elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Tamamen erkeklere yönelik, günlük update edilecek bir sitede size hitap eden neler olabilir? atıyorum, arabalar, kızlar, saatler, spor haberleri, fitness, moda, parfümler vs vs vs
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Hepsi olur da yazarların konusuna hakim olması lazım misal yahoo yapıyor öyle, belirli kategoride ilginç blog yazılarını derliyor falan.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Rynza said: :)-D ;) sddfşlsdflşds mesaj alındı mı?
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 elektronik eşyalar da eklenebilir.. gadget tarzı şeyler falan.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 arabada çalmalık en son şarkılar bir de tiz sesli apaçi hitleri
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 spor, sex, tatil, lifestyle, araba, futbol
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ego tatmini verecek başka şey yok zaten.. araba karı-kız parfüm fitness şu 4 ü bile yeter
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o var da başka günlük takip etmenizi sağlayacak neler olabilir. gadget dışında. bir de salak yorumlar dışında.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 erken bosalmaya kesin çözümler
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 erkeğin cinsel kimliğine dair, günlük takip edeceği bir içerik yoktur ki yav. yani erkek hatun gibi değil o konuda. biz günlük haber falan takip ederiz işte. maçlara bakarız. elektronik falan.. onun dışında saat önemlidir misal ama bir hatunun her gün dönüp dolaşıp bakacağı takı gibi biz devamlı saat bakmayız =P
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bakan var mı lan yoksa? çabuk söylesin.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 illa cinsel içerik değil ki zaten güncellenen spor haberlerinden, yeni ürünlere, vs vs herşey olabilir diye geldi benim aklıma.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 elaidi said: illa cinsel içerik değil ki zaten gay?
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Arabalar, teknoloji, moda, genel olarak spor(extremde olsa tam süfer olar), Hobi köşeleri olabilir mesela bigün balıkçılıkla alakalı bi gün marangozluk gibi, her erkeğin bi alet çantası olmalı bence afasd başka neler olar iş dünyasıyla alakalı küçük haberler olabilir. Aklıma gelenler bunlar
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 elaidi said: illa cinsel içerik değil ki zaten ... "cinsel içerik" demedim ki zaten. "cinsel kimlik" dedim. yani erkek kimliğine göre günlük içerik olmaz gibisinden.. misal nerd adama bilgisayarla ilgili.. futbolu seven adama maç sonuçları, yorumları vs.. ama bu örneklerde ön planda olan erkek kimliği değil. nerd kimliği, futbolsever kimliği gibi gibi gibi...
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben yanlış anlamışım pardon. nerd'lere falan yönelik değil olmicak pek site. hobi olayı güzel evet teşekkür ederim.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tatar ramazan'a da mesajlar arasındaki komikliklerinden dolayı teşekkür ederiz tabi.
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 sitenin nasıl bir kitleye hitap etmesini istediğine göre değişir ama ne gibi başlıklar olabileceği. türkiye'deki belli yaş grubu erkeklerin çoğu oyun oynar mesela, ama sen nerd içeriği olmasını istemediğinden oyun içeriği koymak istemeyebilirsin.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 elaidi said: tatar ramazan'a da mesajlar arasındaki komikliklerinden dolayı teşekkür ederiz tabi. JSADJAJSD
Öne çıkan mesajlar