Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lostland'in uber sitesi

mixser

Öne çıkan mesajlar

mixer kendimi kandırıyorum bu kadarınıda yapamazlar die sende anlamadın beni ama neise :)

Herşeyi çalabilirsin ruhumu asla. Ahehuae[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle insanlar bu işlerli yaparlar sonra burda onurlu takılırlar..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

Deltree nin verdiği emeğe lafım yok ama site tasarımı ile uğraşan $ahıs biras akıllı ama bi o kadar da aptal gibi geldi bana.Eagames'ten başka site bulamadınmı çalacak :) + ıstersenız sıtenıze uyqun banner hazırlıyabılırım...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Sosyal ağlarda paylaş

template free olduğu sürece hiç bişey demeye hakkınız yok adam istediğini yapar o template in

bende www.freewebtemplates.com dan alıp editleyip güzel siteler yapıyorum ama sürmüyorum onları nete kendi yaratıcılığımı geliştiriyorum onların sayesinde
tabi

http://dynamicdrive.com da cok yardımcı oluyor

free olduğu sürece hiçbir şey demeye hakkınız yok[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Sosyal ağlarda paylaş

Free temp. nedir?
Free temp dizaynı hazır , içeriği yazılması gereken "bedava site tasarımı"dır. Yani dizayn zaten yapılmıştır. İçerik by yazsa anlarım ama Designed by yazarsa aldığı free templete sitesine nankörlük etmiş , egosunu tatmiş olmuş olur.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...