Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Sensible, 13 Ağustos 2004 21:52 tarihinde demiş ki: hatta hibler hergün alsın :D Saat başı 1 level free alsın istersen :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yok level 50 rr13 başlasın hibler yada oynamasın onlar mythic oyar töbe[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ayyy ammaaaan iyice b*kunu çıkarttılar ne anlamı kaldı oyunun allah askına direk herkes 50 yapsın yormasınlar allahım ya oyy ..[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ne anlamı kaldı değil. Herkes 7/24 DaoC oynayacak diye birşey yok. Bazı insanlar günde 1-2 saat girebiliyorlar. Sence onların da RvRyi tatma hakları yok mu?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 o kişiler hala rvr tadamıyor :( anca artifactleri tadıyor[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 e tamam işte 50 chr versinler kimse dert cekmesin :P[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 o zaman sizi counter strike a alalım zira mmorpg böyledir uğraşmak zorundasın bişey için deathmach değilki bu[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Level 50'yi isteseler çok daha kolaylaştırırlardı daha önceden. Artifact levellama işinide kolaylaştırsalar iyi olur. Çok insan var günde 1-2 saat oynayabilen ve tüm bunları kasamadığı için oyunu bırakan. Geçte olsa Mythic bişilerin farkına varıyor. Aslında farkına varmıyor, WoW gümbür gümbür geliyor diye stratejik bazı patchler çıkarıyor. Eminimki Catacombs expansion packle gelencek yeni classlarla millet 1 kez daha oyunun başına bağlanacak. Tabi WoW bekleneni vermezse (benim için RvR açısından) DAOC en iyi olmayı sürdürecek (benim gözümde).[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 WoW farklı bir tat olacak bence Daoc playerı daoc ta kalacak[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ToA olduu sürece mythic istedigini yapsın eskisi gibi olmaz oyun[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Evet TOA bitirdi olayı. Keşke bi server açsalar o serverda sadece TOA öncesini isteyenelr oynasa. Ben oraya giderdim. Bide eski Emain vs. olacak.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ha ayrıca konuştuum herkes DAOCtan baymış durumda kimse oynamak istemiyo (yabancı insanlar) iyice reazalet oldu vs vs gibi seyler söyleniyo sürekli.. sanmıyorum ben 6-9 ay arasında DAOC oyuncularının sayılarının aynı seviyede kalacagını.. cunku oyunda new playerlar hiçbişey yapamaz haldeler şu anda .. level kasan yok exp grupları yok.. herkes PL cekiyo itemler ıvır zıvır main chrlarında hazır halde.. yani herkes aynı tayfayla beraberce oynayacaklar ki buda bi yerden sonra acayip bayıcak.. bence..[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ben eskiden oynardım. Level atlamak çok zevkli bir olaydı, bir karakter açar lvl 10-15de bırakır yenisin açardım=) Şimdi lvl 1den duruma göre 20-30'a kadar sololamak yada pl yemek çok bayıyor.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Proxa, 13 Ağustos 2004 23:17 tarihinde demiş ki: o zaman sizi counter strike a alalım zira mmorpg böyledir uğraşmak zorundasın bişey için deathmach değilki bu bu lafi ettiin adam durlag yanniz dikkat edelim eheh adam daoc hayati boyunca char kasti nsfgksj[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Durlag ole guzel yazmissinki eline saglik vallah.. E o zaman bana neden aldirdin bu oyunu :)[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Butun böle dusuneneler goa ya email atsin:-P[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar