Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çukurca'da 6 Şehit

Tenekeadam

Öne çıkan mesajlar

Hadi bütün ülkede sağlayamıyoruz, birliklerin etrafında da mı sağlayamıyoruz?

Tayyip çıkmış daha 12 eylül için şov yapıyor grup toplantısı. Ağlıyor falan. Bir gün bir şehit için gözünden yalanda olsa bir damla yaş dökülsün görelim.

Gazze Türkiye için İstanbulsa, hakkari neresidir sayın başbakan?
Sosyal ağlarda paylaş

"heronları düşürün" diyen üstteğmen haberi çıkınca da böyle coşkuyla topikler açsanız ya? reel politikte çakma muhalefet yaparak, daha fazla silahlı tedbir alarak terörü bitiremeyeceğinizi ne zaman göreceksiniz çok merak ediyorum. hayır genelkurmayından muhalefet partilerine kadar (mhp hariç) herkes bunun farkında da bi siz göremediniz.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

"heronları düşürün" diyen üstteğmen haberi çıkınca da böyle coşkuyla topikler açsanız ya? reel politikte çakma muhalefet yaparak, daha fazla silahlı tedbir alarak terörü bitiremeyeceğinizi ne zaman göreceksiniz çok merak ediyorum. hayır genelkurmayından muhalefet partilerine kadar (mhp hariç) herkes bunun farkında da bi siz göremediniz.

http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS/GP_728530

adam telefon konuşmasını f-4 le uçarken yapmış o derece fantastik hava üstteğmenmiş bu adam. konuşma ankara da bulunan ankesörlü telefondan ankara da bulunan bir cep telefonuna yapılmış. ama diğer kişi o tarih ve saatlerde napolideymiş. ama ERKE-Teleportasyon aracını kullandığı için bi gidip gelmiş görüşme öncesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım ordunun içinde bu tarz vatan hainleri varsa bile bunun benim açtığım terör başlığı ile ne ilgisi var?

Hem suçu kanıtlanmamış insanları gazete manşetleriyle idam etmek, yıllarca hapiste tutup hakkında delil toplamaya çalışmak, sizin desteklediğiniz zihniyetin yöntemidir.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu soruşturulmasını ilker başbuğ istemiş te 3 sene önce. sonra yok yetki ihtilafı yok bilmemne bildiğin 3 yıl boyunca örtbas edilmiş. bugün gazetesi haber yapmasa hiç bilemicez, kimbilir böyle kaç olay var.

ahmet zeki üçok da sahte çürük raporu davasında tutuklu ayriyeten. çok sağlam bi referans seçmiş gazeteport =)

edit: şu alakası var, bu basbaya "pis" bi savaş. ordunun içinde de savaşın sürmesini destekleyecek zihniyette insanlar var, bu insanlar pkknın tamamen bitirilmesini engellemeye dahi çalışabilirler.

daha genel çerçevede bakarsan, pkk'nın ortaya çıkışında ve hala da aktif olmasında über devletimizin birçok uygulamasının da dolaylı veya dolaysız "katkısı" olmuştur.

varmak istediğim nokta şu, devlet kirli oynamayı bırakmadan, pkk da terörü bırakmaz. devletin kiriyle uğraşmak da "terörle mücadele"nin bir parçası olmalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

tabi canım askeri savcılık da zaten boşuna soruşturma açmış olayla ilgili, ilker başbuğ da keklenmiş muhtemelen. hala resmi bi açıklama yapılmamasını manidar bulmuyosanız bişey diyemiyorum.

sir

mit bi konuşma yakalıyor. bu konuşmanın bir yerinde fırat ismi geçiyor. ve sadece ve sadece "komutanım" kelimesi kullanılıyor. kara kuvvetleri komutanlığı savcılığı soruşturmayı yönetiyor ilk başta ve "fırat" isimli tüm personelin listesi çıkarılıyor. ses benzerliği olduğu için hava kuvvetleri komutanlığında görevli bir üst teğmen dahil oluyor olaya. bunu araştırmak için görevsizlik kararı veriliyor ve dolayısıyla dosya hava kuvvetlerine gidiyor. oranın savcısı soruşturmayı devam ettiriyor. bu üstteğmenın evi, arabası aranıyor kendisi ve yakınları hakkında dinleme kararı çıkarılıyor. suçlu olabileceği şüphesiyle tutuklanıyor. ama delil bulmak adına yapılan herşey adamın suçsuz olduğunu kanıtlıyor.

kısacası ortada atılan bir bok ve temizlemesi yıllar sürüyor ve halen günümüzde olay oluyor.

mit'in sadece telefon konuşmasını tespit etmesine rağmen gazetelerde mit'in her haltı kendi bulduğu belirtiliyor insanlar itham ediliyor. halbuki soruşturmayı yapan askeri savcılık ve suçlu olduğu düşüncesiyle yapılan her delil toplama çalışması adamın suçsuz olduğunu ispat ediyor.

Semiha Yankı dan geliyor

nefretim tükenmez gibi
bok atmak bir dakika
soruşturma bir yıl sürer
sıvamak bir dakika

lalalalalalala
Sosyal ağlarda paylaş

ahah daha YAŞ kararları bu anayasa değişikliği geçerse yargıya gidebilecek. asker kendi personelini sivil savcıya emanet etmiyo ki? hangi yönetim neresinden tutup temizleyecek?

ha temizleniyo tabi devletin çeşitli birimlerinden, ona da itirazlar hazır "vatanseverler suç işler mi, bu adamlar sanık olur mu" diye yaygara sürüyo.

mani, adam suçsuzsa niye beraat yok? neden soruşturma derinleştirilmemiş ve o konuşmayı yapanların kim olduğu bulunmamış? sonuçta verdiğin haberde de yazıyo: o konuşmayı yapanların "kim olduğu bilinmiyo". ordu mensubu olma ihtimalleri mevcut, MİT de gerizekalı değilse yani.

yok kahvedeki adamı dinlemişlerdir belki, heronları düşürme muhabbeti yapılıyodur ortamda.

her türlü ciddi iddiada ekran karşısına geçip parmak sallayan, yok bu borudur, bu kağıt parçasıdır diyen ilker başbuğ neden 6 gündür sessiz? şimdiye kadarki en vahim iddialardan biri bu sonuçta, ortada açılmış ama tamamlanmamış bir soruşturma da var.
Sosyal ağlarda paylaş

delil mi yaratılsın ?

sir , soruşturma dediğin delille yürütülür. ortada duran deliller sadece ve sadece ses benzerliği üzerine hava üstteğmen e uzanıyor. adam tutuklanıyor, soruşturuluyor, dinleniyor ve sonuç 0. çıkan her delil adamı masum kılıyor.

ortada somut delil olmadan nasıl soruşturulsun , kimler sorgulansın. haliyle soruşturma sonuçsuz kalıyor. ne yapacaklar tek tek personeli sorguya mı çekecekler ? yok böyle birşey kusura bakma. ayrıca ortada düşürülmüş bir heron yok. düşen 1 heron var galiba o da motor arızası yüzünden düşmüş ve bundan alakasız.

yani benle sen ankesörlü telefondan konuşsak ve iftiralarla dolu plan yapsak demek ki tüm meleketi soruşturmaya aldırabilecez. bu mu ?

evet iddialar çok vahim. ama iddia sonuçta. ortaya somut delil konsun eyvallah. kimse demiyor ki kendi heronlarımızı düşürelim, pkklılar kayıp veriyor diye operasyon durduralım. Ama her iddianın sonunda illa TSK dan birileri mahkum olacaksa ve bu böyle görülüyorsa ozaman kilit vurulsun bu orduya. böyle bir düzene geldiysek boşuna konuşuyoruz çünkü ortada TSK nın varlığından rahatsız olanlar var demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamlarla diyalog miyalog olmaz artık, iş iyice nefrete bindi. İnsanların dağa çıkmasına yol açan koşullar tedavi edilsin ama dağdakilere karşı silahtan aşağı çözüm Türkiye için askeri bir başarısızlık olur. Eğer bu mücadele tarihe Kürtler'in Türkiye üzerinde üstünlük sağlaması olarak geçerse bu ülkeyle tüm alakamı keserim, gider başka bir millete dahil olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi şekilde adamların kökü kurutulur istenilse. Süikastle bile yapsan kurutursun genede yani istersen. tabi sen ben istersem değil derin devlet isterse.

bir de pkklı teröristlerden bahsetmiyorum ben bdpdeki insanlardan bahsediyorum. onlar için mi konuştun cezaevinde süründüler fln diye anlamadım :/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...