Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lostland'in uber sitesi

mixser

Öne çıkan mesajlar

said:
rexx, 13 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş ki:
Deltree nin verdiği emeğe lafım yok ama site tasarımı ile uğraşan $ahıs biras akıllı ama bi o kadar da aptal gibi geldi bana.Eagames'ten başka site bulamadınmı çalacak :) + ıstersenız sıtenıze uyqun banner hazırlıyabılırım...

Siteyi baştan aşşa Deltree yaptı eagames ten o yuvarlak ve etrafındaki efek ten yararlanmışta olabilir.Sonuç olarak ortaya çok güsel bişiy çıktı.[İsteyen istedigi gibi yorumlasın (Havlasın) ][signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

Yok kızdıgım şey millet görüşlerini söler biz söleyince ya seviyesiz oluyoruz peki soruyorum o topic açmak işte bakın çalıntı site demek ne kadar seviyeli bi davranış onu merak ettim madem benim dedigim seviyesiz ? Sormak lasım arkadaslara[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topic da doğru bir davranış olmayabilir ama sen bir yerde yöneticilik yapıyorsan orayı temsil ediyor olmalısın. Normal bir kişiden daha fazla sorumluluğun olmalı, çünkü bir kurumun ismini taşıyorsun. Eğer işinizde ciddiyseniz bu hepiniz için geçerli tabii. Burada bağımsız biri ters bir hareket yapsa "ne seviyesiz adammış" denilir geçilir, ama sen veya başka bir kurumun başka bir yöneticisi benzer tavır sergilerse "havlamak" gibi tanımlar kullanırsa "şuna bak bu adam böyleyse serverı nasıldır kim bilir, hiç bulaşmayayım en iyisi" denir. Bu sorumluluğu kaldıracak kişi olması lazım yöneticinin. O yapıyorsa ben de yaparım mantığının nelere götürdüğünü gördük hep beraber şu ana kadar..[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu site için 0 siteden daha fazla uraşmıştır extreme ona yaptıgınız saygısızlıktır. ayrıca genor ne oldu bu cevabı vermenızı beklemezdım. işlevi güzel dizaynı guzel yalnış düşünüyorsunuz beyler.[signature][hline]Lost Land Owner .
www.Lostland.gen.tr
www.sphereturk.com
Bilge Adam Bilgi Teknolojileri
Mcp [ Microsoft ] System Eng.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 13 Ağustos 2004 17:51 tarihinde demiş ki:
bi eşşek benim asp'sini design'i kendim yaptım şimdi bi daha yapıyorum bu sefer php de :) insan yeterki istesin sınır mınır hikaye

(o design i istemiştim vermemişti ext. allahtan alamamışım :)

Bu arada hasan ben sana bunu soylemıştım sen yalnıiş hatırlıyorsun ayrıca beklemezdım senden kardeş biliyorsun kı o adam birşeyler yapan bır adam boyle demen benı pek sevindirmedi.[signature][hline]Lost Land Owner .
www.Lostland.gen.tr
www.sphereturk.com
Bilge Adam Bilgi Teknolojileri
Mcp [ Microsoft ] System Eng.
Sosyal ağlarda paylaş

Xheana,
Kardeşim ben zaten kotu bişey soylemedimi,dedimki bu olanları gorunce yıkıldım dedim cunku bir kişinin boyle bir olaya karısması hakikaten uzucu.Baktım sonra olay polimige donusuyor ne yapıcagımı anlıyamadım.Hasan abimide sanada hem sevgim hem saygım var.Seni seviyorum cnm :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xheana, 14 Ağustos 2004 02:38 tarihinde demiş ki:
Bu site için 0 siteden daha fazla uraşmıştır extreme ona yaptıgınız saygısızlıktır. ayrıca genor ne oldu bu cevabı vermenızı beklemezdım. işlevi güzel dizaynı guzel yalnış düşünüyorsunuz beyler.

yuh be yarıldım, bize "extreme süper bir site yapıyor, türkiyede böyle site yok." falan diyordun, ne demek 0 siteden daha fazla uğraşmıştır? extreme o kadar grafiği yapabilirmi? yapamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...