Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opel'de indirim...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

bayilerden araba alırken ztn indirebildikleri kadar indiriyor satış elemanları.hani direk tamam aldık bitti diye cıkmayıp muabbet edince ben daha indirmeyenini görmedim ztn belli bi yere kadar indiriyor hepsi

ama yukardan extra tanıdık varsa az bişi daha yardımcı olur

ben 2 sene önce audi bayisine girmiştim.dedim bizim audimiz vardı tekrar alıcam falan filan.tamam audisi olanlara %10 indirimimiz var dedi direk mesela ahha
Sosyal ağlarda paylaş

Bayiler şu anda Corsa 1.3 CDTI 75 HP'yi 33900 TL ye kadar indiriyorlar. Hani evde şu anda Astra 1.6 var o duracak, ben işe gidip gelirken kullanacağım. Ben aracı değiştireceğim zaman ya da yeni araç alacağım zaman Astra satılacak ve Corsa'yı bizimkilere vereceğim. Şimdi aracın 90 HP'si de var fakat ortalama yakıt tüketiminde 100 KM'de 0.5 lt fark var. Yani depo başına 15 TL farkediyor hemen hemen. Fakat 75 HP'yi kasa kaldırmıyor diye duydum. O yüzden biraz kararsız kaldım 75 HP ile 90 HP arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Opel Corsa 1.3 CDTI 90 HP 6 ileri vites'te karar kıldım. Arabanın bayıp durmasını istemiyorum. Zaten özel koşullarda düz yolda falan 0.5 farkediyor. 75 HP nin zorlandığı zaman vites düşürdüğünüzü ve motora abandığınızı düşündüğünüzde istanbul trafiğinde çok bişi farketmeyeceği için bana 90 HP almak gayet mantıklı geldi.

Şimdi bir sorum olacak. 0 arabalarda rodaj yapmak zorundamıyız hala yoksa yapılmıyor mu artık? Yapılıyorsa da nasıl yapacağız?
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler said:

Opel Corsa 1.3 CDTI 90 HP 6 ileri vites'te karar kıldım. Arabanın bayıp durmasını istemiyorum. Zaten özel koşullarda düz yolda falan 0.5 farkediyor. 75 HP nin zorlandığı zaman vites düşürdüğünüzü ve motora abandığınızı düşündüğünüzde istanbul trafiğinde çok bişi farketmeyeceği için bana 90 HP almak gayet mantıklı geldi.

Şimdi bir sorum olacak. 0 arabalarda rodaj yapmak zorundamıyız hala yoksa yapılmıyor mu artık? Yapılıyorsa da nasıl yapacağız?

en iyi kararı vermişsin, pişman olmayacaksın güle güle kullan. rodaj hakkında bilgi veremiycem 2. el almıştım ben
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...