Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Opel'de 0 KM araçta bana indirim yaptırabilecek tanıdığı olan var mı? Varsa özel mesaj atabilir mi? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bayilerden araba alırken ztn indirebildikleri kadar indiriyor satış elemanları.hani direk tamam aldık bitti diye cıkmayıp muabbet edince ben daha indirmeyenini görmedim ztn belli bi yere kadar indiriyor hepsi ama yukardan extra tanıdık varsa az bişi daha yardımcı olur ben 2 sene önce audi bayisine girmiştim.dedim bizim audimiz vardı tekrar alıcam falan filan.tamam audisi olanlara %10 indirimimiz var dedi direk mesela ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bole elde kalmıs enteresan bi model falan istersen mesela guzel iner bmwde de arkadasım 1.20 cabrio yaptırmıstı, fiyatı 65bin eurodan 55bin euroya indirmislerdi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 55 bin euroya 1.20 cabrio almak ayrı bir kategori :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bayiler şu anda Corsa 1.3 CDTI 75 HP'yi 33900 TL ye kadar indiriyorlar. Hani evde şu anda Astra 1.6 var o duracak, ben işe gidip gelirken kullanacağım. Ben aracı değiştireceğim zaman ya da yeni araç alacağım zaman Astra satılacak ve Corsa'yı bizimkilere vereceğim. Şimdi aracın 90 HP'si de var fakat ortalama yakıt tüketiminde 100 KM'de 0.5 lt fark var. Yani depo başına 15 TL farkediyor hemen hemen. Fakat 75 HP'yi kasa kaldırmıyor diye duydum. O yüzden biraz kararsız kaldım 75 HP ile 90 HP arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 1.3 astra cdti i 90 hp kaldırıyorsa, corsayi 75 hp her turlu kaldırır merak etme bence :) al 75 hp yi, tasarruf tasarruftur. 15 litreyle efsane km yaparsın cdti ile hem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 İşte olayın efsane olan yanı da rüzgarsız, sabit ve düz yolda yakıtın hesaplanması. Yani yokuşta 75 HP ile vites düşürünce daha fazla yakar gibime geliyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 uzun ve trafiksiz yolun varsa 90 hp al şehir içindne çıkmam diyorsan 75 hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 her türlü 90 hp derim. depo başına 15 tl de biraz aşırı ayrıntı olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 forgiver said: uzun ve trafiksiz yolun varsa 90 hp al şehir içindne çıkmam diyorsan 75 hp Bulunduğun şehri ve gezindiğin yerleri de göz önünde bulundurmak lazım. İstanbul'da 75hp çok aracın gerçekten çok ciddi sıkıntı çektiği, kesinlikle uzak durulması gereken yerler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ben 1.3 cdti sport corsa sahibiyim, van değil bildiğiniz sport 90hp olandan. 90hp ye rağmen çıldırdığım yokuşlar dur kalklar oluyo istanbulda ondan 75hp kesinlikle tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 dizel ve gaza abanma ile alakalı yokuş sorunu 1.4 lpg reno ile daha rahat çıkılır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Opel Corsa 1.3 CDTI 90 HP 6 ileri vites'te karar kıldım. Arabanın bayıp durmasını istemiyorum. Zaten özel koşullarda düz yolda falan 0.5 farkediyor. 75 HP nin zorlandığı zaman vites düşürdüğünüzü ve motora abandığınızı düşündüğünüzde istanbul trafiğinde çok bişi farketmeyeceği için bana 90 HP almak gayet mantıklı geldi. Şimdi bir sorum olacak. 0 arabalarda rodaj yapmak zorundamıyız hala yoksa yapılmıyor mu artık? Yapılıyorsa da nasıl yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Selam, Kitaçıklarında rodaj koşulları belirtilir. Aracı sıkıştırma, ısınmadan zorlama falan filan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Prawler said: Opel Corsa 1.3 CDTI 90 HP 6 ileri vites'te karar kıldım. Arabanın bayıp durmasını istemiyorum. Zaten özel koşullarda düz yolda falan 0.5 farkediyor. 75 HP nin zorlandığı zaman vites düşürdüğünüzü ve motora abandığınızı düşündüğünüzde istanbul trafiğinde çok bişi farketmeyeceği için bana 90 HP almak gayet mantıklı geldi. Şimdi bir sorum olacak. 0 arabalarda rodaj yapmak zorundamıyız hala yoksa yapılmıyor mu artık? Yapılıyorsa da nasıl yapacağız? en iyi kararı vermişsin, pişman olmayacaksın güle güle kullan. rodaj hakkında bilgi veremiycem 2. el almıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Peki kaç devir aralığında kullanıyorsun? 2500 olunca atıyorum ben genelde. 1 depo benzinle şimdi 800 falan gidiyor trafik de olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 1 depo benzinle max 700 km yaptım, ve 3000 4000 devir aralığında kullanıyorum çoğunlukla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 dizelde 3-4bin devirde mi kullanıyosunuz? = benzinlide 5-6bin devir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kullanıyorum dediğim vites atıyorum hafif trafik olan açık yollarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 5000-6000 ne abi redlinea giricen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 3 litre dizelin varsa 2500-4250 arası tam torku alabiliyosun sanırım. 1.4 dizellerde 2500-3000 arası atın vites. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 motorun sesini dinle evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 valla geçen astra baktım adam 140hp sport donanım için 42 dedi ufak tefek pazarlıklar sonucu, şaşırttı beni 4bin inince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar