DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: rexx, 13 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş ki: Deltree nin verdiği emeğe lafım yok ama site tasarımı ile uğraşan $ahıs biras akıllı ama bi o kadar da aptal gibi geldi bana.Eagames'ten başka site bulamadınmı çalacak :) + ıstersenız sıtenıze uyqun banner hazırlıyabılırım... Siteyi baştan aşşa Deltree yaptı eagames ten o yuvarlak ve etrafındaki efek ten yararlanmışta olabilir.Sonuç olarak ortaya çok güsel bişiy çıktı.[İsteyen istedigi gibi yorumlasın (Havlasın) ][signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Helal olsun, seviyeni o kadar güzel ortaya koydun ki... Eh böyle konuşan birinin serverındaki seviyeden de serverının kendisinden de ne kadar hayır gelir gösterdin buradaki potansiyel üyelerine.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Arkadasım siteyi ben yapmadım kesin bişiyde söliyemem ortaya güsel bişiy çıktıgını söledim isteyende havlasın dedim buradaki seviyesizlik nedir?[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bu konuda kitlenir eeheh herhalde dünyadaki en çok kilit atılan forum burasıdır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Yok kızdıgım şey millet görüşlerini söler biz söleyince ya seviyesiz oluyoruz peki soruyorum o topic açmak işte bakın çalıntı site demek ne kadar seviyeli bi davranış onu merak ettim madem benim dedigim seviyesiz ? Sormak lasım arkadaslara[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Kapatın bitsin bence yazık gunah beynınızı yoruyorsunuz..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bu topic da doğru bir davranış olmayabilir ama sen bir yerde yöneticilik yapıyorsan orayı temsil ediyor olmalısın. Normal bir kişiden daha fazla sorumluluğun olmalı, çünkü bir kurumun ismini taşıyorsun. Eğer işinizde ciddiyseniz bu hepiniz için geçerli tabii. Burada bağımsız biri ters bir hareket yapsa "ne seviyesiz adammış" denilir geçilir, ama sen veya başka bir kurumun başka bir yöneticisi benzer tavır sergilerse "havlamak" gibi tanımlar kullanırsa "şuna bak bu adam böyleyse serverı nasıldır kim bilir, hiç bulaşmayayım en iyisi" denir. Bu sorumluluğu kaldıracak kişi olması lazım yöneticinin. O yapıyorsa ben de yaparım mantığının nelere götürdüğünü gördük hep beraber şu ana kadar..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yok Babz o Mu onlaynda kendinden ufakları kesen GRAL DI BAP :) ülen be mu da azmı kestin beni :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bu site için 0 siteden daha fazla uraşmıştır extreme ona yaptıgınız saygısızlıktır. ayrıca genor ne oldu bu cevabı vermenızı beklemezdım. işlevi güzel dizaynı guzel yalnış düşünüyorsunuz beyler.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: TheCoder, 13 Ağustos 2004 17:51 tarihinde demiş ki: bi eşşek benim asp'sini design'i kendim yaptım şimdi bi daha yapıyorum bu sefer php de :) insan yeterki istesin sınır mınır hikaye (o design i istemiştim vermemişti ext. allahtan alamamışım :) Bu arada hasan ben sana bunu soylemıştım sen yalnıiş hatırlıyorsun ayrıca beklemezdım senden kardeş biliyorsun kı o adam birşeyler yapan bır adam boyle demen benı pek sevindirmedi.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ya bakın beyler prof bi uo sitesi sadece template ten ibaret olmaz bunun asp şekilde kodlanışı olur php şeklinde kodlanışı olur zaten asıl emek sitenin görünmiyen tarafında yatar...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Xheana, Kardeşim ben zaten kotu bişey soylemedimi,dedimki bu olanları gorunce yıkıldım dedim cunku bir kişinin boyle bir olaya karısması hakikaten uzucu.Baktım sonra olay polimige donusuyor ne yapıcagımı anlıyamadım.Hasan abimide sanada hem sevgim hem saygım var.Seni seviyorum cnm :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Site konusunda çok sağlam ar-ge (Araştırma-Geliştirme ==> Arakla - Getir) yapmışlar.[signature][hline]Kyrnn Online - Owner, Lead Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: xheana, 14 Ağustos 2004 02:38 tarihinde demiş ki: Bu site için 0 siteden daha fazla uraşmıştır extreme ona yaptıgınız saygısızlıktır. ayrıca genor ne oldu bu cevabı vermenızı beklemezdım. işlevi güzel dizaynı guzel yalnış düşünüyorsunuz beyler. yuh be yarıldım, bize "extreme süper bir site yapıyor, türkiyede böyle site yok." falan diyordun, ne demek 0 siteden daha fazla uğraşmıştır? extreme o kadar grafiği yapabilirmi? yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar