Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere hakkında herşey

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Vize hariç,

-Buraya git,burayı gör.
-Şurada yemek ye,şurada iç.
-Şuradan alışveriş yap[ehe adresim belli bile gerçi ]
-Şu yolları kullan,şurada bulunma...

Kısaca HER türlü tavsiyenizi bekliyorum efenim :]

Teşekkürler...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

LONDRA'ya gidersen Draven i gör :) o yeter ayrıca 2 saat uzaklıkta bi şehir var Hastings diye limana karşı büfe gibi bi cheeseburgerci var kolum kadar peynir koyuyor ve soğan'ı kavurup servis yapıyor cheeseburger içinde çok güzeldir.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

hee bizim draven londrada okuo o :) eheh ben niye cevaplıyorum ki adam gelsin kendi cevaplasın bu arada ciddi tavsiye ediyorum bak ... 2 saat uzaklıkta Hastings diye bi liman şehri var bi eleman var sahil yolunda yazları açıyordu.. cheseburgerci büfecik :) nasip olurda gidersen hayvanımsı peynir ve soğan kavurmaları ile bi ye de bizi hatırla :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

southwark estate

burada kalacağım :P

minimap.com dan bakabilitem varmış ama...

nereden nereyi nasıl çıkaracağım bilmiyorum be :]
adamların herşeyi ters,arabaları,yolları felan...
ehe

Kanunlar vsler hakkındada tavsiye alınır hani..Gittiğimiz ülkede,"Sakız çiğnerken kaldırımda yürümek" diye bir ceza olur molur..mazallah,yeriz cezayı...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]

//ekleme:
İklim nasıl peki? Nasıldır iklimi??

Bir adet 300 kağıt bayılıp,Bisiklet alıp,öyle gezeyim diyorum[ehe nasılsa günde 200km pedallayabilirim]

Gidiş nedenim confidential :P

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 24 Temmuz 2004 06:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sidmouth'a kesin git, hastası olursun..
bi de Exeter (Exmouth muydu yoksa) var, izmir gibi.. Sakin, temiz, güzel, hasta bir yer..

yazın 3 gün yağmur yağar 3 gün güneş açar 3 gün yağmur yağar 3 gün güneş açar. bir yağmurluk al, ayrıca tşört felan götür.

orda abuk sabuk cezalar yok merak etme.

istediğin yerde yemek ye, ama mcdonalds'a gidince mutlaka colana buz koydur, türkiyede soğuk kolaya buz koyuyorlar, ama orda sıcak olduğundan buz koyuyorlar.

Londra'da Madam Tusso (bal mumu heykeller var ya) müzesine git, yanında dijital kamera götür bol bol resim çek.
Big ben'e ve Thames nehrine git, ben gidemedim içimde kaldı.
Gittiğim zaman Londrada Sega Land gibi biryer görmüştüm de kapanmıştır orası, Sega iflas etmiştir herhalde.

ingiltereden bir sürü katalog felan getirmiştim de bulamıyorum şimdi..
sen plymouth, exeter, exmouth, sidmouth, londra turu at,
hayal edeceğinden zevkli günlerin geçer.. :)[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

brighton a ugra, londra dan trenle 1 saat falan. orda palace pier var hos baya. soylenenler disinda londra da gerci sega land kapanmis demis bonecrusher ama onun en ustunde rock museum vardi eskiden, bal mumu rock dunyasi iste hostu baya .. piccadily de donerciler vardi yanyana 2 tane falan onlara ugra, hard rock cafe de guzeldi.

imkanın varsa mutlaka dublin e git. ben gidemedim, bilmiorm gerci ama 'ruhu olan' sehirlerden biridir hakkında yazılanlara göre. james joyce oku hatta gitmeden biraz, dubline ugramadan gecmessin :)
Sosyal ağlarda paylaş

iklimin yağmurlu olması çok cins geldi : Burada ayda bir kere yağmura tahammül edemiyorum ben.
Bisiklet konusunda kimsenin dediği birşey gözüme çarpmadı.
Trafik tersten akıyor ama pek sorun değil o kadar :p
Birde,müzelerin hangi yerlerde,hangi şehirlerde olduğunu yazabilirseniz çok sevindirik olucam.Malum,tek tek navigasyonla halledicem herşeyi :]
Sosyal ağlarda paylaş

iskoçyaya gidersen bi de gayda al
bol bol çalayım evde..

eh 5-6 sene önce gittim çok net hatırlamıyorum..
hatırladığım müze tusso var..
bi de şahane bi hayvanat bahçesi vardı... onun da katalogunu bulamadım..
eh işte dediğimiz exeter, plymouth felan oraları günübirlik gezersen ilginç müzeler parklar felan var..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...