelıyor, tam download etmedıgım ıcın mı acep?
Öne çıkan mesajlar